από LoVaBiLL » 14 Απρ 2009, 05:37
Τα ξαναδιάβασα όλα μονομιάς για να τα θυμηθώ μιας και τρέχει το άλλο θέμα...
Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό (αναλόγως τα κέφια μου: θετικός και αρνητικός):
- Αν βγουν τα κόμματα έξω από τα διοικητικά όργανα που παίρνουν αποφάσεις για το πρόγραμμα σπουδών μας(τα υπόλοιπα δεν ενοχλούν και συμφωνώ να υπάρχουν πολιτικές σκηνές και συζητήσεις-ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.Εδω πολυτεχνείο.), το επίπεδο μόρφωσης θα αυξηθεί (το ευχαριστήθηκα όταν διάβασα το ψυχολογικό υπόβαθρο στο οποίο πατάμε [nicktopas]) καθώς και η συγκεκριμενοποίηση των συζητήσεων κ η αλλαγή της ψυχολογίας του κλίματος θα ενεργοποιήσουν αδρανείς φοιτητές
- Από την άλλη όταν όλη η Ελλάδα λειτουργεί έτσι, μου έρχεται (κάτι που λέω συχνά σε παρόμοιες καταστάσεις) να πω "Είναι σαν να θέλεις να χτίσεις ένα κάστρο από χρωματιστά νόστιμα ζαχαρωτά σε μία κοιλάδα από κουρ@δες".
Πάντως χαίρομαι που: έφυγε η πολιτική αστάθεια και ο φασισμός, οι φοιτητές απο 300 γίναν 3000, οι εγκαταστάσεις προχωρούν, δημιουργήθηκε το φόρουμ, έγινε πρόταση απόσχισης των ΗΜΜΥ από τον ΣΦ, και τελικά μπήκε σε πράξη.
Οι φόβοι φύγαν, οι αγώνες των πατεράδων μας ανταμείφθηκαν και εμείς τώρα αποτελούμε με τον τρόπο σκέψης μας την εξέλιξη αυτών. Και ναι. Εξέλιξη είναι η ίδρυση του ΣΦΤΗΜΜΥ. Θα ιδρυθεί. Και θα μείνει. Και σιγά σιγά θα πάρει την δύναμη που του αρμόζει. Τις λεπτομέρειες θα τις ρυθμίσουμε διαφωνώντας και συγκλίνοντας (...Έτσι δε βρίσκει και ο Bernoulli "λύσεις";).
Μπράβο σε αυτούς που άφησαν τις καφετέριες και την "ελληνική βαρεμάρα".