Bombastic έγραψε:Σεβαστές οι γνώμες όλων για αυτο άλλωστε έχουμε κ το φορουμ να λέμε ελεύθερα ότι θέλουμε. Υπαρχουν όμως όπως βλέπουμε από τα ποστς δύο κατηγορίες φοιτητών, αυτοί που καίγονται να περάσουν το μάθημα για να τελειώσουν τη σχολή και αυτοί που καίγονται να δώσουν το μάθημα για να τελειώσει η εξεταστική. Χωρίς να θέλω να θίξω τα παιδιά που βιάζονται να φύγουν μιας κι εγώ μικρότερος το ίδιο ήθελα, καλό ειναι να σκεφτούμε ότι δεν ειμαστε σχολείο, αλλά από τη στιγμή που αρχίζει το ακαδημαικό έτος οφείλουμε καλώς ή κακώς να είμαστε εδώ και να κατανοήσουμε αυτούς που καίγονται να το περάσουν.
deme00 έγραψε:Παιδιά και εγώ είμαι της άποψης ότι εφόσον δεν δημιουργεί πολλά προβλήματα είναι καλύτερα να μεταφερθεί το μάθημα για Δευτέρα. Εκτός των άλλων θα έχουμε και ένα τριήμερο παραπάνω για διάβασμα και δεν θα πέφτει με κάποιο άλλο μάθημα που πιθανόν θέλουν κάποιοι από εμάς να δώσουν...
DiTz έγραψε:Τρια χρόνια σε αυτή την κωλοσχολή και μια φορά δεν έχει τηρηθεί το πρόγραμμα της εξεταστικής.
Έλεος πια.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης