Πόσο Έξυπνος Είσαι;

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Πόσο Έξυπνος Είσαι;

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 11 Δεκ 2008, 21:16

Και το ξαναρωτάω κι εγώ με τη σειρά μου: Πόσο Έξυπνος Είσαι;

Φαντάζομαι πως κάθε "ιστοsurfer" ,

** και επιτέλους σε αυτό το σημείο μια και το είδα πολλές φορές γραμμένο στο φόρουμ μας, είναι ιστοσελίδα, από το ιστός, όχι από το ιστίο - κατάρτι - παλούκι - μαρτζαφλάρι - όπως θέτε πείτε τέλος πάντων, η ιστιοσελίδα με άλλα λόγια μοιάζει με μια σελίδα κρεμασμένη σε ένα κατάρτι, μπορεί για παράδειγμα να είναι και το πανί της ιστιοπλοΐας, ξέρω γω; πάντως όχι το γνωστό σε όλους site O0 **

που σέβεται τον εαυτό του έχει δει πολλές φορές και σε διάφορα sites αυτή τη διαφήμιση που ρωτάει το ίδιο πράγμα. Επίσης φαντάζομαι, καθ'ότι χρόνια τώρα αθεράπευτος φαντασμένος, ότι πολλοί έχουν μπει και στη διαδικασία να το διαπιστώσουν πόσο έξυπνοι είναι. Κι αν απαντήσει ο σέρβερας πχ 162 IQ, είναι σα να λέμε ποιος την έχει μακρύτερη. Η γνωστή και ως e-ξυπνάδα. Και μάλιστα πολλοί πετάγονται και λένε: "όχι εγώ ξέρω καλύτερα τεστς, εκεί να δούμε τι κάνεις..." Λες κι αν κάποιος τελικά την έχει μακρύτερη την e-ξυπνάδα του θα κερδίσει το γκραντ γλυφιτζούρι που θα γλύφει με μανία και δε θα δίνει ούτε στους φίλους του (μέχρι να πεθάνει από ζάχαρο...). Όσο μπορούμε να ρίχνουμε αιτίες ρατσισμού. Μην αφήνουμε αφορμή για αφορμή. Χαχαχα. Ο παππούς μου οταν μας έβλεπε να τσακωνόμαστε με τον ξάδερφό μου: "Έτοιμο καυγά μην τον αφήνετε". Και γελούσε όλη την ώρα κι εμείς να σκιζόμαστε στο ξύλο. Τώρα σκιζόμαστε να κάνουμε πλάκες ο ένας στον άλλο.

Από την άλλη, δεν ξέρω, ίσως ως φαντασμένος που είμαι να φαντάζομαι διάφορα, μήπως θέλουν να μας πουν κάτι; Μήπως θέλουν να μας αφυπνίσουν από κάποιο λήθαργο; Σαν πολλές δε γίνανε αυτές οι διαφημίσεις; Και η πλάκα είναι ότι και σε ξένα sites να μπεις, πάλι εκεί μπάστακας ο Einstein να σε ρωτάει: "Πόσο έξυπνος είσαι;". Μήπως κι από έξω θέλουν να μας πουν κάτι; Κάτι που δεν το ξέρουμε; Κάτι που δεν του δίνουμε σημασία ίσως; Κάτι που το'χουμε πετάξει σε κάποια άκρη του υποσυνείδητού μας γιατί μας βόλεψε ή γιατί μόνο εκεί είχε χώρο;

Για μένα πάντως ο Einstein είναι νεκρός για την ώρα. Ακόμα δεν φτάσαμε στη Μηχανή του Χρόνου για να τον ζήσουμε από κοντά. Άρα δεν μπορεί να μου πει τι να κάνω. Είμαι χαζούλης. Κάνω κάτι μόνο άμα μου το πουν.

Εσείς πόσο έξυπνοι είστε;
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Re: Πόσο Έξυπνος Είσαι;

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 11 Δεκ 2008, 21:26

JimMichael έγραψε:Από την άλλη, δεν ξέρω, ίσως ως φαντασμένος που είμαι να φαντάζομαι διάφορα, μήπως θέλουν να μας πουν κάτι; Μήπως θέλουν να μας αφυπνίσουν από κάποιο λήθαργο; Σαν πολλές δε γίνανε αυτές οι διαφημίσεις;

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!!!λολ...Λες; Συνήθως ένα προιόν "πιάνει" όταν υπάρχει προσοδοφόρο έδαφος. Και αν όντως παρατήρησες πως πολλ/ζεται τότε μάλλον, με την ρότα που διαλέξαμε και ναυαγήσαμε ίσως απορούμε...!!!

Πάντως το IQ σαν δείκτης, δεν είναι μονάχα ένα ταλέντο. Αυτό δε σημαίνει τίποτα απολύτως.
Ταλέντο έχει κάποιος στην γυμναστική, όταν δεν το ανακάλυψε και έγινε χοντρός MMORPGer?...Ή ένας που γεννήθηκε με φυσιολογικό σωματότυπο, έλιωσε στον στίβο και πήρε και 3 μετάλλια;

Παιδεία: (η) ουσ. το αποτέλεσμα της ανατροφής και εκπαίδευσης, πνευματική και ηθική αγωγή
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Re: Πόσο Έξυπνος Είσαι;

Δημοσίευσηαπό Dune » 12 Δεκ 2008, 03:20

εγώ είμαι.....e-λίθιος
Dune
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης