Το ευαίσθητο θέμα: "Κοπέλα στην Ξάνθη"

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Το ευαίσθητο θέμα: "Κοπέλα στην Ξάνθη"

Δημοσίευσηαπό satoshi » 24 Μαρ 2009, 17:50

Κάτι που όλοι σκεφτόμαστε και ήρθε ο καιρός να το συζητήσουμε.... (και αυτό... :P ).
Τι γίνεται ρε παιδιά? Εσείς τι σκέφτεστε για την κατάσταση στη σχολή μας αλλά και γενικότερα στην πόλη?
Με φιλική κουβέντα που είχα με καθηγητή μας, μου είχε πει ότι η εικόνα πλέον στα καινούρια κτίρια (τώρα που απομονωθήκαμε) είναι ...μονότονη.
Πάντως θεωρώ ότι η κατάσταση με τα χρόνια βελτιώνεται. Τουλάχιστον στην πόλη.
Εσείς τι λέτε?
Να μας συγχωρέσουν απο πριν οι κοπέλες του forum, δεν είμαστε σεξιστές απλά σχολιάζουμε μια κατάσταση O0
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Re: Το ευαίσθητο θέμα: "Κοπέλα στην Ξάνθη"

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 24 Μαρ 2009, 17:56

Τσέκαρε τι έχει ειπωθεί εδώ viewtopic.php?f=1&t=65
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 24 Μαρ 2009, 17:57

Πάντως εγώ κοπέλα είμαι (αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα). Αν θες να γνωριστούμε το κιν. μου είναι 697...

SPOILER: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!!!!!!
Stokos

Δημοσίευσηαπό Mr Q » 24 Μαρ 2009, 18:02

Καλά τα λες φίλε Satoshi αλλά η κατάσταση όπως λέει και ο καθηγητής όχι μόνο μονότονη είναι αλλά και αποχρωματισμένη.Αυτά που είναι ουσιώδη θέματα
δεν τα λαμβάνουν υπόψιν οι ιθύνοντες ώστε να αλλάξει λίγο η κατάσταση προς το καλύτερο και να δούμε καμια γυναίκα στην Ξάνθη,παρά μόνο ξέρουν να γράφουν για την ανισοκατανομή στους τομείς.Φτιάξτε κανά 'Ιστορικό' στην Ξάνθη ντε,μόνο καινούρια κτίρια θέλετε χωρίς δρόμο για να πας σ'αυτά,ποιος να'ρθει να σπουδάσει εδώ;
Mr Q
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 24 Μαρ 2009, 18:19

Mr Q έγραψε:Αυτά που είναι ουσιώδη θέματα δεν τα λαμβάνουν υπόψιν οι ιθύνοντες ώστε να αλλάξει λίγο η κατάσταση προς το καλύτερο και να δούμε καμια γυναίκα στην Ξάνθη,παρά μόνο ξέρουν να γράφουν για την ανισοκατανομή στους τομείς.

Ε καλά δε φταίνε οι "ιθύνοντες" και σε αυτό, μη τρελαθούμε τελείως! Και η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική 50 μέτρα πιο κάτω στο κτίριο των αρχιτεκτόνων... ::)
Stokos

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 24 Μαρ 2009, 18:23

Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις κοπέλα στην Ξάνθη είναι να τελειώσεις στα 5 και να πας Θεσσαλονίκη. (:p χωρίς πλάκα)
Κάποτε προσπαθούσα να πείσω τον κόσμο ότι γίνεται (και όντως γίνεται...αν δεν σε ενδιαφέρει η σχολή και είσαι όλο έξω θα βρεις...αλλά δεν γίνεται αυτό!!!ίσως στα πρώτα 3 χρόνια..αλλά τώρα στο 6ο έτος...ΔΕΝ!!!).

Κεφάλια μέσα. Σε κάνα χρονάκι τέτοια συνάδελφοι. Τώρα έχει μια γκομενάρα (θεότητα): Η Σχολή.

Όσο για τις λίγες που διαβάζουν αυτές τις γραμμές....Ποιος στην χάρη σας! Θα φύγετε από την Ξάνθη κ θα σας κακοφαίνεται! Εμείς πάλι...ΛΥΤΡΩΣΗ!!!

Συνάδελφοι,να λέτε ευχαριστώ που σπουδάζετε Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί. Τι να πουν τα παλικάρια στην Χαλκίδα που τελειώνουν ΤΕΙ αυτοματισμού και έχουν τα ίδια βάσανα;...Γιατί όταν θα γυρίσουμε όλοι σπίτι ή θα διαλέξουμε τον τόπο κατοικίας (εγω Θεσνικη.για σας δεν ξέρω), θα έχουμε ΠΤΥΧΙΟ (όχι πτυχίο) και...μία πόλη όλη στα πόδια μας...στο κάτω κάτω τα καλύτερα ξεκινάν μετά τα 25...κατασταλαγμένες ηθικές (και αν-ηθικές) και των δύο φύλλων... ;) Αισιοδοξία και δουλειά μάγκες!

Εdit: Α! και μην ξεχνάμε πάντα τα Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι... "πάμε όλοι...σεεεεεεε μια παραλίιιιια!"
Τελευταία επεξεργασία από LoVaBiLL και 24 Μαρ 2009, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό satoshi » 24 Μαρ 2009, 18:26

Stoke ξέρεις ότι πριν από 20 χρόνια περίπου ήθελαν να ανοίξουν,μερικά από τα τμήματα που έχει η Κομοτηνή,στην Ξάνθη και αντέδρασαν κάποιοι καθηγητές και κάποιοι ντόπιοι με το πρόσχημα ότι θα έπεφτε το επίπεδο; Αυτοί είναι οι ιθύνοντες που αναφέρει ο Mr Q.
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 24 Μαρ 2009, 20:35

χαχαχα! Γέλασα πολύ με κάποιες ατάκες.
Και η άποψη μου είναι οτι όντως υπάρχει πρόβλημα!Ξέρω παιδιά διαφόρων χαρακτήρων και προσωπικοτήτων που έχουν ένα κοινό χαράκτηριστικό, κανείς δε βρίσκει κοπέλα εδώ.
Θέλω να πω μ αυτό οτι δεν ισχύει καθόλου η άποψη "μίζεροι ηλακτρολόγοι που δε κουνιούνται από το pc". Σαφώς υπάρχουν-με(???) κι αυτοί αλλά υπάρχουν και οι άλλοι(έστω και μειοψηφία) που αλλού θα τους κυνηγούσαν οι κοπέλες.Το χειρότερο είναι μάλιστα όταν ρίχνεις τα στάνταρ( που έχει καθένας μας) και πάλι τίποτα..
Ειδικά στους ηλεκτρολόγους υπάρχουν 5-10 ωραίες κοπέλες σε όλα τα έτη συνολικά(κορίτσια αναφέρομαι σε σας που διαβάζετε ;) )
Είμαι από Θεσσαλονίκη και ειλικρινά μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ήξερα την άποψη των υπολοίπων οτι έχουμε τις ωραιότερες κοπέλες..νόμιζα παντού έτσι είναι, ο αδαής!! :D
Γιατί δε με ενημέρωσε κανείς πριν το μηχανογραφικό ???
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό satoshi » 24 Μαρ 2009, 21:10

Πάντως, από όσα ακούω και από παλιους (η αλήθεια είναι από πολύ παλιούς) η κατάσταση πριν χρόνια ήταν κατά πολύ χειρότερη. Γενικά πέρα από το θέμα που είπατε, είναι ρε γ@%ωτο και ασχήμο όπου και να πηγαίνεις να μην βλέπεις τίποτα ώστε να σπάει η μονοτονία. Θεωρώ ότι η αντίθετη κατάσταση σε ανεβάζει και ψυχολογικά! Είναι δυνατό 6 χρόνια να δουλεύεις μόνο ΧΡ?? :D ;D
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 24 Μαρ 2009, 23:05

Θα τα πω όλα στον Satoshi Tomiie ... να σε μαλώσει ! >:D :P
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Justice_Duth » 31 Μαρ 2009, 17:48

Τι να πω ρε παίδες.
Εγώ πάλι πιστεύω πως δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα.
Άμα ψάξεις βρίσκεις! Εντάξει μπορεί να μην έχει τον γυναικείο πληθυσμό της Θεσσαλονίκης πχ ,αλλά όχι και τόσο...
Βγείτε,χωθείτε λίγο.Και κυρίως μην είστε μόνιμα με την μπακουροπαρέα...γίνεται συνήθεια! :P
Wrong or Right,Black or White
_________________________if i close my eyes...it's all the same...
Άβαταρ μέλους
Justice_Duth
Newbie

Δημοσίευσηαπό satoshi » 03 Απρ 2009, 14:52

+1 στον Justice_Duth
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Mr Q » 03 Απρ 2009, 23:28

Satoshi δεν ξέρεις τι σου γίνεται,αποφάσισε τι θες να πεις.
Mr Q
Jr. Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες