Ερωτήσεις - Πληροφορίες σχετικά με τη σχολή

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Ερωτήσεις - Πληροφορίες σχετικά με τη σχολή

Δημοσίευσηαπό Paullie » 19 Ιαν 2010, 01:32

Λοιπόν, 1α απο όλα, θα ήθελα να ρωτίσω τι γίνετε αν δεν περάσεις το εξάμηνο, δηλαδή αν περάσεις 1-2 μαθήματα ας πούμε? τα μαθήματα των εξαμήνων είναι συνεχόμενα?
2ον, έχεις δικαίωμα να σταματησεις και να συνεχίσεις μετά απο χρόνο/χρόνια, αν ναι και πόσα?
Επίσεις παίρνεις βιβλία ή σημειώσεις μόνο απο την σχολή ή μπορώ να τα πάρω και απο κάπου αλλού (πχ Βιβλιοπωλείο)
Για όσους αναρωτιούνται , πέρασα και γράφτηκα αλλά δεν παρακολούθησα , έτυχε κατι, μπορώ τώρα να πάω , έχω σπίτι εκεί (φίλου) ,άπλα δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά που μόλις ανέφερα
Ευχαριστώ για οτι απαντήσεις μπορεί να δώσετε(οσα ξέρετε) :)
Τελευταία επεξεργασία από megatron και 19 Ιαν 2010, 14:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Σαφέστερος τίτλος - Μεταφορά στο κατάλληλο board
Paullie
Newbie

Re: Ερωτήσεις - Πληροφορίες σχετικά με τη σχολή

Δημοσίευσηαπό Stokos » 19 Ιαν 2010, 02:17

Paullie έγραψε:Λοιπόν, 1α απο όλα, θα ήθελα να ρωτίσω τι γίνετε αν δεν περάσεις το εξάμηνο, δηλαδή αν περάσεις 1-2 μαθήματα ας πούμε? τα μαθήματα των εξαμήνων είναι συνεχόμενα?
2ον, έχεις δικαίωμα να σταματησεις και να συνεχίσεις μετά απο χρόνο/χρόνια, αν ναι και πόσα?
Επίσεις παίρνεις βιβλία ή σημειώσεις μόνο απο την σχολή ή μπορώ να τα πάρω και απο κάπου αλλού (πχ Βιβλιοπωλείο)
Για όσους αναρωτιούνται , πέρασα και γράφτηκα αλλά δεν παρακολούθησα , έτυχε κατι, μπορώ τώρα να πάω , έχω σπίτι εκεί (φίλου) ,άπλα δεν ξέρω τι γίνεται με αυτά που μόλις ανέφερα
Ευχαριστώ για οτι απαντήσεις μπορεί να δώσετε(οσα ξέρετε) :)

1. Έχεις δικαίωμα να "δίνεις" τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου (Σεπτέμβριος -> Ιανουάριος) σε κάθε εξεταστική Χειμερινού εξαμήνου (συνήθως τέλη Ιανουαρίου - αρχές Φεβρουαρίου) και κάθε εξεταστική Σεπτεμβρίου. Επίσης γίνεται να "δώσεις" μόνο μαθήματα στα οποία έχεις παρακολουθήσει και "περάσει" το αντίστοιχο εργαστήριο (αν υπάρχει). Αν δε περάσεις ή δε κατέβεις να δώσεις κανένα μάθημα δεν υφίστανται κυρώσεις. ("Δε σε διαγράφουν από τη σχολή"). Μπορείς να προχωρήσεις κανονικά τις σπουδές από το δεύτερο εξάμηνο. Τα μαθήματα δεν είναι συνεχόμενα, με την έννοια ότι μπορείς να εξεταστείς π.χ. στο μάθημα "Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ" χωρίς να έχεις περάσει το μάθημα "Μαθηματική Ανάλυση Ι" ή τυχόν άλλα προαπαιτούμενα.

2. Ναι, έχεις δικαίωμα να κάνεις αναστολή σπουδών αλλά στο ενδιάμεσο δε θα μπορείς, φυσικά, να παρακολουθείς εργαστήρια, να παίρνεις βιβλία, να δίνεις μαθήματα κ.τ.λ. Δε ξέρω αν υπάρχει χρονικό όριο στην αναστολή, ρώτα τη Γραμματεία του Τμήματος καλύτερα.

3. Τα βιβλία διανέμονται από: βιβλιοπωλεία ή εργαστήρια του τμήματος ή γραφεία καθηγητών. Για να πάρεις, όμως, τα βιβλία θα πρέπει να έχεις δηλώσει έγκαιρα το σύγγραμα που επιθυμείς μεταξύ δύο-τριών επιλογών. Από όσα γράφεις συμπεραίνω ότι δε το έχεις κάνει άρα δε μπορείς να πάρεις βιβλία (η προθεσμία δηλώσεων έχει λήξει εδώ και περίπου δύο μήνες).
Stokos

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες