Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2012

Ανακοινώσεις γενικής φύσεως σχετικά με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2012

Δημοσίευσηαπό megatron » 12 Ιαν 2013, 01:24

Αναρτήθηκε στις 10/01/13 από Γραμματεία Τμήματος

Ανακοινώνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ότι σχετικά με το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα οικονομικού έτους 2012 που θα χορηγηθεί το 2013, πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:

1. Κάθε φοιτητής κατόπιν αίτησής του στην Γραμματεία του Τμήματος, παίρνει το πιστοποιητικό για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος κατά το πρώτο τρίμηνο του ημερολογιακού έτους 2013.

2. Αίτηση για το πιστοποιητικό χορήγησης του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος υποβάλλουν οι φοιτητές που είχαν επιτυχία στις εξετάσεις του προηγούμενου ακαδημαϊκού έτους τουλάχιστον στα μισά του συνολικού αριθμού των μαθημάτων.

3. Οι πρωτοετείς φοιτητές υποβάλλουν μόνο αίτηση για να τους χορηγηθεί το πιστοποιητικό για την χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος.

4. Το επίδομα χορηγείται για τόσα έτη όσα είναι και τα έτη σπουδών του Τμήματος δηλαδή πέντε (5), εκ των οποίων ως πρώτο προσμετράται το έτος εισαγωγής.

5. Δεν δικαιούνται του επιδόματος αυτού όσοι φοιτητές φοιτούν για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου ανεξάρτητα από τον τρόπο εισαγωγής τους στο Τμήμα.

http://www.ee.duth.gr/node/2013
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member
 
Δημοσιεύσεις: 979
Εγγραφή: 08 Απρ 2008, 17:46
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron