Με ή χωρίς 49'Αρη

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Με ή χωρίς 49'Αρη

Δημοσίευσηαπό pez » 27 Αύγ 2009, 09:03

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Μετά την διετία κάποιου "προέδρου", κι ακόμα μια ενός 'πρόεδρου', η τρίτη διετία, με ή χωρίς 49'Αρη, δεν πρόκειται να σας είναι ό,τι το δυσκολοχώνευτο. Οπότε, βασίμως μπορώ πλέον να ευελπιστώ και εγώ πως επέστη πλέον το αναγκαίο πλήρωμα του χρόνου για να συγχωρέσετε επιτέλους την ασημαντότητά μου, που ούτε τη φορά αυτή πρόκειται να τσιμπήσω, μετά τον αγιασμό, το παραμικρό από την πιατέλα με τα παρανομάκια. Μάλιστα, για να διασκεδάσω έτι περαιτέρω την συνείδησή σας, μπορώ ακόμη να σας διαβεβαιώσω πως από την πρώτη αρχή, περί την άνοιξη του 2003, άριστα γνωρίζαμε, τόσο η κα Νικολίτσα Γιαννοπούλου, όσο και εγώ, πως στο όνομα μιας, κάποιας, δήθεν, και εκ των πολύ υστέρων, προστασίας της, περί το 1993, οριστικώς απολεσθείσης τιμής του τμήματος, επρόκειτο, μετά βεβαιότητος, κανιβαλικά να καταβροχθισθούμε. Ευχαριστούμε θερμώς που δεν διαψεύσατε στο παραμικρό τις προσδοκίες μας αυτές κι έτσι διαθέτουμε τώρα εμείς, αντιθέτως προς εσάς, συνείδηση πλήρως αναπαυμένη, εντελώς απαλλαγμένη από την παραμικρότερη των τύψεων. Καλή σας χώνεψη.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς,

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Μέλος της Ένωσης ΑΠΠΑΑ
Μόνιμος Επίκουρος Καθηγητής Κεραιών ΤΗΜΜΥ/ΠΣ/ΔΠΘ

- Με ή χωρίς 49'Αρη - Thursday, August 27, 2009 9:52 AM - To: DEP DUTh; minister-ατ-ypeth.gr - Cc: EECE; Antennas RG; /F/L/O/S/S/ - From: Petros Zimourtopoulos
pez

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες