Vagoulas έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι η φετινή Α1 έχει να επιδείξει μόνο 2 σοβαρές ομάδες άντε 3 (για να βάλω και τον Άρη) και σχετικά με την περυσινή είναι χαμηλότερου επιπέδου.
macJohn έγραψε:Πιστεύω πως ο φετινός Άρης είναι χειρότερος από αυτόν της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά φέτος έχει ένα μεγάλο ατού . Έναν εξαιρετικό Τζέρεμι Μάσεϊ. Με διαφορά ο καλύτερος μέχρι στιγμής παίκτης της Α1, κρίνοντας από την απόδοσή του.
gatos έγραψε:Ποιος Μάσει βρε macJohn? Επειδή ψιλοσυμπαθείς τον Άρη(λέμε τώρα) είναι και ο καλύτερος παίχτης της Α1 ως τώρα?Τι άλλο θα ακούσουμε...
macJohn έγραψε:Για να μην νομίζεις εσύ και οι υπόλοιποι πως μεροληπτώ υπέρ του Άρη και του Μάσεϊ, σου παραθέτω τα στατιστικά στοιχεία της Α1 μετά από 12 αγωνιστικές (που αφορούν τον Τζέρεμι Μάσεϊ).
- 3ος σκόρερ με 226 πόντους.
- 1ος rebounder με 112 rebounds(επιθετικά και αμυντικά).
- 3ος στα won fouls με 61 κερδισμένα φάουλ.
- 1ος stealer με 32 κλεψίματα.
- 7ος blocker με 8 τάπες.
- 2ος στο δείκτη tendex(αξιολόγηση) με 0.782(με άριστα το 1).
- 5ος στις βολές με 44 εύστοχες.
- 1ος στα δίποντα με 79 εύστοχα.
Καλό θα είναι να δεις και κανένα παιχνίδι του Άρη (μην πω της Α1 και γίνω κακός) και μετά να πεις την άποψή σου...
gatos έγραψε:Ναι φίλε μου...αλλά και μόνος σου βλέπεις ότι στα στατιστικά που έβαλες δεν είναι σε όλα πρώτος!!!
macJohn έγραψε:Η σιωπή μου προς απάντησή σου...
macJohn έγραψε:Για να μην νομίζεις εσύ και οι υπόλοιποι πως μεροληπτώ υπέρ του Άρη και του Μάσεϊ, σου παραθέτω τα στατιστικά στοιχεία της Α1 μετά από 12 αγωνιστικές (που αφορούν τον Τζέρεμι Μάσεϊ).
- 3ος σκόρερ με 226 πόντους.
- 1ος rebounder με 112 rebounds(επιθετικά και αμυντικά).
- 3ος στα won fouls με 61 κερδισμένα φάουλ.
- 1ος stealer με 32 κλεψίματα.
- 7ος blocker με 8 τάπες.
- 2ος στο δείκτη tendex(αξιολόγηση) με 0.782(με άριστα το 1).
- 5ος στις βολές με 44 εύστοχες.
- 1ος στα δίποντα με 79 εύστοχα.
Καλό θα είναι να δεις και κανένα παιχνίδι του Άρη (μην πω της Α1 και γίνω κακός) και μετά να πεις την άποψή σου...
Vagoulas έγραψε:Πάντως macjohn γνώμη μου είναι να κοιτάς καλύτερα το tendex. Να σε ρωτήσω όμως πρώτος ποιος είναι και από που τα βρήκες αυτά τα στατιστικά; Το συγκεκριμένο παίχτη τον πάω πάρα πολύ είναι πραγματικό εργαλείο πολύ μπάσκετ και ταυτόχρονα πολύ δύναμη.
innerwisp έγραψε:Βασικά δεν είναι ανάγκη να είσαι πρώτος σε όλες τις κατηγορίες ξεχωριστά για να είσαι ο καλύτερος συνολικά. Πόλύ καλός ο Μάσεϊ φέτος. Αλλά παρόλο που είμαι Αριανός δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερος από τον Μπουρούση. Και αυτός ο Jumper που κάρφωσε στη μάπα του Μάσεϊ την προηγούμενη βδομάδα είναι πολύ παιχταράς. Απορώ γιατί δεν παίζει ΝΒΑ.
JoVou έγραψε:Ο φετινός Ολυμπιακός πάντως, με σαγηνεύει, ίσως περισσότερο κι από τον ΠΑΟ! Έτσι, να χουμε κι ένα άθλημα να μας τρέμει λίγο η Ευρώπη...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης