Vagoulas έγραψε:Θεωρώ πως αν και τα στατιστικά είναι μοιρασμένα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος γιατί ήταν πιο σταθερός στο παιχνίδι του. Έτσι λοιπόν αν και γαύρος ψηφίζω ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να νικήσει για να μην νομίζουν κάποιοι ότι δεν είμαι αντικειμενικός.![]()
JoVou έγραψε:Δεν πρέπει να αρκούμαστε στην μετριότητα παίδες. Οι καλύτερες φάσεις προέκυψαν από λάθη. Μπήκαν γκόλ που μπορούσαν να είχαν ακυρωθεί...Δες τα 6 γκόλ της United και βρες μου κάτι παρόμοιο. ΔΕΝ υπάρχει! Πρέπει να κρίνουμε ..όχι με βάση την ένταση του αγώνα και το ρυθμό,(χαίρω πολύ, κι ένας αγώνας 100m έχει ρυθμό!) αλλά με βάση την ποιότητα.
Περιμένω κι άλλα βήματα...πρός τα εμπρός!
gatos έγραψε:Καλά τα λες Jovou αλλά αν περιμένεις να δεις ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα αντίστοιχη της United τότε θα περιμένεις πολύ καιρό...
JoVou έγραψε:Ελάτε μωρέ,μη ρίχνετε το επίπεδο. Υπάρχουν κι ορεξάτες ομάδες στην SL. Αλλά το κρίμα πάει στο ότι δεν είναι καμιά από τις μεγάλες ομάδες (φαινομενικά...) μέσα στο group αυτό. Ας πούμε, έχω δει ωραία και γρήγορη μπάλα από τον Άρη, τη Λάρισα..., όχι πάντα βέβαια-θέλει και σταθερότητα. Με τους μεγάλους όμως τι γίνεται?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες