Ιστοσελίδα διαδικτυακών υπηρεσιών

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Ιστοσελίδα διαδικτυακών υπηρεσιών

Δημοσίευσηαπό megatron » 30 Σεπ 2008, 19:58

asterianos έγραψε:Μια απορια για το βαθμο στις μετρησεις. Αν εχεις περασει τη θεωρια και οχι το εργαστηριο, τι θα εχει στο unistudent;

Επειδή το μάθημα Ηλεκτρικές Μετρήσεις είναι πακέτο Θεωρία - Εργαστήριο, τότε για να περαστεί στη γραμματεία άρα και στο unistudent θα πρέπει να έχουν περαστεί από τον φοιτητή και τα 2 μέρη. Επομένως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι στο unistudent δεν γράφει τίποτα μέχρι να περάσεις και το εργαστήριο.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό asterianos » 30 Σεπ 2008, 20:02

megatron έγραψε:Επειδή το μάθημα Ηλεκτρικές Μετρήσεις είναι πακέτο Θεωρία - Εργαστήριο, τότε για να περαστεί στη γραμματεία άρα και στο unistudent θα πρέπει να έχουν περαστεί από τον φοιτητή και τα 2 μέρη. Επομένως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι στο unistudent δεν γράφει τίποτα μέχρι να περάσεις και το εργαστήριο.

Ας το συνεχισουμε εδω. Ειναι πιο σχετικο.
Γιατι εμενα μου ειχε τον ιουνη που το εδωσα πρωτη φορα βαθμο; Αν και δεν το περασα. Και ειχα δωσει και τα 2. Αν τωρα περασω τη θεωρια, αλλα επειδη δεν εδωσα το εργαστηριο, δεν θα εχω βαθμο σε αυτο, θα εχει παυλα ή θα μεινει ο βαθμος του ιουνιου;
Ελπιζω να καταλαβες τι ρωταω, γιατι μπορει να μην το εγραψα πολυ καλα.
Ηλεκτρο...λόγοι ενός Ηλεκτρολόγου
Άβαταρ μέλους
asterianos
Full Member

Δημοσίευσηαπό mpougatsas » 30 Σεπ 2008, 20:11

Κοίταξε, εγώ που πέρασα θεωρία και κόπηκα εργαστήριο, είχα και έχω ακόμη παύλα...;)
D.U.T.H. - Don't Use Thongs Here... :P
Άβαταρ μέλους
mpougatsas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό megatron » 30 Σεπ 2008, 20:22

asterianos έγραψε:Ας το συνεχισουμε εδω. Ειναι πιο σχετικο.
Γιατι εμενα μου ειχε τον ιουνη που το εδωσα πρωτη φορα βαθμο; Αν και δεν το περασα. Και ειχα δωσει και τα 2. Αν τωρα περασω τη θεωρια, αλλα επειδη δεν εδωσα το εργαστηριο, δεν θα εχω βαθμο σε αυτο, θα εχει παυλα ή θα μεινει ο βαθμος του ιουνιου;
Ελπιζω να καταλαβες τι ρωταω, γιατι μπορει να μην το εγραψα πολυ καλα.

Λοιπόν asteriane, αν κατάλαβα καλά, πιθανότατα να μείνει ο βαθμός σου του Ιουνίου όπως έχει, και να μην έχει παύλα, όπως δηλαδή είχε περαστεί τότε. Πάντως, σου λέω από προσωπική μεριά, εμένα που έχω περάσει τη θεωρία αλλά δεν είχα περάσει εργαστήριο, μου είχε παύλα. ;) Ελπίζω να σε βοήθησα.... :)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό asterianos » 30 Σεπ 2008, 20:36

ΟΚ. Καταλαβα. Ευχαριστω και τους δυο σας.
Ηλεκτρο...λόγοι ενός Ηλεκτρολόγου
Άβαταρ μέλους
asterianos
Full Member

Δημοσίευσηαπό axristos » 30 Σεπ 2008, 20:38

βασικα στις μετρησεις συγκεκριμενα γραφει το βαθμο με αριστα το 6.οταν περασεις το εργαστηριο προστιθεται ο βαθμος που εχεισ παρει στο εργαστηριο.στα Κ1 Κ2 εχει - αν δε περασεις το εργαστηριο.σε μενα τουλαχιστον..
axristos
Full Member

Δημοσίευσηαπό jimmy_thomas » 01 Οκτ 2008, 14:16

Σε μένα πάντως πριν έλθει σε λειτουργία το όλο σύστημα του Unistudent ενώ είχα περάσει τη θεωρία (7,5) αλλά όχι το εργαστήριο, στην αναλυτική μου είχε 4
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
jimmy_thomas
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 04 Νοέμ 2008, 23:39

Nα πω και εγω την απορια μου μιας που υπαρχει το topic...γιατι ρε παιδια δεν μπορουν να κανουν αλλαγες στο unistudent ωστε να δηλωνουμε εκει τα συγγραματα που θελουμε, αντι να πηγαινουμε απο γραματεια σε γραματεια?? Αραγε ο σκοπος υπαρξης του δεν ειναι η διευκολυνση των φοιτητων???
Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 04 Νοέμ 2008, 23:43

νομιζω οτι για να το κανουν αυτο ειχαν ζητησει καμποσες χιλιαδες ευρω..αλλα αστο καλυτερα γιατι δε νιωθουν εδω καλα καλα τα μαθηματα δεν μπορουν να περασουν σκεψου τι θα γινει με τα βιβλια
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 06 Νοέμ 2008, 14:24

Το unistudent εφαρμόστηκε και σε άλλες σχολές εκτός Ξάνθης.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί μια τυποποιημένη σελίδα να προσαρμόζεται, εκτός και αν έχει εντός προδιαγραφών και υποκατηγορία με συγγράμματα...
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 06 Νοέμ 2008, 14:58

Ρε παιδιά λόγω της ανακοίνωσης της HTML για το οτι ίσως δεν έχει περαστεί το μάθημα, παλεύω από χθες να μπω να το τσεκάρω. Χθες όταν πήγαινα να δω τα μαθήματα που έβγαζε ένα σφάλμα, σήμερα λέει είναι εκτός.

Έχει καταφέρει κανείς να μπει? Αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο?
Kevin

Δημοσίευσηαπό asterianos » 06 Νοέμ 2008, 15:02

Ναι, βγαζει το κλασσικο μηνυμα οτι γινεται συντηρηση κτλ.
Άβαταρ μέλους
asterianos
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 06 Νοέμ 2008, 15:55

Εγώ πάντως παιδιά, μπορώ και μπαίνω κανονικά στην σελίδα της γραμματείας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Kevin έγραψε:Ρε παιδιά λόγω της ανακοίνωσης της HTML για το οτι ίσως δεν έχει περαστεί το μάθημα, παλεύω από χθες να μπω να το τσεκάρω. Χθες όταν

Πάντως φίλε Kevin, καλύτερα θα είναι να πας από την γραμματεία ο ίδιος για να λυθεί το πρόβλημά σου.Κι εγώ το ίδιο έιχα πάθει,και με εξυπηρέτησαν άμεσα.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό asterianos » 06 Νοέμ 2008, 15:57

megatron έγραψε:Εγώ πάντως παιδιά, μπορώ και μπαίνω κανονικά στην σελίδα της γραμματείας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ναι τωρα μπορω να μπω και εγω κανονικα και φανταζομαι και ολοι οι υπολοιποι.
Άβαταρ μέλους
asterianos
Full Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες