Βανδαλισμοί στα νέα κτήρια (?)

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Βανδαλισμοί στα νέα κτήρια (?)

Δημοσίευσηαπό hetauma » 26 Νοέμ 2008, 17:34

pez έγραψε:
... η επισκευή της πόρτας θα αφαιρεθεί από τον μισθό του κ.Ανδρέα ... που και καλά στην βάρδια του έγινε η ζημια ...

- Είναι βέβαιο;

... Η ζημιά πρέπει να είναι περισσότερη από 300 ευρώ(πρόχειρη εκτίμηση...) Τα παιδιά ... θα βάλουμε ο καθένας από 5-10 ευρώ για αυτόν τον λόγο. Όποιος θέλει μπορεί να συνεισφέρει και αυτός. Θα έχουμε έναν κουτί/φάκελο/κουμπαρά (κάτι τέλοςπάντων) ... για αυτόν το σκοπό από την Δευτέρα.

- Είστε σίγουροι;

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

Και εμένα μου ακούγεται εντελός σπασμένο τηλέφωνο και βασικά απορώ πως μπορεί να πιστεύει κόσμος οτι για κάποια ζημιά (που κάναν άγνωστοι) αφερούν μισθό εργαζόμενου (που περιπιπτώντος δεν ειναι και η δουλειά του ακριβώς αυτη όπως αναφέρατε παραπάνω).

Και το ακόμα πιο τραγικό είναι οτι όλοι μαζοί το μόνο που είπατε, χωρίς να σας προβλημτίσει καθόλου είνα να βάλεται λεφτά για να μήν τα πληρώσει ο τάδε και οχι να κράξετε αυτόν (αν έγεινε ποτε κατι τετοιο που το αποκλύω εγω προσωπικά) που "αποφάσισε" να κρατήσει τα λεφτα απο τον εργαζόμενο.
hetauma
Newbie

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 26 Νοέμ 2008, 18:40

hetauma έγραψε:Και εμένα μου ακούγεται εντελός σπασμένο τηλέφωνο και βασικά απορώ πως μπορεί να πιστεύει κόσμος οτι για κάποια ζημιά (που κάναν άγνωστοι) αφερούν μισθό εργαζόμενου (που περιπιπτώντος δεν ειναι και η δουλειά του ακριβώς αυτη όπως αναφέρατε παραπάνω).

Και το ακόμα πιο τραγικό είναι οτι όλοι μαζοί το μόνο που είπατε, χωρίς να σας προβλημτίσει καθόλου είνα να βάλεται λεφτά για να μήν τα πληρώσει ο τάδε και οχι να κράξετε αυτόν (αν έγεινε ποτε κατι τετοιο που το αποκλύω εγω προσωπικά) που "αποφάσισε" να κρατήσει τα λεφτα απο τον εργαζόμενο.

Υποψιάζεστε λοιπόν ότι θέλει να βγάλει λεφτά ο κυρ-Αντρέας? Λέτε μα έχει στηθεί ολόκληρή προπαγάνδα στην πλάτη μας? Λες να φταίει η νέα τάξη πραγμάτων? Mήπως οι μασώνοι? Μήπως οι ΕΛΟΧΙΜ? (Πάντα με φιλική διάθεση μη το παίρνετε προσωπικά ;D :P )

Δεν νομίζω όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση να θέλουν κάποιοι να βγάλουν 300 ευρώ απο φοιτητές δεν πιστεύω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από Vagoulas και 26 Νοέμ 2008, 18:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό hetauma » 26 Νοέμ 2008, 18:45

Vagoulas έγραψε:
Υποψιάζεστε λοιπόν ότι θέλει να βγάλει λεφτά ο κυρ-Αντρέας? Λέτε μα έχει στηθεί ολόκληρή προπαγάνδα στην πλάτη μας? Λες να φταίει η νέα τάξη πραγμάτων? Mήπως οι μασώνοι? Μήπως οι ΕΛΟΧΙΜ? (Πάντα με φιλική διάθεση με το παίρνετε προσωπικά ;D :P )

Δεν νομίζω όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση να θέλουν κάποιοι να βγάλουν 300 ευρώ απο φοιτητές δεν πιστεύω ότι τίθεται τέτοιο θέμα.

πάω πάσο
hetauma
Newbie

Δημοσίευσηαπό ap4225 » 27 Νοέμ 2008, 23:59

hetauma έγραψε:Και εμένα μου ακούγεται εντελός σπασμένο τηλέφωνο και βασικά απορώ πως μπορεί να πιστεύει κόσμος οτι για κάποια ζημιά (που κάναν άγνωστοι) αφερούν μισθό εργαζόμενου (που περιπιπτώντος δεν ειναι και η δουλειά του ακριβώς αυτη όπως αναφέρατε παραπάνω).

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον hetauma.
ΕΙΝΑΙ προβληματικό ότι γίναν καταστροφές. ΕΙΝΑΙ προβληματικό όμως ότι ζητείται από έναν εργαζόμενο να πληρώσει τα σπασμένα. Σαν να λέμε, ότι αν δουλεύεις φύλακας σε τράπεζα, βάζεις όλη την περιουσία σου σε κίνδυνο(αν γίνει "ζημιά" προφανώς δε θα αρκούν 300€). Η δουλειά του φύλακα είναι να προφυλάσσει το χώρο, όχι να καλύπτει τις ζημιές. Γι'αυτό υπάρχουν τα οικονομικά του κράτους (και του πανεπιστημίου).

Προσωπικά δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να ζητήσαν από το φύλακα να πληρώσει. Από παλιότερες συζητήσεις με φύλακες, καθαρίστριες και λοιπούς εργαζόμενους(είτε στην Ξάνθη είτε στην Κομοτηνή) φαίνεται πως η πρυτανία ακολουθεί "λίιιιιγο" αντεργατικές πρακτικές (αλλά καλύτερα ας μην επεκταθώ στο ζήτημα). Από ό,τι βλέπω εδώ τόσα άτομα υπάρχουν που διαφωνούν με τη συγκεκριμένη κίνηση, οπότε καλό θα ήταν να παρεβρεθούν σε κάποιο τμήμα/σύγκλητο(όποιο όργανο τέλος πάντων πήρε τέτοια απόφαση και ζήτησε αυτά απο τον φύλακα) να εκφράσουν αυτή τη διαφωνία.
ΕΙΝΑΙ επίσης προβληματικό ότι δεχόμαστε πως "είναι λογικό" που ένας εργαζόμενος πρέπει να πληρώσει για κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο να του κόβουν τόσα λεφτά από το μισθό του για κάτι τέτοιο. Περιμένω να ακούσω όσους έχουν εκφραστεί επί του ζητήματος.
ap4225
Newbie

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 05 Δεκ 2008, 17:54

Αφού μίλησα και με τον αντρέα αλλα και τον αντρέα (αφού και οι δύο έχουν το ίδιο όνομα) κατάλαβα ότι αυτοί που σπάσανε την πόρτα το είχαν προσχεδιασμένο. Μου είπαν ότι είχαν πάει εκεί με εργαλεία όπως και ότι κοιμήθηκαν εκεί το βράδι... δεν νομίζω κανείς να είναι τόσο χαζός ώστε να πιστέψει πως αυτό το έκανε παράταξη... προφανώς καποιος μπήκε (ίσως φοιτητής αλλα κατά πασα πιθανότητα εξωπανεπιστημιακος) για να κλέψει μηχανήματα. βρήκε την πόρτα κλειδωμένη, έσπασε το τζάμι θεωρώντας ότι ανοιγει απο μέσα είδε ότι έκανε λάθος και την έσπασε με κλωτσιές. μπήκε μέσα είδε ότι οι άλλες πόρτες ανοιγουν προς τα εξω και όχι προς τα μέσα.. που σημαίνει ότι δεν ανοίγουν με κλωτσιές αλλα μονο αν τις τραβήξεις και σκίσανε τις αφίσες για να φανεί πως ήταν παραταξιακό.
Όποιος είναι στο πανεπιστήμιο για κάποια χρόνια σιγουρα θα έχει δει ατομα να κατεβάζουν αφίσες ή τουλαχιστον θα το εχει ακουσει. Αλλα κανένας δεν κάθετε να τις κανει κομματάκια όπως και βρήκαν τις αφίσες της ΔΑΠ όπως επίσης και δεν πηγαίνει εκεί με εξοπλίσμο... Οι ίδιοι οι φύλακες μου είπαν ότι παρατήρησαν έναν εξωπανεπιστημιακό με μούσια και ένα κόκκινο αυτοκίνητο να μπαινοβγαίνει για 2 μέρες πριν το βανδαλισμό.
Η αντίδραση του αντρέα είναι απόλυτα φυσιολογική να κατεβάσει τις αφίσες και από τις 2 παρατάξεις πάνω στα νεύρα του, όπως και επεστρεψε τα τραπεζακια μόλις ηρέμησε και κατάλαβε ότι ήταν παραλογος. δε θα έπρεπε όμως όλοι οι αλλοι να βγάζουμε τόσο εύκολα συμπερασματα και να κατηγορούμε έτσι.. είναι τουλαχιστον αφελες εαν όχι προπαγανδιστικο. Όλες οι παρατάξεις έχουν κάνει πανω απο 20 αφισοκολήσεις από την αρχή του ακαδημαικου έτους χωρις να χρειαστεί να σπασουν κατι... είναι χαζό να υποστηρίζεις ότι καποιος πήγε προμελετημένα με εργαλεια για να σπασει και να κατεβάσει 5 αφίσες αυτοι που το υποστήριξαν όμως ίσως και να είχαν λόγο να το υποστηρίξουν.

Επι της ουσίας τωρα!! Μιλησα με τον κ. Κουκουρλή και μου είπε πως οι φύλακες δε θα στερηθούν το μισθό τους και ότι εφόσον το κτίριο δεν εχει παραδοθεί ακομα το κόστος θα παει στον εργολάβο.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 05 Δεκ 2008, 18:30

papadrikos έγραψε:Επι της ουσίας τωρα!! Μιλησα με τον κ. Κουκουρλή και μου είπε πως οι φύλακες δε θα στερηθούν το μισθό τους και ότι εφόσον το κτίριο δεν εχει παραδοθεί ακομα το κόστος θα παει στον εργολάβο.

Είπε και λάλησε ο papadrikos! Ωραία λοιπόν... Γι'αυτό μ'αρέσει το φορουμ. Γιατί βγαίνουν όλα δημόσια!
Προπερσυ που είχαν έρθει τα πανκιά έκαναν το κτήριο Α, απομεινάρι πυρηνικής έκρηξης... Δεν έχω ιδέα τι έγινε μετά!!

(καλά οι θεοί είχαν μπει ολοι μαζί στον Μαρινόπουλο, κάτω στις γραμμές και πήραν ότι χρειαζόντουσαν να πιουν..Απλά τα πήραν....100 καραφλοί και κοκορικομαλλιάδες ήταν...κάνε κάτι να τους σταματήσεις αν μπορείς...Και το πιο καλό είναι πως είχα φιλαράκια εκεί μέσα που επαναστατούν για τα δημόσια αγαθά!ΜΗ ΧeΣW!)
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες