Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από μπάτσους

Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα boards. Συζήτηση σε ΚΟΣΜΙΟ επίπεδο για όλα τα θέματα. Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα. Προσωπικές επιθέσεις και βρισιές θα οδηγούν στο κλείδωμα ή και στην διαγραφή του topic.

Re: Εν ψυχρώ δολοφονία 15χρονου από μπάτσους

Δημοσίευσηαπό brera » 09 Δεκ 2008, 01:25

Δε μας λεει ομως ποσες μολοτωφ και πετρες πέταξε πριν αυτο το "καημενο" αγορι και ποσες ζωες έβαλε και αυτο σε κινδυνο.Ασε τώρα. >:D
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό kostas » 09 Δεκ 2008, 02:11

Δεν ξέρω brera πόσες μολότωφ και πόσες πέτρες μπορεί να πέταξε αυτό το 'καημένο' παιδί όπως ειρωνικά λες,κάτι για το οποίο ούτε εγώ αλλά ούτε και εσύ μπορούμε να είμαστε σίγουροι,το θέμα όμως είναι ότι δουλειά της αστυνομίας είναι η σύλληψη του δράστη που ενδεχομένως να έχει διαπράξει ένα έγκλημα και σίγουρα όχι η τιμωρία του.Αυτό είναι καθαρά και μόνο θέμα της δικαιοσύνης,και επαναλαμβάνω όχι της αστυνομίας.Ζούμε σε μία δημοκρατική χώρα όπως όλοι θέλουμε να λέμε και αυτού του είδους οι συμπεριφορές πρέπει να είναι καταδικαστέες από όλους μας...
Άβαταρ μέλους
kostas
Newbie

Δημοσίευσηαπό dimitrisgr » 09 Δεκ 2008, 03:35

Φίλε brera,όπως αποδείχτηκε αυτός ο σκληροπυρηνικός "τρομοκράτης",ήταν ένα 15χρονο παιδί που αποφάσισε να πάει να διασκεδάσει στην γιορτή του φίλου του Νίκου.Δυστυχώς όμως έκανα το "λάθος" και κατέβηκε στα Εξάρχεια και έπεσε πάνω σε ένα τραμπούκο και που τον σκότωσε εν ψυχρώ.Να σημειώσω ότι όταν ρωτήθηκε ο αστυνομικός από συναδέλφους του ,γιατί το έκανε απάντησε ότι δεν άντεξε τόσα χρόνια να τον ειρωνεύεται ο καθένας(10 χρονιά στα Εξάρχεια δούλευε).Και έτσι εκτονώθηκε στον μικρό Αλέξη.

Πάντως τα λόγια είναι περιττά τέτοιες ώρες και θα έπρεπε να υπάρξει λίγο σεβασμός στο όνομα του παιδιού και όχι να το χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για καταστροφές.
dimitrisgr
Newbie

Δημοσίευσηαπό brera » 09 Δεκ 2008, 12:18

Aυτες οι λεξεις ειναι που με εκφραζουν απόλυτα σχετικά με το τι συμβαίνει στις μέρες μας.
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι καταχράσθηκε το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"! Ισοκράτης 436-438 π.χ.
Αυτο είναι που συμβαίνει σήμερα.Και δυστυχώς δεν τιμωρείται. >:( >:(
Δεν μπορεί να είναι ισοι με μένα αυτοί που καίνε και σπάνε.Δεν είναι ελευθερία να πετάς μια μολότωφ που ενδεχομένως να σκοτώσει και αυτή ένα παιδί.Και δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι βλακεία του κατέβει στο όνομα της ελευθερίας του λόγου.
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 09 Δεκ 2008, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μετατροπή κεφαλαίων σε πεζά! Δεν γράφουμε ποτέ με κεφαλαία!
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό axristos » 09 Δεκ 2008, 18:08

brera καταρχην θα επρεπε να ντρεπεσαι κα μονο που σκεφτηκες με αυτον τον τροπο.φανταζομαι εισαι κ υπερ της θανατικης ποινης..

δε θα πω πολλα 2 σημειωσεις μονο γιατι η συζητηση χωρα πολλες κουβεντες που οπως παντα δεν οδηγουν και καπου

1)Ενας 15 χρονος οτι και ναχει κανει δε γενηθηκε με μια μολοτωφ στο χερι και δε νομιζω οτι ειναι ο κύριος υπευθυνος για το αν εχει κανει να κινδυνεψουν ζωες.δε γινεται να κουκουλώνουμε πισω απο παιδια που ξεφεύγουν και περιθωριοποιούνται τις αδυναμίες τα δικα μας προβλήματα και την παρακμή της κοινωνίας.

2)γιατι να υπαρχει αστυνομια αν ειναι έτσι?καλύτερο δεν είναι να παρει ο καθένας απο ενα όπλο και να το χρησιμοποιέι οποτε νιώθει πως κινδυνεύει η ζωη του??ολοι μπορουν να το κανουν.δε χρειάζεται να μπεις σε σχολη 2 χρονια και να χρεώνεις και το κρατος.ετσι θα είμαστε και πιο ταιριαστοί με το ζωικό μας βασίλειο απο που προερχόμαστε
axristos
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 09 Δεκ 2008, 18:16

axristos έγραψε:brera καταρχην θα επρεπε να ντρεπεσαι κα μονο που σκεφτηκες με αυτον τον τροπο.φανταζομαι εισαι κ υπερ της θανατικης ποινης..

EE τσαπρρρ.Προσεχε πως μιλας και προσεχε τι διαβαζεις.Δεν ειπα ποτε κατι τέτοιο.Δηλαδη πες μου συγκεκριμμένο σημείο που διαφωνεις με τα παραπάνω.
axristos έγραψε:δε θα πω πολλα 2 σημειωσεις μονο γιατι η συζητηση χωρα πολλες κουβεντες που οπως παντα δεν οδηγουν και καπου

1)Ενας 15 χρονος οτι και ναχει κανει δε γενηθηκε με μια μολοτωφ στο χερι και δε νομιζω οτι ειναι ο κύριος υπευθυνος για το αν εχει κανει να κινδυνεψουν ζωες.δε γινεται να κουκουλώνουμε πισω απο παιδια που ξεφεύγουν και περιθωριοποιούνται τις αδυναμίες τα δικα μας προβλήματα και την παρακμή της κοινωνίας.

Με την ιδια λογικη ούτε και ο αστυνομικος άφησε γυναίκα και παιδιά να σκοτώσει ένα 16χρονο βραδιάτικα.Και όχι γιατί είναι καλός αλλά για να μην πάει φυλακή.
axristos έγραψε:2)γιατι να υπαρχει αστυνομια αν ειναι έτσι?καλύτερο δεν είναι να παρει ο καθένας απο ενα όπλο και να το χρησιμοποιέι οποτε νιώθει πως κινδυνεύει η ζωη του??ολοι μπορουν να το κανουν.δε χρειάζεται να μπεις σε σχολη 2 χρονια και να χρεώνεις και το κρατος.ετσι θα είμαστε και πιο ταιριαστοί με το ζωικό μας βασίλειο απο που προερχόμαστε

Συμφωνω.Όπως κάνουν αυτοί που τα σπανε στο όνομα της αδικίας.Όσο για τον άλλον δεν ήταν ο καθένας .Ήταν αστυνομικος.
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 09 Δεκ 2008, 19:36

Κανένας δεν εχει το δικαίωμα να καταστρέφει Ιδιωτική ή δημόσια περιουσία!!!!!!
Έλεος πια αυτοί οι δημοσιογράφοι.......τι κι αν είναι ανήλικοι.....όποιος τα κάνει αυτά πρπει να τιμωρείται.
(Δεν αναφερομαι στο παιδι αλλα στις προσαγωγες που τις κατακρίνουν)
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Δεκ 2008, 19:47

Έχει περάσει κατά πολύ για μένα ο καιρός που εμπιστευόμουν τα ΜΜΕ για να ενημερωθώ. Στο μυαλό μου το'χω φτιάξει μια χαρά το σκηνικό χωρίς να διαβάσω τίποτα από τις εφημερίδες ή να ακούσω κάτι από τις ειδήσεις. Και προς Θεού δεν εμπιστεύτηκα τη γνώμη κάποιου. Έφτιαξα μια δικιά μου γνώμη που'χει αφαιρέσει όλα τα σχόλια ολωνών. Έτσι είναι για μένα η ενημέρωση. Χωρίς σχόλια
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό axristos » 09 Δεκ 2008, 23:31

brera έγραψε:Δε μας λεει ομως ποσες μολοτωφ και πετρες πέταξε πριν αυτο το "καημενο" αγορι και ποσες ζωες έβαλε και αυτο σε κινδυνο.Ασε τώρα. >:D

διαβασα καλα τι ειπες γιαυτο το εγραψα.για πες μας λοιπον εσυ ποσες μολοτωφ πεταξε και ποσες ζωες εβαλε σε κινδυνο για να αξιζει να πεθανει?αλλωστε οπως ειπαμε γιαυτο εινια αστυνομος κ μαλιστα ειδικος φρουρος ο αλλος.για να μπορει να συμαζεψει τουλαχιστον ενα 15χρονο χωρις να τον πυροβολησει.δεν δικαιολογω αυτους που τα σπασαν,απλα ειπα οτι απο τη μια υπαρχει μαζεμενη οργη στον κοσμο η η οποια ξεσπασε(και δε μιλαω για τους επαγγελματιες μπαχαλακιδες)και απο την αλλη σε τετοιες συνθηκες πολλα παιδια παρεκτρεπονται.και μη μου πεις τωρα το κρατος τρομοκρατείται απο πιτσιρικαδες που πεταν πετρες..αυτη η κατασταση συντηρείται εδω και χρονια
axristos
Full Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 10 Δεκ 2008, 00:11

ειμαι περιεργος να δω ποιος θα πολεμησει για τη χωρα του, αν μπουκαρουν τωρα οι τουρκοι απο ανατολη, ή οι βούλγαροι απο βόρεια.
Σφάζεστε μεταξυ σας σαν σκυλια
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό axristos » 10 Δεκ 2008, 00:55

πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.
axristos
Full Member

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 10 Δεκ 2008, 02:08

starchild έγραψε:ειμαι περιεργος να δω ποιος θα πολεμησει για τη χωρα του, αν μπουκαρουν τωρα οι τουρκοι απο ανατολη, ή οι βούλγαροι απο βόρεια.
Σφάζεστε μεταξυ σας σαν σκυλια

Ξέχασες τη FYROM και την Αλβανία... χαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό brera » 10 Δεκ 2008, 02:24

axristos έγραψε:πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.

Oχι να το κοιτάμε μόνο μονόπλευρα.
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Δημοσίευσηαπό starchild » 10 Δεκ 2008, 17:27

axristos έγραψε:πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.

εγω προσωπικα να μου πουν Πολεμος με τους Τουρκους περνω το G3 μου και σκοτωνω χωρις δισταγμο...
Και σου προτεινω να κανεις το ιδιο
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό paul21 » 10 Δεκ 2008, 17:34

starchild έγραψε:

εγω προσωπικα να μου πουν Πολεμος με τους Τουρκους περνω το G3 μου και σκοτωνω χωρις δισταγμο...
Και σου προτεινω να κανεις το ιδιο

Και εγω φιλε πολεμαω ....αλλα οχι για την Ελλαδα ...(σ' αυτο συμφωνω με τον axristo ...ετσι οπως εχει καταντησει η Ελλαδα..) απλα μονο για να σκοτωσω τουρκους !!! >:D >:D >:D >:D >:D ;D ;D ;D ;D
χεχε πλακα κανω ετσι .....εχω ακομα καιρο για να παω στρατο ......!!!!! αμα παω , θα σου πω..
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης