Το ΣΦΗΜΜΥ 6.0 στην Αθήνα!!

Ανακοινώσεις γενικής φύσεως σχετικά με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Το ΣΦΗΜΜΥ 6.0 στην Αθήνα!!

Δημοσίευσηαπό Seitjo90 » 19 Νοέμ 2012, 21:43

Το ΣΦΗΜΜΥ 6.0 στην Αθήνα!!

Όπως ήδη ίσως γνωρίζετε, το ΣΦΗΜΜΥ είναι το ετήσιο συνέδριο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και διεξάγεται από το 2007 κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη της Ελλάδας, και φέτος στις 26, 27 και 28 Απριλίου επιστρέφει στον τόπο από όπου ξεκίνησε, στην Αθήνα!
Στόχος κάθε συνεδρίου είναι να συγκεντρώσει τους φοιτητές των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ από όλη την Ελλάδα με σκοπό την περαιτέρω ενημέρωσή τους σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις νέες προκλήσεις στην αγορά εργασίας.
Στο συνέδριο συμμετέχουν επιστήμονες που έχουν διακριθεί για το έργο και την προσφορά τους στην επιστήμη του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών με ομιλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, καθώς και φοιτητές Η.Μ.Μ.Υ με παρουσιάσεις εργασιών, είτε αυτές είναι επιπέδου προπτυχιακής, είτε διπλωματικής εργασίας, είτε ακόμη και εργασίας διδακτορικής διατριβής.

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως το ΣΦΗΜΜΥ 6.0 έρχεται να εισάγει μια πρωτοπορία στο θεσμό του ΣΦΗΜΜΥ! Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις 2 μέρες κατά τις οποίες θα ακολουθηθεί η καθιερωμένη δομή του, με καθαρά ακαδημαϊκό περιεχόμενο, εισάγουμε μια τρίτη μέρα θέλοντας να δώσουμε έμφαση σε real life examples και εφαρμογές. Τη μέρα αυτή, επονομαζόμενη ως ΣΦΗΜΜΥ++, ξεφεύγουμε από το αμιγώς ακαδημαϊκό κομμάτι, στοχεύοντας και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του νέου Μηχανικού.
Τέλος, παράλληλα με τις παρουσιάσεις, θα λάβουν χώρα Demo Sessions σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από τα αμφιθέατρα των παρουσιάσεων καθώς και πολυποίκιλοι διαγωνισμοί!

Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις κατηγορίες των εργασιών στις οποίες θα μπορείτε να συμμετέχετε, ενώ η έναρξη υποβολής των papers έχει οριστεί ως η 13/01/2013, με διάρκεια ενός μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site του ΣΦΗΜΜΥ 6.0: http://www.sfhmmy.gr/.
Για περαιτέρω διευκρινίσεις, ή τυχόν απορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή ΣΦΗΜΜΥ 6.0
Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen - Michael Jordan
Άβαταρ μέλους
Seitjo90
Γενικός Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1982
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2008, 19:24
Τοποθεσία: Dublin, Ireland
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron