Εργαστήρια 1ου εξαμήνου

Συζήτηση για τα μαθήματα του 1ου εξαμήνου

Εργαστήρια 1ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό nick8 » 06 Οκτ 2013, 11:45

Θα ήθελα να μάθω εάν τα εργαστήρια της Φυσικής Ι (ΑΥ2) και της Εισαγωγής στην επιστήμη των υπολογιστών(ΑΥ1) θα γίνονται στα ΠΡΟΚΑΤ ή στα κιμμέρια. Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε ποία θα είναι η συχνότητα των εργαστηρίων, πως θα γραφτώ σε αυτά και πώς θα ξέρω εάν με έχουν καλέσει.
nick8
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 22
Εγγραφή: 04 Ιούλ 2013, 15:47

Re: Εργαστήρια 1ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό Seitjo90 » 06 Οκτ 2013, 12:30

nick8 έγραψε:Θα ήθελα να μάθω εάν τα εργαστήρια της Φυσικής Ι (ΑΥ2) και της Εισαγωγής στην επιστήμη των υπολογιστών(ΑΥ1) θα γίνονται στα ΠΡΟΚΑΤ ή στα κιμμέρια. Τέλος, θα ήθελα να μου πείτε ποία θα είναι η συχνότητα των εργαστηρίων, πως θα γραφτώ σε αυτά και πώς θα ξέρω εάν με έχουν καλέσει.


Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών-> Τα εργαστήρια που αφορούν τον Τομέα Λογισμικού πραγματοποιούνται στο 2ο όροφο του κτιρίου Α στην πανεπιστημιούπολη Ξάνθης στα Κιμμέρια. Για να εγγραφείς σε αυτά θα χρειαστείς να περάσεις από τη γραμματεία του τομέα, η οποία βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου μόλις μπεις αριστερά. Διάβασε και στο e-class του μαθήματος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Φυσική Ι -> Τα εργαστήρια μοιράζονται μαζί με τη Φυσική ΙΙ (συνεχίζουν και στο επόμενο εξάμηνο). Παλιότερα κάναμε 4 φορές εργαστήριο συνολικά (Δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό) και στα δύο μαθήματα. Από αυτά ένα γινόταν στις αίθουσες υπολογιστών (ίδιος χώρος με την Εισαγωγή). Τα υπόλοιπα τρία στο Κτίριο των Εργαστηρίων στα ΠΡΟΚΑΤ, Βασ. Σοφίας 12, στο κέντρο της Πόλης. Για να δεις εάν σε έχουν καλέσει, μπορείς να περάσεις από τα γραφεία του Τομέα Φυσικής, στο ισόγειο του κτιρίου Β στην πανεπιστημιούπολη Ξάνθης στα Κιμμέρια. Επίσης, συχνά υπάρχει λίστα με τα ονόματα στην είσοδο της σχολής στον τοίχο δεξιά. Στη Φυσική δεν εγγράφεσαι, παίρνουν αυτόματα τις λίστες με τα ονόματα από τη γραμματεία.
Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen - Michael Jordan
Άβαταρ μέλους
Seitjo90
Γενικός Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1983
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2008, 19:24
Τοποθεσία: Dublin, Ireland
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες