axristos έγραψε:brera καταρχην θα επρεπε να ντρεπεσαι κα μονο που σκεφτηκες με αυτον τον τροπο.φανταζομαι εισαι κ υπερ της θανατικης ποινης..
axristos έγραψε:δε θα πω πολλα 2 σημειωσεις μονο γιατι η συζητηση χωρα πολλες κουβεντες που οπως παντα δεν οδηγουν και καπου
1)Ενας 15 χρονος οτι και ναχει κανει δε γενηθηκε με μια μολοτωφ στο χερι και δε νομιζω οτι ειναι ο κύριος υπευθυνος για το αν εχει κανει να κινδυνεψουν ζωες.δε γινεται να κουκουλώνουμε πισω απο παιδια που ξεφεύγουν και περιθωριοποιούνται τις αδυναμίες τα δικα μας προβλήματα και την παρακμή της κοινωνίας.
axristos έγραψε:2)γιατι να υπαρχει αστυνομια αν ειναι έτσι?καλύτερο δεν είναι να παρει ο καθένας απο ενα όπλο και να το χρησιμοποιέι οποτε νιώθει πως κινδυνεύει η ζωη του??ολοι μπορουν να το κανουν.δε χρειάζεται να μπεις σε σχολη 2 χρονια και να χρεώνεις και το κρατος.ετσι θα είμαστε και πιο ταιριαστοί με το ζωικό μας βασίλειο απο που προερχόμαστε
brera έγραψε:Δε μας λεει ομως ποσες μολοτωφ και πετρες πέταξε πριν αυτο το "καημενο" αγορι και ποσες ζωες έβαλε και αυτο σε κινδυνο.Ασε τώρα. >:D
starchild έγραψε:ειμαι περιεργος να δω ποιος θα πολεμησει για τη χωρα του, αν μπουκαρουν τωρα οι τουρκοι απο ανατολη, ή οι βούλγαροι απο βόρεια.
Σφάζεστε μεταξυ σας σαν σκυλια
axristos έγραψε:πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.
axristos έγραψε:πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.
starchild έγραψε:axristos έγραψε:πραγματικα εσυ νιωθεις τετοια αγαπη για την πατριδα που θα πολεμήσεις με χαρα?τολμω να πω πως δε νιωθω και τοσο μεγαλο δεσιμο..αν μπορουσα να το γλιτωσω δεν θαλεγα οχι.είναι υγιές να τρογωμαστε αυτη τη στιγμη.αυτο που δεν ειναι υγιές ειναι κατι γκρουπ που γιναν και υποστηρίζουν την αστυνομία.
εγω προσωπικα να μου πουν Πολεμος με τους Τουρκους περνω το G3 μου και σκοτωνω χωρις δισταγμο...
Και σου προτεινω να κανεις το ιδιο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης