- Χε! Χε! 'Αντε καλά...
- Μα καλά και πάλι, τίποτα άλλο, εκτός από τα Εύπεπτα-Αποπροσανατολιστικά, δεν σας "αποκαλύπτουν" οι Ολοκληρωτικοί κακοποιοί σας, Εδώ Μέσα. Αλλά βέβαια. Προφανώς για να σας κρατούν αγράμματους, όπως είναι δηλαδή κι αυτοί, μη τυχόν και ξυπνήσετε καμιά μέρα, και τους πάρει ο διάολος, τον οποίο πιστά υπηρετούν -για να μην ξεχάσουμε να καλύψουμε και την μεταφυσική πλευρά του θέματος...- και απαλλαγούμε, έστω με τον τρόπο αυτό, από δαύτους.
- Κι όλα εγώ θα σας τα λέω; Από εμένα μόνον περιμένετε; Γιατί κάθεστε και πιστεύετε τους κακοποιούς, και δεν αφήνετε ελεύθερο το IQ σας -το πάνω από 128, όπως είπαμε; Τέλος πάντων... Καλή δουλειά πιάσαμε, σαν μου φαίνεται, και πρέπει να αρχίσουμε από την αλφαβήτα. Έστω. Και παρόλο που εσείς με βάζετε πάντα μπροστά -όλο "να κάνουμε και να κάνουμε" και τίποτα απολύτως δεν κάνετε εκτός από το να σπάζετε πλάκα και να αρκείστε στα κακοποιά κουτσομπολιά. Και καλά κάνετε: Έκαστος εφ ώ ετάχθη.
- Corpus: πληθυντικός Corpora [1]. Δεν κάνω τον έξυπνο. Χθες το έμαθα κι εγώ. Κι όταν μαθαίνω κάτι, το λέω. Κι αυτό "εις πρακτικήν εφαρμογήν" της θεωρίας του Open/Free, που πάρα πολλοί είναι αυτοί που την ανακάλυψαν εσχάτως και την επικαλούνται -για ιδιοτελείς σκοπούς, διάβαζε: "αρπαχτές"-"νταβατζιλίκια"- αλλά πάρα πολλοί λίγοι έχουν τα κότσια να την εφαρμόζουν με συνέπεια και διαχρονικά. Και σεμνύνομαι να κατατάσσω την ασημαντότητά μου στους τελευταίους.
- Και γιατί το έψαξα εγώ -κι όπως θέλω να βαυκαλίζομαι: το ψάξατε και εσείς, αλλά ντρέπεστε να ομολογήσετε πως δεν το βρήκατε- να το βρω;
- Εξ ανάγκης. Διότι έσκασε στη λίστα των μελών ΔΕΠ του τμήματος ένα νέο μπουμπούκι. Μετά την Θεία Όλγα και τις θείτσες τις ολγίτσες της, που έχουν συμπήξει συμμορία η οποία λυμαίνεται το ακαδημαϊκό άσυλο τα τελευταία 3.5 χρόνια, και μάλιστα χωρίς να συλλαμβάνεται κανένα μέλος της, με αποτέλεσμα να έχει αναγορευθεί πριν από 1 εξάμηνο σε Θεά Θεία Όλγα -ως αρκτικόλεξο λοιπόν: ΘΘΌ [2], και τον γνωστό από τη λίστα των μελών ΔΕΠ όλου του ΔΠΘ igoumenos-κλ.π. - η/ο οποία/-ος προσποιούταν μία/έναν "κομμένη/-ο" 2 φορές πέρυσι στις "Κεραίες" φοιτήτρια/-η και καταφερόταν, λάβρα/-ος, εναντίον μου -μέχρις ότου απεδείχθη πως δεν υπάρχει τέτοια/-ος ούτε μία/ένας, κι έτσι, εκτός από την αναφορά που υπέβαλα αρμοδίως "κατ' αγνώστων", τι "αγνώστων" δηλαδή, αφού ολοφάνερα παρακλάδι είναι, αν όχι και μέλος της ΘΘΌ, κι αυτός ο συμμορίτης, έπαψα να ασχολούμαι [ελλείψει αντικειμενικών στοιχείων σε αντίθεση με τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία: [2], οπότε και δεν παραπέμπω πουθενά. Όποιος όμως ενδιαφέρεται, μπορεί να βρει τα αντίστοιχα μηνύματα από τους φίλους του που είναι συνδρομητές στις γνωστές, από τις εδώ συζητήσεις, λίστες. Μετά λοιπόν από την ΘΘΌ και την/τον igou, εμφανίστηκε λοιπόν προχθές ένα νέο παρακλάδι της πολυπλόκαμης αυτής συμμορίας:
| From...: "Bresme Theios" <
[email protected]>
| To......: <
[email protected]>
| Sent....: Thursday, January 08, 2009 10:17 AM
| Subject: Στοιχεία μελών ΔΕΠ από το Scopus [3]
με ψευδώνυμο δηλαδή Bresme Theios και με τα σχετικά "στοιχεία" να αφορούν τα μέλη ΔΕΠ του τμήματος.
- Το λοιπόν, μερικά μέλη ΔΕΠ του τμήματος -για τους δικούς του λόγους το καθένα- αποφάσισαν να σχολιάσουν τα "στοιχεία" αυτά αλλά και την "νέα" αυτή "μεταμφίεση".
( Eξ ου και η "κουκούλα", το "κουκούλωμα", η/ο "κουκουλώτρια/κουκουλωτής",
( όροι με τους οποίους -υπό την ευρύτερη έννοια- φαίνεται πως μερικοί είναι εξοικειωμένοι Εδώ Μέσα,
( για να τα χαρακτηρίζουν ως "χιλιοειπωμένα" -ή κάπως έτσι τέλος πάντων δεν θυμάμαι- αυτά,
( που συνεχώς εμπλουτιζόμενα με νέα στοιχεία, λέω, κι όποιος ενδιαφέρεται,
( ας ψάξει να βρει τους σχετικούς, υποβαθμιστικούς της τραγικής πραγματικότητας, χαρακτηρισμούς,
( ακόμη και στο forum αυτό.
- Μεταξύ αυτών λοιπόν και ένας νέος Καθηγητής του τμήματος, που αναφέρθηκε σε όλο αυτό το θειολόγι. Στα αξιοπρόσεκτα -πλην όμως, δυστυχώς, εντελώς ανεπαρκή πλέον- σχόλια στα οποία και απάντησα με το μήνυμα αυτό που διαβάζετε στην συζήτηση αυτή, τώρα.
- Και οπωσδήποτε σας το ανακοίνωσα ως "άκρως εσωτερικό θέμα".
- Πιο εσωτερικά βρίσκονται μόνον μέσα στη φυλακή.
- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
http://openantennas.orgΥΓ
Προτροπή πρεσβυτέρου προς νεωτέρους:
Μην εξάπτεστε. Κρατείστε την ψυχραιμία σας. Ενεργείτε κατά συνείδηση.
Και προπάντων: Μην φοβάστε, επειδή ζουν ανάμεσα μας. Κακοποιοί είναι.
Θα συλληφθούν.
[1]
Corpus - πληθυντικός Corpora:
http://en.wikipedia.org/wiki/Corpus- Σώμα - Σώματα.
http://www.in.gr/dictionary/lookup.asp?Word=corpus- Έβαλα λοιπόν τον πληθυντικό στον εκφωνητή της Magenta και άκουσα:
"κόουρπορα".
Αν όμως εσείς ακούσετε κάτι άλλο, μου το λέτε.
- Και προς τι η ευχή: "Με άφθονα κόουρπορα!";
- Χμ! Αφού μελετήσατε το [1] ξέρετε και τι σημαίνει:
"Corpus delicti". Ούτε αυτό προσέξατε; Τότε εδώ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Corpus_delicti Διαβάστε όμως σας παρακαλώ και αμέσως παρακάτω:
[2]
Η απαρχή της δράσης της Θείας Όλγας στο ΔΠΘ:
http://utopia.duth.gr/~pez/h8eia0lga/- Αν θέλετε την γνώμη μου, η συμμορία φαίνεται πως απολάμβανε
"κάλυψης" και δεν την συλλάμβαναν. Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις
όμως, κλείνει ο βρόχος, οπότε και αναμένεται βασίμως πως
κατ' ελάχιστον, η συμμορία θα ξαναπεράσει τώρα στην λούφα,
όπως έχει κάνει κι άλλες φορές, στο παρελθόν.
Ό,τι όμως κι αν μας συμβεί
-στη κα Ν.Γιαννοπούλου και σε μένα- να ξέρετε πως ΟΛΑ τα εις
βάρος της συμμορίας αυτής στοιχεία, βουνό ολόκληρο, από εκατοντάδες
σελίδες, μπορεί και 1,500 ή 2,000, μπορεί και παραπάνω,
τις μετρούσα, τις ανακοίνωνα στις λίστες, άλλα έχω χάσει πια
τον λογαριασμό, διότι συνεχώς προστίθενται και άλλες-
έχουν κατατεθεί σε πέντε (5) διαφορετικές αλλά καθ' ύλη
αρμόδια Σώματα και Υπηρεσίες.
[3]
Scopus:
http://www.scopus.com/scopus/home.url Κερδοσκοπική εταιρεία συλλογής στοιχείων επιστημονικών εργασιών:
http://en.wikipedia.org/wiki/Scopus-
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Α
- από Giannis την Σαβ Ιαν 10, 2009 6:43 am:
- "Ο κ.Ζιμουρτόπουλος μάλλον αναφέρεται στις σχετικές με τον Κανονισμό Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών προσφυγές που είχαν γίνει στο παρελθόν, λόγω παρατυπιών που είχαν εντοπισθεί και άφηναν ανοιχτά παραθυράκια αναξιοκρατίας (ή κάτι σχετικό τέλος πάντων) και για τον οποίο είχε συσταθεί επιτροπή με σκοπό την διερεύνηση της νομιμότητας του και την βελτίωση-διόρθωσή του."
Α
- Όχι.
- Σύμφωνα με τα σχετικά, εξαιρετικά αποκαλυπτικά, Πρακτικά της ΓΣΕΣ της Τρίτης, 22 Μαρτίου 2005:
- Πριν από 4 χρόνια (!) διαπιστώθηκε ότι το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) και ο Κανονισμός του ΠΜΣ ήταν παράνομα και συστήθηκε Επιτροπή Νομιμοποίησης, η οποία μέσα σε 1 μήνα -πριν από 4 χρόνια!- θα υπέβαλε:
- 1) Σύννομο Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης για νέο ΠΜΣ και
- 2) Σύννομο Κανονισμό ΠΜΣ.
- Η Επιτροπή κατέληξε σε πόρισμα ως προς το παράνομο ΠΜΣ και κάποτε -πριν από 3 χρόνια!- υπέβαλε και εγκρίθηκε από τη ΓΣΕΣ ένα, εκ νέου παράνομο, Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης, το οποίο από τότε δεν εγκρίθηκε ποτέ. Βεβαίως είχαν φροντίσει εν τω μεταξύ να με εξωπετάξουν από τα συλλογικά όργανα διοίκησης του τμήματος, άρα και τη ΓΣΕΣ, προφανώς "για να μην βάζω λόγια στα πρακτικά". Αλλά τη φορά αυτή είχαμε πια καλή γνώση και παρενέβημεν εγκαίρως -θυμάστε; 3 μήνες για ποινικές και 2 για διοικητικές παρανομίες;- στο ΥΠΕΠΘ, και το νέο παράνομο "σχέδιο" "πάγωσε", αφήνοντας τους να έχουν το παλαιό παράνομο ΠΜΣ. Κι έτσι συνεχίζουν ακόμα. Με το παλαιό παράνομο ΠΜΣ.
- Η Επιτροπή ασχολήθηκε και με τον παράνομο Κανονισμό ΠΜΣ. Κι ακόμα τώρα, 4 χρόνια μετά(!) εξακολουθεί να συνεδριάζει...
- Αν μου ζητηθούν τα Πρακτικά θα τα δημοσιεύσω. Ως Δημόσια Έγγραφα που είναι. Εμπρός λοιπόν! Ζητείστε τα! Έδωσα μεγάλο αγώνα για να τα αποκτήσω! Ξενύχτια, στενοχώρια και χρήματα. Έκανα "θυσίες". Εμπρός! Διαφάνεια; Την θέλετε ή δεν την θέλετε; Ορίστε: Ζητείστε τα. Να σχηματίσετε την σαφεστέρα των απόψεων για την κατάσταση Εδώ Μέσα. Αλλά και το τι ακολούθησε. Όχι μισόλογα, αποπροσανατολισμοί, κουτσομπολιά, παραμύθια, φήμες, λάσπη, γκεμπελίκια: πες-πες-πες, όλο και κάτι θα μείνει, να κολλήσει, απάνω του. Τα Πρακτικά. Εμπρός! Ζητείστε τα. Είναι ακόμα καιρός. Αν και κανονικά, αν σας ένοιαζε πραγματικά και δεν κάνατε πως δήθεν σας νοιάζει, θα έπρεπε να είχατε πολύ-πολύ νωρίτερα ενδιαφερθεί. Και να πάτε μόνοι σας, να τα ζητήσετε από το τμήμα. Ως άτομα. Θα σας τα δώσουν σε 20 ημέρες. Έχετε εύλογο ενδιαφέρον και έννομο συμφέρον. Σας αφορούν. Δεν πάτε; Εντάξει. Λοιπόν; Ποιος είναι ο γενναίος που θα μου τα ζητήσει επώνυμα; Δεν υπάρχει. Πάει καλά. 'Αντε, μαζέψτε, όπως το συνηθίζετε μαζικές ... "υπογραφές". Σας ξαναθυμίζω: Είναι Δημόσια Έγγραφα: ΔΗΜΟΣΙΑ. Ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ. Αλλά τη φορά αυτή μόνον ΑΝ μου ζητηθούν.
Β
- "Παράλληλα είχε ζητηθεί και από το υποργείο (επί θητείας Γιαννάκου) να γνωμοδοτήσει σχετικά και μάλλον κάτι τέτοιο έγινε άλλα και πάλι δεν ήταν πλήρως σύνομο (??)."
Β
- Όχι.
- Δεν υπάρχει πλήρως ή ελλιπώς σύννομο. Υπάρχει παράνομο - ή - αποκλειστικά - σύννομο.
Γ
- "Εδώ μάλλον αναφέρεται στην ύπαρξη των "παράνομων" Κύκλων Σπουδών (Ενεργειακού, Ηλεκτρονικού, Τηλεπικοινωνιακού)."
Γ
- Όχι.
- Όχι "παράνομων" αλλά παράνομων. Κύκλων θελετε να πείτε; Κύκλων. Κατευθύνσεων θέλετε να πείτε; Κατευθύνσεων:
- [Δηλαδή κατοχυρώνουν τους Κόπους των Αποφοίτων τους...]:
http://www.deece.gr/phpBB/viewtopic.php?f=170&t=1030Δ
- "Συμμορία ΘΘ'Ο : Συμμορία της Θείας Όλγας
Με το όνομα "Θεία Όλγα" είχε δεχθεί παλαιότερα ο κ.Ζιμουρτοπουλος κάποια e-mails τα οποία τον κορόιδευαν/προσέβαλαν (??) σχετικά με τις κινήσεις του στα δικαστήρια και τα σχετικά..."
Δ
- Ναι. Εν μέρει:
- Διότι ΔΕΝ είναι πια μόνον τα αρχικά εκείνα μηνύματα (Σημείωση: Πλην αυτών υπάρχουν κι άλλα πολλά. Αδημοσίευτα.).
- Διότι τα μηνύματα αυτά εκθέτουν, επί πλέον, ένα πλήθος από ανεύθυνα πρόσωπα, θεσμούς και αρχές:
http://utopia.duth.gr/~pez/h8eia0lga/- Και μάλιστα ένα πολύ μικρό μέρος:
- Διότι υπάρχουν πια και "ΑΛΛΑ" πολλά, πάρα πολλά "ΑΛΛΑ", όλα πραγματικά γεγονότα.
_______________________________________________________________* ΟΛΕΣ αυτές οι υποθέσεις -μαζί με πλήθος άλλες- είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ: ΟΛΕΣ! *- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από pez και 12 Ιαν 2009, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση διαδοχικών δημοσιεύσεων.