Προσωπικά θα προτιμούσα το Σάββατο 21/6, ενώ πιστεύω πως η Δευτέρα 30/6 είναι δώρο άδωρο (όλοι θα λείπουν)
Giannis έγραψε:Ο λόγος είναι, το πρόγραμμα της εξεταστικής και η κατά τη γνώμη μου, πολύ μεγαλη καθυστέρηση που έχει σημειωθεί στην ανακοίνωσή του. Καλά τα νέα κτήρια, κατανοητή και η αναστάτωση λόγω μετακόμησης, αλλά θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να είμαστε τρισήμιση βδομάδες προ της εξεταστικής και να μην υπάρχει ουδέν νεότερο. Στο κάτω κάτω, αν αιτία της καθυστέρησης είναι η μετακόμηση, θα μπορούσε να είχε κανονιστεί το θέμα προ των διακοπών του Πάσχα, για να μην αναφέρω ότι σε άλλα τμήματα της χώρας η ανακοίνωσή του γίνεται στην αρχή κάθε εξαμήνου ή ακόμα και στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους. Επιπροσθέτως υπάρχει και το θέμα με την ενδεχόμενη πτυχιακή, αν και τι τελικά θα γίνει, που για πολλούς είναι αρκετά σημαντικό και για το οποίο επίσης δεν υπάρχει καμία απόφαση. Ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας (που δεν το πιστεύω) να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα.
Προσωπικά προτιμώ Δευτέρα 30/6 (και να μην λείπουν, εξεταστική έχουμε, έλεος, ας καθυστερήσουν τις διακοπές για 3 μέρες)
madhoney00 έγραψε:Γνώμη μου είναι και πείτε μου παρακαλώ αν συμφωνείτε να δίνουμε εξετάσεις 4 βδομάδες και όχι 3 και κουτσουρεμένες από γιορτές κλπ. Σε άλλες σχολές με 4 ή 5 μαθήματα το εξάμηνο γιατί δηλαδή η εξεταστική τους διαρκεί 4 ή ακόμα και 5 εβδομάδες και σε εμάς που έχουμε μέχρι και 8 μαθήματα σε κάποια εξάμηνα να είναι 3. Το Φεβρουάριο έχουμε καρναβάλια το καλοκαίρι θέλουμε να πάμε διακοπές. Αυτά μας φάγανε και μας έχουν καθηλώσει εδώ πέρα. Μέσα σε 3 μέρες κάποιος τυχαίνει να δίνει μέχρι και 4 μαθήματα. Δεν εννοώ ότι μια παραπάνω μέρα θα τον σώσει από άποψη διαβάσματος αλλά όσο νά 'ναι είναι ψυχοφθόρο τόσα πολλά μαθήματα σε τόσο λίγο χρόνο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες