Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Το δεύτερο!! "άχρωμο" τραπεζάκι της σχολής μας!

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 20 Σεπ 2010, 15:26

oval έγραψε:Απλά δεν ασχολήθηκα τις προηγούμενες μέρες, περίμενα να πάω στη σχολή, είδα το θέμα και είπα " θα μάθω την δευτέρα".

Δεν πείθεις. Τέτοιος φανατικός της παράταξής σου και να μην ξέρεις εξ'αρχής... δεν πείθεις.
oval έγραψε:Ναι δεν υπάρχουν πρακτικά. Δεν υπάρχει κουκούλωμα γιατί δεν υπάρχει ούτε θέμα τέτοιο ούτε απόφαση, όποιον και αν ρωτήσεις από τον ενιαίο θα στο επιβεβαιώσει.

3 διαφορετικοί το έχουν επιβεβαιώσει, αλλά δε μου φτάνει. Θα ψάξω κι άλλο.
JimMichael έγραψε:Το μάθαμε από κάποιον που προφανώς, για να τα ξέρει με τόση λεπτομέρεια, έκανε το αντίθετο με αυτούς που αγόρασαν το τραπεζάκι. Δεν ξεκόλλησε ποτέ από τα δικά του τραπεζάκια.

Λάθος, εγώ και η παρέα μου κάνουμε ό,τι θέλουμε. Εσύ κάνεις ό,τι θέλει η παράταξή σου.
oval έγραψε:Αυτό το έχουμε ξανασυζητήσει. Το χαρτί έγραφε DEECE και λέγατε ότι DEECE σημαίνει....κλπ. Ανούσια πράγματα.

Λέγαμε ότι είναι και για όλους τους ΗΜΜΥ παράλληλα, ενώ θέλαμε και να διαφημίσουμε το DEECE, το αποίο αναμφισβήτητα έχει συμβάλλει σε πολλά πράγματα.

oval έγραψε:Και τα ταμπελάκια λένε μην καπνίζετε. Κάποια πράγματα τα υπερασπίζεσαι με την φυσική σου παρουσία.
Όσο για την ΠΑΣΠ σιγά το κακό να το χρησιμοποιήσει σε μια κατά κοινή ομολογία σημαντική εκδήλωση. Συγκρίνετε με την χρήση και την αφισοκόλληση του από άλλες παρατάξεις??

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ. Ω, ναι.
oval έγραψε:Αντε πολλά είπαμε, έχω φτάσει και τα 52 post. Βαρέθηκα να γράφω. ;)

Εγώ να δεις.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Fysalida » 21 Σεπ 2010, 01:46

Ε είχε μια διαφορά φάσης η απάντηση του οβάλ θα του το φορτώσουμε τώρα; Παίρνει χρόνο η οργάνωση... ;)
Άσε που με την απαγόρευση του καπνίσματος ο χρόνος μακριά από τη σχολή γίνεται ακόμα πιο πολύτιμος.

Επίσης προφανώς και ο αγαπητός οβάλ δεν όφειλε να υπερασπιστεί ένα τραπεζάκι που δε φέρει την αφίσα της
παράταξής του. Μόνο τέτοια θέλουν να υπάρχουν στα πανεπιστήμια, για να καθόμαστε και να πίνουμε ανέμελα
φραπεδούμπες, συγγνώμη φρεντουτσίνο, να παίζουμε τάβλι, να μαζεύουμε κόσμο για την παράταξη και όχι για να
είναι στις αίθουσες να κάνουμε μάθημα. (Για το οποίο μάθημα χρειάζονται και άλλοι παράγοντες βλ. φοιτητές και
καθηγητές αλλά αυτό είναι άλλο στόρι και δεν εννοώ αυτά που βάζουμε στα παράθυρα, το θέμα εδώ είναι τα τραπεζάκια)

Πρώτη φορά είναι που δεν υπάρχουν πρακτικά; Αλλά και να υπήρχαν από ότι βλέπουμε και στο "νεοσύστατο" σύλλογο
"ΚΑΠΟΙΟΙ" (πάντα δε λέμε ονόματα και δε θίγουμε οικογένειες) βλέπουν το όλο θέμα καταστατικού-πρακτικών και λοιπών
διαδικασιών ως τυπικό και δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία.

Άντε δείξτε στην παράταξη τι πραγματικά αξίζετε με τα ποσοστά στον εννιαίο.

Όσο για το ποιος ξέρει ποιον αγαπητέ πάτερ (τα σέβη μου) πιστεύω πως όπως είχε πει και ο συνάδελφος oval
όσο και να μην το θέλεις "κάπου πάει το μυαλό" είτε μιλάμε για πρόσωπα με ένα account είτε για πρόσωπα με πολλά.

Τόσο καιρό μετά το προηγούμενο ποστ μου ξαναμπαίνω στο φόρουμ και ω τι έκπληξη!: ακόμα δε βάλαμε μυαλό (σα
σύνολο τουλάχιστον) και ακόμα κοιτάμε να δούμε ποιός το έχει μεγαλύτερο..., το τραπεζάκι, και ποιος την έχει
μεγαλύτερη..., την αφίσα στο τραπεζάκι για να μη "σκίζεται" εύκολα.

ΥΓ: πάτερ άλλαξε αυτή την άθλια υπογραφή, μπορεί το ποτήρι να χρειάζεται να κρατάει το νερό και σε ελαφριές δονήσεις.
Άβαταρ μέλους
Fysalida
Newbie

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 21 Σεπ 2010, 02:51

Fysalida έγραψε:ΥΓ: πάτερ άλλαξε αυτή την άθλια υπογραφή, μπορεί το ποτήρι να χρειάζεται να κρατάει το νερό και σε ελαφριές δονήσεις.

ROLF ;D ;D ;D
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό cosmas » 23 Σεπ 2010, 15:30

Και 1 και 2 και χίλια άχρωμα τραπεζάκια. Το πανεπιστήμιο δεν είναι τσαρδί κανενός. Στο κάτω κάτω όλοι αυτοί οι παραταξιακοί κάγκουρες και οι παρεμβάσεις τους στο χώρο προσβάλλουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την αισθητική μας. Εκτός του ότι μας κοροΙδεύουν στη μάπα μας, νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να μολύνουν τα πάντα τριγύρω επειδή ένα ΔΣ τους δίνει άδεια....
Μπράβο σε μας που το ανεχόμαστε τόσα χρόνια..Αλλά ευτυχώς που υπάρχουν και κάποοι αφισοΞΕΚΟΛΛΗΤΕΣ O0
Άβαταρ μέλους
cosmas
Newbie

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες