Παραθέτω το παρακάτω μήνυμα που αναδεικνύει μια θλιβερή πραγματικότητα.
Μαμά,βγήκα με τους φίλους μου.
Πήγα σε ένα πάρτυ και θυμηθηκα αυτό που μου είπες λίγο πριν φύγω, να μην πιω.
Μου το ζήτησες επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά,έτσι ήπια ενα αναψυκτικό.
Ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί άκουσα τη συμβουλή σου σε αντίθεση με τους φίλους μου.
Έκανα τι σωστή επιλογή.Η συμβουλή σου ήταν σωστή.
Όταν τελείωσε το πάρτυ όλοι πήραν τα αυτοκινητά τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν.
Εγω όμως ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή.
Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε.
Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν ατυνομικό να μιλάει.
Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρινή.
Το αίμα μου είναι παντου στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω.
Ακούωτους γιατρούς να λένε πως δε θατα καταφέρω.
Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν φανταστεί ότι έτρεχε τόσο πολυ.
Στο τέλος αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ έπρεπε τώρα να πεθάνω.
Γιατί το κάνουν αυτό μαμά;Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές;
Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια.
Πες στην αδελφή μου να μη φοβηθεί,στον μπαμπά να ειναι δυνατός.
Κάποιος θα έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιεί αν θα οδηγούσε.
Ίσως αν το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσυ να ήμουν τώρα ζωντανή.
Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά.
Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμες και είμαι τόσο απελπισμένη
Θα ήθελα να σε αγκαλιάσω μαμά και να σου πως σε αγαπώ.
Σε αγαπώ μαμά.ΑΝΤΙΟ!
Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν απο μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα στο συγκεκριμένο δυστύχημα.
Η κοπέλα ενώ πέθαινε,ψιθύρισε αυτές τις λέξεις και η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη.
Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία κατά της οδήγησης υπό την επηρεια αλκοολ.
Αν διαβασες αυτό το μηνυμα και δεν το διαβασεις ή το διαγράψεις χανεις την ευκαιρία ακόμα και αν δεν πίνεις
να δώσεις στους άλλους να καταλάβουν ότι αν πίνουν και οδηγουν ουσιαστικά είναι, κινητοί εκ προθέσεως, μελλοντικοί δολοφόνοι.
Παρακαλώ διαδώστε αυτό το μήνυμα στους φίλους σας ή στην βάλτε το στην προσωπική σας ιστοσελίδα.Αυτή η κίνηση ίσως μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Και μην νομίζουμε ότι πάντα πεθαίνουν όσοι τρακάρουν.Να ξέρετε ότι το παρακάτω είναι ιδιαίτερα σοκαριστικό.Αλλά πιστεύω πως μόνο όταν σοκαριζόμαστε βάζουμε μυαλό.
http://www.fnnc.org/drunk-driving.htmlΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΕ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ!!!!