jimmy_thomas έγραψε:Ερώτηση:
Χθες την μικρή δοκιμαστική περιοδο που δουλεψε το συστημα εκανα την αίτηση.
Σήμερα την ξαναέκανα.
Όταν κλείνω τη σελίδα, αποσυνδέομαι και ύστερα ξαναμπαίνω.
Και μου ξαναβγαίνει η ίδια σελίδα που με παροτρύνει να κάνω την ίδια διαδικασία. (Προσθήκη, Αποστολή κ.τ.λ.)
Τα δηλωμένα μαθήματα δε φαίνονται πουθενά. (Νομίζω)
Βέβαια μετά το πέρας της διαδικασίας μου έγραψε "Επιτυχής Αποστολή" ή κάτι τέτοιο.
Αλλά αυτό μου το έβγαλε και χθες.
Δηλαδή τώρα έχω δηλώσει τα επιλεγόμενα που χρωστώ από δυο φορες το καθένα.
Μήτσο τι λες?
Το λέω αυτό γιατι σε προηγούμενο post είπες ότι εάν η δήλωση ήταν επιτυχής, το σύστημα δεν θα σε άφηνε να ξαναστείλεις. Ή ότι αν δεν ήταν θα σε άφηνε τελος παντων.
pxanth έγραψε:Πρέπει να έχεις επιλέξει ακριβώς 3 μαθήματα από μία από τις 4 Κατευθύνσεις του Ηλεκτρονικού Κύκλου Σπουδών, 3 ή 4 μαθήματα από τις υπόλοιπες κατευθύνσεις και το πολύ 1 μάθημα επιλογής εκτός κύκλου. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό σπουδών, το εξηγεί.
vvoula έγραψε:Αυτο που λες μηπως ισχυει για το 9ο εξάμην; Εγω βρισκομαι στο 7ο και δεν εχουμε κατευθύνσεις.
pxanth έγραψε:Δηλαδή, εσύ έχεις επιλέξει 2 μαθήματα από την 1η ομάδα (ή ένα από την 1η και ένα από τη 2η) των επιλογής του 7ου και σου βγάζει αυτό το μήνυμα? Περίεργο...
Stokos έγραψε:Μα δε δήλωσες κατεύθυνση στο 6ο ? Τι εννοείς δεν έχετε κατευθύνσεις?
pxanth έγραψε:Στο 6ο εξάμηνο δηλώνεις Κύκλο Σπουδών: Ενεργειακός, Ηλεκτρονικός ή Τηλεπικοινωνιακός. Στο 9ο εξάμηνο, μόνο αυτοί που έχουν επιλέξει τον Ηλεκτρονικό κύκλο σπουδών είναι υποχρεωμένοι να επιλέξουν και Κατεύθυνση: Ηλεκτρονική, Μικροηλεκτρονική, Υπολογιστές & Πληροφορική ή Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου.
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κύκλου και Κατεύθυνσης...
pxanth έγραψε:Κατάλαβα τι εννοείς, μιας και βρίσκομαι πλέον αισίως στο 11ο εξάμηνο... Αν προσέξεις το προηγούμενο post μου, απαντάω στο φίλο Stokos (πρόσεξε το quote), ο οποίος μάλλον τα μπέρδεψε, έκανε remove και το post του και εσύ νόμισες ότι απαντάω σε σένα... anyway, πήγαινε στη γραμματεία για το θέμα που προέκυψε, δεν μπορώ να βρω κάποια λογική εξήγηση...
ωραία επιλογή μαθημάτων, btw, και εγώ αυτά τα δύο είχα επιλέξει...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Google [Bot] και 1 επισκέπτης