Συνδεση Ιντερνετ

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Συνδεση Ιντερνετ

Δημοσίευσηαπό Lemon8 » 03 Ιούλ 2008, 22:28

Ενδιαφερομαι να κανω συνδεση ιντερνετ για 3 μηνες(καλοκαιρι) περιπου.Γνωριζει κανεις απο τις εταιρειες-παροχεις ιντερνετ στην ελλαδα αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.Εννοώ για 3 μηνες μονο , κι οχι για ολοκληρο το χρονο. Οποιος εχει υποψιν, παρακαλειται να δωσει τα φωτα του...
Lemon8
Newbie

Re: Συνδεση Ιντερνετ

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 03 Ιούλ 2008, 22:58

Υπάρχει η εξής λύση αν έχεις ήδη σε κάποιο άλλο σταθερό τηλέφωνο ενεργοποιημένο το dsl. Μπορείς να κάνεις μεταφορά στο σταθερό τηλέφωνο που επιθυμείς (κόστος γύρω στα 30-35 ευρώ) και όταν επιστρέψεις να κάνεις το ίδιο για να το επαναφέρεις εκεί που ήταν. Απο εκεί και πέρα δε γνωρίζω κανένα πακέτο εγώ προσωπικά.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pxanth » 03 Ιούλ 2008, 23:07

Καλή ιδέα, αλλά...

Έκανα πρόσφατα μεταφορά λόγω μετακόμισης και έχασα το φοιτητικό (OTEnet OnDSL). Δηλαδή, διακόπηκε η σύνδεση μου από το παλιό σπίτι και όταν ξαναενεργοποιήθηκε στο καινούριο ήταν αορίστου χρόνου με κανονική χρέωση. Χρειάστηκε να ξανακάνω διακοπή σύνδεσης και ξανά απ την αρχή όλη τη διαδικασία του Δίοδος για να ξαναπάρω φοιτητικό. Οπότε, προσοχή.

Κόστος: 17,5 Ευρώ.
All those moments will be lost in time, like tears in the rain.
Time to die.
Άβαταρ μέλους
pxanth
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 03 Ιούλ 2008, 23:13

Αν σε ενδιαφέρει το on the go ειναι μία λύση
Πληρώνεις 27,5 το μήνα με απεριόριστο download για 3 μήνες και μετά το γυρίζεις στα 6 ευρώ το μήνα χωρίς δωρεάν download για τους υπόλοιπους 9
Σύνολο 136,5
Bombastic
Jr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό massimo » 04 Ιούλ 2008, 01:07

Εγώ που έχω Altec (φοιτητικό όμως) είναι μηνιαίος λογαριασμός! 9,5ευρώ το μήνα
Άβαταρ μέλους
massimo
Jr. Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης