Εξεταστική Ιουνίου 2009

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Εξεταστική Ιουνίου 2009

Δημοσίευσηαπό kkalop » 11 Μάιος 2009, 21:51

Προτείνω στους όρους εγγραφής του φόρουμ να μπουν τα εξής :

Σκέφτομαι σαν ανήλικο : ΝΑΙ
Δε μπορώ να συμμετέχω σε κουβέντα χωρίς να ρίχνω το επίπεδό της : ΝΑΙ
Με ενοχλεί οτιδήποτε λέγεται για την πάρτη μου επειδή δε μπορώ να σκεφτώ αντίστοιχα επιχειρήματα σαν ενήλικας : ΝΑΙ

Οπότε όσοι τικάρουν τους όρους αυτούς θα έχουν πρόσβαση μόνο στην ενότητα της μουσικής και της ψυχαγωγίας !!!
κι έτσι θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι :P >:D
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό The_Doctor » 12 Μάιος 2009, 03:23

kkalop έγραψε:Προτείνω στους όρους εγγραφής του φόρουμ να μπουν τα εξής :

Σκέφτομαι σαν ανήλικο : ΝΑΙ
Δε μπορώ να συμμετέχω σε κουβέντα χωρίς να ρίχνω το επίπεδό της : ΝΑΙ
Με ενοχλεί οτιδήποτε λέγεται για την πάρτη μου επειδή δε μπορώ να σκεφτώ αντίστοιχα επιχειρήματα σαν ενήλικας : ΝΑΙ

Οπότε όσοι τικάρουν τους όρους αυτούς θα έχουν πρόσβαση μόνο στην ενότητα της μουσικής και της ψυχαγωγίας !!!
κι έτσι θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι :P >:D

+1

@capa : Το δικαιωμα σου να εκφρασεις μια αποψη δεν περιλαμβανει την υποχρεωση μας να σε παρουμε στα σοβαρα
(καπου το εχω ξαναδιαβασει αυτο, οποτε δεν διεκδικω τα πρωτεια)

kkalop έγραψε:
madhoney00 έγραψε:+1 στον μέγιστο bombastic

+1 στο madhoney που λεει +1 στο bombastic ;D

κ +1 στον kkalop που εβαλε +1 στον μεγιστο madhoney που εβαλε +1 στον μεγιστο Bombastic
Άβαταρ μέλους
The_Doctor
Newbie

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 12 Μάιος 2009, 14:50

Θα'θελα πολύ να ξέρω που είναι αυτές οι φωνές στις καταλήψεις πρόπερσι που χάσαμε όλη τη χρονιά.
Επίσης το να γίνει μικροσκοπική η εξεταστική για να πάμε διακοπές είναι συγκάλυψη ενοχών από τις συνθήκες. Η εξεταστική είναι δική σου. Κόφτην στη μέση δώσε μισά μαθήματα και πήγαινε διακοπές. Αλλά δεν θα έχεις την πολυτέλεια να πεις στους γονείς σου ότι δεν φταις εσύ. Άρα έχουν δίκιο οι συμφοιτητές που αντέδρασαν. Μην αμύνεσαι. Απλά πες στην συνείδηση σου ότι γουστάρεις να αράξεις. Και άσε τον καημένο τον φαντάρο να κάνει το πρόγραμμά του γιατί θα έχει πήξει το παιδί εκεί μέσα περιμένοντας το πρόγραμμα.

Γιατί όσοι θέλουν να δίνουν μαθήματα, τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει φαλακροί από το ζόρι και την αγανάκτηση.

Διπλά μαθήματα σε μία μέρα, περικοπές στις εξετάσεις, παρατάσεις εξαμήνων. Έτσι θέλετε εσείς οι καταληψίες να περάσετε μήνυμα καλύτερης παιδείας. Χωρίς θυσίες από την άλλη δεν έρχεται νίκη θα λέτε.

Οπότε τώρα που ήρθε το αυγό στο ποπό, απλά βγάλτε το σκασμό και χαλαρώστε τ'αντερο να βγει όσο πιο άνετα γίνεται.

Και άμα θέλετε αγώνες να το σκέφτεστε όταν στρώνετε, και όχι όταν κοιμάστε.

Το λέω διαρκώς: να ψηφίζετε. Πάντα όταν έρχεται το αυγό στον ποπό, θυμούνται όλοι ότι έχουν δικαιώματα και απαιτήσεις.

Σημείωση: Είμαι με το μέρος σας. Θέλω μεγάλη και οργανωμένη εξεταστική. Για την επόμενη φορά όμως. Οπότε τώρα έχει δίκιο αυτός που έγγραψε για την πυραμίδα. Αυτό το τόπικ, έγινε (τελικά) μόνο για την γκρίνια μας. Σπουδαία δουλειά. Τι λέτε την επόμενη φορά να κατεβείτε να ψηφίσετε κιόλλας αυτούς που προέβλεψαν την κατάσταση; Όποιοι και αν είναι!!! Πάντα υπάρχει συμφέρων από αυτούς. Το δικό σας όμως μπορεί κάπου εκεί μέσα να συνυπάρχει.

Οπότε όταν βγει το πρόγραμμα ας το γράψει κάποιος εδώ μέσα. Μέχρι τότε πάρτε 5 μαθήματα και ρίξτε ένα βλέφαρο. Με την γκρίνια μένεις στάσιμος. Και η ιστορία θα επαναλαμβάνετε. Εκτός και αν είμαστε γκρινιάρηδες... Τότε οκ.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 12 Μάιος 2009, 15:32

υπάρχει μια πρόταση για μεταφορα της εξεταστικής μια βδομάδα αργότερα. δεδομένου ότι και τα βιβλία δεν έχουν έρθει ακόμα όλα καλό είναι να εξετάσετε και μια τετοια περίπτωση. έτσι ωστε να εχει και μια βδομάδα κενο ανάμεσα στα μαθήματα και την εξεταστική. το θέμα θα συζητηθει στην γενική συνέλευση του τμήματος στις 19 του μήνα. όσοι πιστοι προσέλθετε. το προγραμμα έχει βγει και τσεκάρεται από τους καθηγητες. θα ανακοινωθει σύντομα.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό capa » 12 Μάιος 2009, 22:45

Ρε είστε με τα καλά σας? Ποιος σας είπε ότι είμαι χαραμοφάης ή ότι θα χρωστάω πολλά μαθήματα και πρέπει κάπως να το κρήψω από τους δικούς μου. Αφού ξέρετε ποιος είμαι (με εγκαλείτε για τις καταλήψεις) ρωτήστε και αν χρωστάω μαθήματα και μετά μιλήστε μου. Δεν πρόκρειται να απαντήσω ξανά. Όποιος θέλει να μου πει κάτι και περισσότερο να με ειρωνευτεί ας μου το επι από κοντά. Λέγομαι Ρωμαντζής Φοίβος είμαι τέταρτο έτος και είναι αρκετά εύκολο να με αναγνωρίσετε.
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό macJohn » 13 Μάιος 2009, 08:57

+1 στον capa O0
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 13 Μάιος 2009, 11:56

Σας παρακαλώ να επανέλθετε στο θέμα της εξεταστικής και να αφήσετε και τον χρήστη capa επιτέλους για μια φορά μακρυά από το πληκτρολόγιό σας. Υπάρχουν μερικοί που θέλουν όντως να ασχοληθούν με την εξεταστική την φετινή κι όχι με μεμονωμένα περιστατικά. Είτε, λοιπόν, θα πείτε κάποια γνώμη γύρω από την εξεταστική είτε το θέμα θα κλειδωθεί.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό starchild » 19 Μάιος 2009, 19:33

Οι σημερινές φήμες φέρνουν την εξεταστική 15/6 - 3/7
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member