Απόφαση για πολιτικές συζητήσεις.

Συζήτηση αποκλειστικά και μόνο για το site και το forum. Προτείνετε ιδέες και επισημάνετε προβλήματα που συναντάτε.

Απόφαση για πολιτικές συζητήσεις.

Δημοσίευσηαπό brera » 19 Μάιος 2012, 23:15


Προς τα μέλη μας,

τον τελευταίο καιρό εκφράστηκε η επιθυμία από αρκετά μέλη μας να επιτραπούν και πάλι οι πολιτικές συζητήσεις. Η απαγόρευση είχε εφαρμοστεί στο παρελθόν διότι έλειπε η ωριμότητα από τέτοιου είδους συζητήσεις και υπήρξαν διάφορα ευτράπελα.
Βέβαια, έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε και πλέον οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και καθοριστικές για το μέλλον μας. Ως forum φοιτητών μηχανικών θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να αναπτύσονται ιδέες και προτάσεις για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα.

Οπότε η διαχειριστική ομάδα αποφάσισε να επιτρέψει και πάλι συζητήσεις με πολιτικό περιεχόμενο. Αρχικά αυτό θα γίνεται στην κατηγορία "Ψυχαγωγία->Γενική Συζήτηση" . Αν δούμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον θα προβούμε σε νεότερες ενέργειες.

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μέλη μας και στο επίπεδο των φοιτητών ΗΜΜΥ. Πιστεύουμε ότι ξέρουν πως να συζητούν και πως να αναπτύσουν τις απόψεις τους. Αυτό που επιθυμούμε είναι να τηρηθεί η ευγένεια στο συνομιλητή. Δε γνωρίζουμε ποιος είναι ο απέναντι και σίγουρα δε θα δεχτούμε επιθέσεις προς τα μέλη μας που γίνονται πίσω απο ένα πληκτρολόγιο. Όλοι έχουν τις απόψεις τους και μπορούν να τις εκφράσουν. Αρκεί αυτό να γίνεται σε κόσμιο επίπεδο.

Στο χέρι σας είναι να μας αποδείξετε ότι δεν κάναμε λάθος που πήραμε αυτή την απόφαση.

Ευχαριστούμε

Εκ της ομάδας διαχείρισης.
Alfa Romeo is love and passion...
Senza cuore saremmo solo macchine!!
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής
 
Δημοσιεύσεις: 1327
Εγγραφή: 05 Φεβ 2008, 18:30
Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron