Παράταση δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2016-2017

Ανακοινώσεις γενικής φύσεως σχετικά με το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Δ.Π.Θ.

Παράταση δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2016-2017

Δημοσίευσηαπό Seitjo90 » 15 Δεκ 2016, 12:59

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συνέλευση του Τμήματος ΗΜ&ΜΥ στη συνεδρίασή της με αριθμ. 7/13.12.2016 αποφάσισε την παράταση της περιόδου δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου.

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στη διαδικτυακή πύλη της Πολυτεχνικής Σχολής https://unistudent.duth.gr/ κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 15.12.2016 μέχρι και την Τρίτη 20.12.2016.

Παρατηρήσεις:

1) Οι φοιτητές 9ου και μεγαλύτερων εξαμήνων δηλώνουν και τα εαρινά μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν στην πτυχιακή Φεβρουαρίου. Επισημαίνεται ότι η δυνατότητα δήλωσης εαρινών μαθημάτων αφορά μαθήματα που έχουν ήδη δηλωθεί στο παρελθόν.
Σημειώνεται ότι για τα μαθήματα επιλογής εαρινού εξαμήνου που δεν θα διδαχθούν κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και για τα οποία υπάρχουν εκκρεμότητες, οι επί πτυχίω φοιτητές θα πρέπει να απευθύνονται στους διδάσκοντες των αντίστοιχων μαθημάτων.

2) Κανόνες δήλωσης μαθημάτων
- Τα υποχρεωτικά μαθήματα του προγράμματος σπουδών παραμένουν στην καρτέλα του φοιτητή στο εξάμηνο που βρισκόταν κατά το ακαδημαϊκό έτος που έπρεπε να δηλωθούν την πρώτη φορά σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών που ίσχυε. Οποιαδήποτε μεταγενέστερη αλλαγή εξαμήνου ή τίτλου μαθήματος δεν επηρεάζει τα υποχρεωτικά μαθήματα.
- Τα μαθήματα επιλογής ακολουθούν το τρέχον πρόγραμμα σπουδών. Σε περίπτωση που ένα μάθημα επιλογής δηλώθηκε (και δεν εξετάστηκε επιτυχώς) κατά το παρελθόν σε κάποιο εξάμηνο και εντωμεταξύ άλλαξε εξάμηνο, μπορεί να δηλωθεί ως μάθημα επιλογής του νέου εξαμήνου.
Τα μαθήματα «Κβαντικοί Υπολογιστές», «Οπτικές Τηλεπικοινωνίες», «Υπολογιστική Νοημοσύνη», «Δίκτυα Υπολογιστών Ι» και «Βασικές Αρχές Ηλεκτρονικών Ισχύος» που λόγω των ανωτέρων κανόνων δήλωσης δεν μπορούσαν να επιλεγούν από φοιτητές ορισμένων κατευθύνσεων του παλαιού προγράμματος σπουδών, μπορούν να επιλεγούν ως μαθήματα επιλογής.

http://www.ee.duth.gr/el/component/k2/item/1496-paratasi-periodou-diloseon-mathimaton-xeimerinoy-eksaminou-2016-2017
Some people want it to happen, some wish it would happen, and others make it happen - Michael Jordan
Άβαταρ μέλους
Seitjo90
Γενικός Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1982
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2008, 19:24
Τοποθεσία: Dublin, Ireland
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

cron