Ακαταλληλότητα θρανίων αίθουσας Α2

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Πιστευετε οτι τα θρανια της αιθουσας Α2 (αμφιθεατρο) ειναι καταλληλα για την διεξαγωγη εξετασεων ?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 27 Δεκ 2008, 14:36

Ναι
8
18%
Όχι
34
76%
Δεν γνωρίζω
3
7%

Σύνολο ψήφων : 45

Re: Ακαταλληλότητα θρανίων αίθουσας Α2

Δημοσίευσηαπό fortsatos » 28 Νοέμ 2008, 16:44

Ρε παιδιά εδώ δε σας το ξεκαθάρισε ότι δε θα δωθούν μαθήματα στο Α2?
Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.
Άβαταρ μέλους
fortsatos
Full Member

Δημοσίευσηαπό Mr Q » 29 Νοέμ 2008, 00:13

Καλα ολα αυτα αλλα μην ειστε τοσο απολυτοι και αδιαλλακτοι,κοιταχτε και την αλλη πλευρα του νομισματος.Η Α2 ειναι καταλληλη για
εξετασεις υπο καποιες συνθηκες.Καταρχην το οτι τα θρανια ειναι μικρα και οχι τοσο σταθερα ειναι γεγονος,αλλα το οτι δεν χωρανε τα πραγματα δεν στεκει
διοτι δεδομενων των κενων θεσεων που θα υπαρχουν λογω εξετασεων αφηνεις τα θεματα στο διπλα θρανιο που γυριζει κιολας και ειναι κοντα σου,αλλωστε και στα θρανια δεν βαζεις τα θεματα η οτι αλλο χρησιμοποιεις πανω απο την κολλα που γραφεις αλλα πιο διπλα.Επισης ειδατε το χαος που επικρατησε οταν δινουμε πολλα ατομα π.χ. Πεδια 1,δεν γινετε να δινουμε εξετασεις σε 10 αιθουσες ταυτοχρονα,δεν μπορουν να υπαρξουν τοσοι επιτηρητες η μπορει να χρειαζονται οι αιθουσες για αλλο λογο.Αλλα και στα Α3 και Α4 τα θρανια ειναι πιο σταθερα αλλα σχετικα ψηλα τοποθετημενα και αβολα για γραψιμο,αρα η Α2 ειναι καταλληλοτερη για εξετασεις μαθηματων με πολλα ατομα κατα την αποψη μου.Αλλα μη μου πειτε πως ειστε τοσο ικανοποιημενοι απ'ολα τα αλλα που ειναι τοσο τελεια(π.χ. δρομος για τη σχολη η μη υπαρξη καδων για σκουπιδια)που σας πειραζουν οι αιθουσες που θα δινουμε εξετασεις
Mr Q
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 29 Νοέμ 2008, 00:42

εννοείτε οτι μας νοιάζει κ μας κόφτει που θα γράφουμε εξετάσεις αυτο με τα σκουπίδια κ τους δρόμους δεν το πιασα που κολλάει με το θέμα παντως οι συνθήκες των εξετάσεων ειναι σίγουρα πιο σημαντικές
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό manix » 29 Νοέμ 2008, 01:05

Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.

Παρακαλω ο διαχειριστης του forum να μου πει πως βρεθηκε να ειναι συντονιστης στο poll που δημοσιευσα εγω, ο Stathmarxis, επισης πως βρεθηκε το poll να ληγει το σαββατο, ενω το ειχα για απεριοριστο χρονο και ακομα, υπο ποια ιδιοτητα (γιατι δε τον γνωριζω και περα απο την ηλικια του δε μπορω να δω αλλα στοιχεια) δινει απαντηση ο Stathmarxis στο ποιες αιθουσες θα προτιμηθουν. Εχει σημασια αυτο για να ξερουμε αν προκειται για επισημη ενημερωση της σχολης. Ευχαριστω
manix
Newbie

Δημοσίευσηαπό James » 29 Νοέμ 2008, 01:43

manix έγραψε:Παρακαλω ο διαχειριστης του forum να μου πει πως βρεθηκε να ειναι συντονιστης στο poll που δημοσιευσα εγω, ο Stathmarxis

Αυτό δεν γνωρίζω πως το συμπέρανες αλλά μπορώ να επιβεβαβαιώσω ότι ο εν λόγω χρήστης δεν είναι συντονιστής του poll σου.

manix έγραψε:επισης πως βρεθηκε το poll να ληγει το σαββατο, ενω το ειχα για απεριοριστο χρονο

Δεν υπάρχει νόημα να τρέξει το συγκεκριμένο poll για απεριόριστο χρονικό διάστημα (το 2009 ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα πάρα πολύ σχετικά με τη συγκεκριμένη αίθουσα καθιστώντας το poll άχρηστο). Φυσικά, αναλόγως με την εξέλιξη του θέματος υπάρχει ενδεχόμενο να παραταθεί η διάρκεια του poll. Επίσης το poll δεν λήγει το Σάββατο, λήγει στο τέλος του άλλου μήνα (Σάββατο είναι κι αυτό βέβαια).

manix έγραψε:και ακομα, υπο ποια ιδιοτητα (γιατι δε τον γνωριζω και περα απο την ηλικια του δε μπορω να δω αλλα στοιχεια) δινει απαντηση ο Stathmarxis στο ποιες αιθουσες θα προτιμηθουν.

Αυτό δε νομίζω ότι μπορεί να το απαντήσει ο διαχειριστής. Είναι δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται καθώς και να διατηρεί την ανωνυμία του.
(Μόνο) James
Άβαταρ μέλους
James
Διαχειριστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό manix » 29 Νοέμ 2008, 02:23

James έγραψε:
manix έγραψε:Παρακαλω ο διαχειριστης του forum να μου πει πως βρεθηκε να ειναι συντονιστης στο poll που δημοσιευσα εγω, ο Stathmarxis
Αυτό δεν γνωρίζω πως το συμπέρανες αλλά μπορώ να επιβεβαβαιώσω ότι ο εν λόγω χρήστης δεν είναι συντονιστής του poll σου.

Ακριβως κατω απο τον τιτλο του θεματος, αναγραφεται ως συντονιστης ο εν λογω χρηστης
manix
Newbie

Δημοσίευσηαπό James » 29 Νοέμ 2008, 02:42

manix έγραψε:Ακριβως κατω απο τον τιτλο του θεματος, αναγραφεται ως συντονιστης ο εν λογω χρηστης

Ο Stathmarxis είναι συντονιστής του Board Εσωτερικά Θέματα ... Επίσης υπάρχουν Γενικοί Συντονιστές (global moderators) που είναι υπεύθυνοι για την ομαλή λειτουργία όλων των boards (και μάλλον θα ενεργήσουν αν συνεχίσουμε να είμαστε εκτός θέματος). Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι πολλά τα άτομα τα οποία είναι "συντονιστές" των Εσωτερικών και κατ' επέκταση του topic αυτού. Δεν κατανοώ τη στροφή αυτή συγκεκριμένα στον χρήστη Stathmarxis. Επίσης, ξαναλέω ότι ο χρήστης αυτός δεν είναι συντονιστής του poll σου. Είναι υπεύθυνος κάποιων stickies, που όμως για πρακτικούς λόγους (δεν υπήρχε άμεση δυνατότητα για δικαιώματα πάνω σε topic), αναγράφεται το όνομά του στα Εσωτερικά Θέματα.
(Μόνο) James
Άβαταρ μέλους
James
Διαχειριστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 29 Νοέμ 2008, 06:09

Οπότε manix, μην κολλάς. Ο σταθμάρχης απλά είπε την γνώμη του...Και το topic κυλά όπως είχε.
(αυτό το απαντώ και στον εαυτό μου, που είχα την ίδια απορία με σένα manix. Να ξέρεις ;) )
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Stathmarxis » 29 Νοέμ 2008, 21:10

manix έγραψε:υπο ποια ιδιοτητα δινει απαντηση ο Stathmarxis στο ποιες αιθουσες θα προτιμηθουν.

Έτυχε να συνεργαστώ στο παρελθόν με τη γραμματεία για σύνταξη προγράμματος εξετάσεων και κατανομή αιθουσών, και μιας και έχουμε ακόμη κάποια επικοινωνία, θα το μεταφέρω πως η Α2 δεν είναι κατάλληλη.

Τα επιχειρήματά μου είναι συγκεκριμένα: Είχαμε μία (1) διπλή αίθουσα και πέντε (5) μονές, και τόσα χρόνια (σχεδόν) ποτέ δεν γέμισαν όλες.
Τώρα έχουμε δύο (2) διπλές αίθουσες και τρεις (3) μονές. Δηλαδή δύο απλές έγιναν μία διπλή, πράγμα που βολεύει καλύτερα τις εξετάσεις.
Συμπερασματικά, τα αμφιθέατρα θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για μαθήματα με ΠΟΛΥ κόσμο, που παίζει να μη χωράμε καν στις αίθουσες, (δεν τίθεται θέμα παράλληλων μαθημάτων, όταν έχει τόσο κόσμο δίνεται ΜΟΝΟ αυτό) και φυσικά τα άλλα 3 αμφιθέατρα μας φτάνουν μια χαρά (μαζί με τις αίθουσες).

Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.
Stathmarxis
Full Member

Δημοσίευσηαπό gatos » 29 Νοέμ 2008, 22:10

Stathmarxis έγραψε:
Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.

+1 στον Stathmarxi...
Άβαταρ μέλους
gatos
Full Member

Δημοσίευσηαπό manix » 29 Νοέμ 2008, 22:47

James έγραψε: [Δεν κατανοώ τη στροφή αυτή συγκεκριμένα στον χρήστη Stathmarxis

Ολες οι ερωτησεις που υπεβαλα ηταν καθαρα διαδικαστικου χαρακτηρα. Δεν εγινε στροφη προς κανενα χρηστη. Ειδα να αναγραφεται στο Poll μου ενα ονομα και θελησα να πληροφορηθω γιατι συμβαινει και τι σημαινει αυτο. Καλο ειναι οι οποιες απαντησεις, ειδικα σε θεματα διαδικαστικου χαρακτηρα να δινονται χωρις περιττα σχολια σε προσωπικο επιπεδο, αφου απτη μερια μου δεν εκανα κανενα σχολιο για τον οποιοδηποτε. Το ιδιο θα ρωτουσα αν αναγραφοταν ως συντονιστης ο οποιοσδηποτε χρηστης στο θεμα που δημοσιευσα. Πρωτη φορα το ειδα, ρωτησα να μαθω τι σημαινει αυτο, τοσο απλα.

Stathmarxis έγραψε: Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.

Κανεις δε ζητησε να απολογηθεις, ισα ισα αν προσεξες υπεβαλα την ερωτηση μου στο διαχειριστη, για να πληροφορηθω καθαρα για το διαδικαστικο χαρακτηρα με τον οποιο γινεται η διαχειριση των polls απο τον οποιοδηποτε και δεν εκανα κανενα προσωπικο σχολιο σε σενα, αφου για το αν αναγραφεται το ονομα σου εκει η οχι, αυτο εχει να κανει με το διαχειριστη του poll. Αρα δεν υπαρχει θεμα απολογιας απο κανενα, ουτε απο εσενα, μια απλη διαδικαστικη ερωτηση ηταν.

gatos έγραψε:
Stathmarxis έγραψε:

+1 στον Stathmarxi...

Αυτο δε το καταλαβα λεω για ακομα μια φορα οτι δεν εγινε κανενα σχολιο για τον οποιοδηποτε, οι ερωτησεις εγιναν προς το διαχειριστη για να μαθω γιατι αναγραφοταν το ονομα καποιου αλλου στο τιτλο του θεματος μου και οχι το δικο μου.

Δε ζητηθηκε καμια απολογια απο κανενα, μια απλη απαντηση - του στυλ αναγραφοταν το ονομα του ταδε γιατι η πολιτικη μας ως forum ειναι η εξης- ηταν υπερ αρκετη, χωρις περιττα σχολια.

Ευχαριστω οσους απαντησαν
manix
Newbie

Δημοσίευσηαπό karatzinis_fan » 30 Νοέμ 2008, 22:39

---------------------
Σχόλια που δεν βοηθούν στη συνέχεια της συζήτησης και μάλιστα ειρωνικά διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείστε να προσέχετε τις εκφράσεις σας και να παραμένετε στο θέμα καθώς οποιαδήποτε μη τήρηση των παραπάνω θεωρείται ως ασέβεια προς τους υπόλοιπους συνομιλητές και ειδικότερα προς τον συντάκτη του θέματος. Ευχαριστώ για την κατανόηση

JimMichael
---------------------
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 01 Δεκ 2008, 03:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διαγραφή των περιεχομένων της δημοσίευσης
karatzinis_fan
Newbie

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 05 Δεκ 2008, 17:29

Για τα θρανία της Α2 δεν είναι για εξετάσεις.. καταρχήν κανένα αμφιθέατρο δε μπορεί να υποστηρίξει εξετάσεις αφού λόγω της αμφιθεατρικότητας του αντογραφεις πολύ εύκολα. Για την πρόοδο στα πεδία Ι δεν υπήρχε πρόθεση να γράψει κανεις στο αμφιθέατρο για αυτόν ακριβώς το λόγο. Η προσέλευση όμως ήταν τόσο μεγάλη που δεν χωράγανε στις αίθουσες του επάνω ορόφου. Ο παπας είχε πάει την προηγούμενη μέρα να τις ελένξει αλλα δεν περίμενε τετοια συμετοχή.
Το πρόβλημα παντως είναι πιο ουσιαστικό. Στην εξέταση των ασκήσεων θα πρέπει να έχετε ανοιχτά μπροστά σας μαζί με την κόλα σας και το τυπολόγιο και αλλα 2 βιβλία. μαζί με κομπιουτεράκι κλπ. θα γίνει πανυγήρι. και που να έρθει και η εξεταστική που θα εξετάζονται 2 και 3 μαθηματα ταυτοχρονα.. εκει να δω.. αλλα μηχανικοι είμαστε.. πιστεύω θα βρεθεί λύση.
papadrikos
Full Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες