Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Δημοσίευσηαπό laplace » 03 Μάιος 2009, 07:28

Άκουσα αρκετούς καθηγητές και φοιτητές να λένε ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών θα ισχύσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.Πού μπορώ να βρώ περισσότερες πληροφορίες και ποιόν μπορώ να ρωτήσω για αυτό? Γραμματεία/καθηγητές?
laplace
Full Member

Re: Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 03 Μάιος 2009, 12:14

λογικά στη γραμματεία αλλά να ξέρεις ότι εσυ θα συνεχίσεις με το πρόγραμμα σπουδών που υπήρχε οταν μπήκες εδω... απλά ενδέχεται να αλλάξουν οι συνθήκες στα χρωστούμενα μαθήματα επειδή γίνονται κάποιες συγχωνεύσεις..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 03 Μάιος 2009, 13:18

Κι εγω αυτο εχω ακουσει, οτι το νεο προγραμμα σπουδων αφορα τους νεους φοιτητες, αυτους που θα μπουν στη σχολη αφου αυτο αρχισει να ισχυει...
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 03 Μάιος 2009, 19:38

Ρε παιδιά δεν παίζει αυτό.Αν παίρνουμε τομέα στο 7ο εξάμηνο με το νέο πρόγραμμα εμείς θα διαλέγουμε στο 6ο?? Δηλαδή θα πληρώνουν διπλάσια μέλη ΔΕΠ? Με τίποτα.Απλά λογικά κάποια μαθήματα θα μπουν επιλογής.Το νέο πρόγραμμα είναι αυτό που υπήρχε στο site της Πάσπ αν ξέρει κανείς?
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 03 Μάιος 2009, 19:45

Δεν ξέρω αλλά εσύ διάλεξες τη σχολή αυτή με τον τότε υπάρχοντα οδηγό σπουδών και δεν είναι λογικό στα μισά να αλλάζει..Γιαυτό και ισχύει από το νέο έτος..Βασικά θα δείξει τι θα γίνει απο το Σεπτέμβρη..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 03 Μάιος 2009, 19:54

patirgerasimos έγραψε:Δεν ξέρω αλλά εσύ διάλεξες τη σχολή αυτή με τον τότε υπάρχοντα οδηγό σπουδών και δεν είναι λογικό στα μισά να αλλάζει..Γιαυτό και ισχύει από το νέο έτος..Βασικά θα δείξει τι θα γίνει απο το Σεπτέμβρη..

Παιδιά είναι 100% εμπεριστατωμένο όσοι μπήκαν με το υπάρχων πρόγραμμα σπουδών με αυτό θα τελειώσουν κιόλας γιατί θεωρείται ότι επέλεξες την σχολή με αυτό και είναι αδιανόητο να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες