Διάλεξη: "Νέες τεχνολογίες στην Ενέργεια και στις Μεταφορές"

Ανακοινώσεις γενικής φύσεως σχετικά με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Διάλεξη: "Νέες τεχνολογίες στην Ενέργεια και στις Μεταφορές"

Δημοσίευσηαπό IAS_DUTh » 05 Δεκ 2012, 14:32

Το φοιτητικό παράρτημα της ΙAS DUTh SBC σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Μηχανών
και τον Τομέα Λογισμικού του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
διοργανώνει την Παρασκευή 7/12/2012 και ώρα 14.30 διάλεξη του Δρ. Σπύρου Κιαρτζή με θέμα:

«Νέες τεχνολογίες στην Ενέργεια και στις Μεταφορές»

στο Εργαστήριο του Τομέα Λογισμικού, Ισόγειο
Κτιρίου Α, Πανεπιστημιούπολη Κιμμερίων
.


Σύντομο Βιογραφικό Ομιλητή

Σπύρος Κιαρτζής, Υποδιευθυντής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ.

Έλαβε το Δίπλωμα και παρουσίασε τη Διδακτορική Διατριβή του στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής καθώς και το Πτυχίο του στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Νομικών, Οικονομικών & Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ενώ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση των Επιχειρήσεων (MBA).

Από την αποφοίτησή του από το Πολυτεχνείο το 1992, δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή τεχνικών έργων, ιδιαίτερα στο χώρο του Αγίου Όρους. Την περίοδο 1999-2007 διδάσκει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ και στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2012, διδάσκει στο μεταπτυχιακό MSc in Energy Systems, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Έχει διατελέσει μέλος διεθνών Επιστημονικών Ενώσεων και Επιτροπών, κριτής επιστημονικών περιοδικών, εμπειρογνώμονας και αξιολογητής προγραμμάτων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο Υπουργείο Εργασίας και στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Από τον Απρίλιο του 2001 εργάζεται στην Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ. Σήμερα είναι υποδιευθυντής Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας, στη Δ/νση Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του Ομίλου, και από το 2007 μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας ΑΕ». Στελέχωσε την Ομάδα Διοίκησης έργου κατασκευής του «Εργοστασίου Ηλεκτροπαραγωγής Συνδυασμένου Κύκλου 390 MW» (2003-06) και υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής εταιρίας «ΕΚΟ Bulgaria EAD» (2005-08).
IAS_DUTh
Newbie
 
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 05 Δεκ 2012, 14:11

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron