Υπολογισμός ποσοστού βαθμολογιών περασμένων μαθημάτων

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Υπολογισμός ποσοστού βαθμολογιών περασμένων μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 09 Απρ 2008, 11:58

Καλημέρα! Ξέρει κανένας πώς υπολογίζεται από τη γραμματεία το ποσοστό των περασμένων μαθημάτων ενός φοιτητή? Έκανα αίτηση στο γραφείο διασύνδεσης για πρακτική και με πήραν σήμερα για να μου πουν ότι έχω περάσει το 48% των μαθημάτων...

Η ουσία είναι ότι 48% ήταν ΠΡΙΝ την (τριπλη) εξεταστική του Σεπτεμβρίου (δηλαδη ουσιαστικα και του Φεβρουαριου-Ιουνιου 2007), υπολογίζοντας όμως τα μαθήματα του 2007 σαν χρωστούμενα!!! Αν παλι δεν υπολογίσεις καθόλου το 2006-2007 και φυσικα και το 2007-2008 τοτε τα μαθηματα που εχω περασει ειναι πολυ περισσοτερα, ενω αν υπολογίσεις μεχρι και την εξεταστικη του Σεπτεμβριου 2007, παλι ειναι αρκετα περισσοτερα.

Τι γινεται δηλαδη, υπολογιζονται τα μαθηματα ως χρωστουμενα αλλα θεωρουν οτι δεν τα εχω δωσει καν?

Υ.Γ.: Φανταζομαι πως οποιαδηποτε συζητηση για τα μαθηματα του Φεβρουαριου 2008 ειναι μαλλον ασκοπη, ετσι?
Υ.Γ. 2: Λες να εκανα αιτηση για περσι το καλοκαιρι...?  ;D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 27 Δεκ 2010, 18:18, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση τίτλου
Cobra_MX5
Full Member

Re: Βαθμολογίες...

Δημοσίευσηαπό sandra3 » 11 Απρ 2008, 11:37

Κανονικά υπολογίζονται μέχρι και την τελευταία εξεταστική.Δηλαδή μέχρι και τον Φλεβάρη του 2008 για φέτος.Πέρισυ είχα διαπιστώσει πως η γραμματεία έκανε ότι να ναι.Δηλαδή για να βγει το ποσοστό υπολόγιζε και τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου,για τα οποία όμως δεν είχε πραγματοποιηθεί η εξεταστική ακόμα.Και ισχυριζόταν πως έτσι είναι,ενώ ήταν διατυπωμένο σαφέστατα πως τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου δεν υπολογίζονται.Είχε γίνει μεγάλη φασαρία...αλλά όταν δεν καταλαβαίνουν και λένε πως ο αλγόριθμος που είχε το pc για τον υπολογισμό ήταν λάθος και πως εκείνοι δεν φταίνε σε τίποτα..ε τι να πεις μετά!!!!
sandra3
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης