Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων

Δημοσίευσηαπό macJohn » 19 Οκτ 2009, 21:01

γιατι σε HEX? ???

Νόμιζα πως αυτά είναι για τους παράνομους ηλετρονικούς :P
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 19 Οκτ 2009, 21:07

Όλα είναι βάσει σχεδίου.
Stokos

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 20 Οκτ 2009, 00:24

Νόμιμες ενέργειες ακολουθούν.
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Οκτ 2009, 13:04

Θα μας το κάνει κανείς λιάνα? Τη είναι Δημόσια Ανάδειξη και τι πάει να πει Ιδιωτικό Κολέγιο κάτι σαν το DuTh ας πούμε?
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό pez » 21 Οκτ 2009, 08:43

- Χε! Χε! - Μα τι βλέπω! - Ώστε μετά το οριστικό χώσιμο της Βλακείας πίσω στην Κοντή χρονοντουλάπα της (από pez την Κυρ Οκτ 18, 2009 8:38 pm) * Ανήμερα της Αλλαγής! *, επανέκαμψε και πάλι στο forum η διάθεση για μια αναζωογονητική και γόνιμη συζήτηση ; - Πάρα πολύ ωραία! - Και πολύ ευχαρίστως! - Αλλά θα μου επιτρέψετε, λόγω μεγάλου φόρτου πλήθους νομίμων ενεργειών ΚΑΤΑ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ που εξ-ακολουθούν τις ημέρες αυτές (όπως βλέπετε στα άλλα τρέχοντα θέματα στο forum), να επιστρέψω, με όλες τις απαντήσεις που ζητάτε, λίγο αργότερα - Με θερμούς χαιρετισμούς! - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 21 Οκτ 2009, 23:01

- macJohn : (Δευτ Οκτ 19, 2009 10:01 pm) : "γιατι σε HEX? Νόμιζα πως αυτά είναι για τους παράνομους ηλετρονικούς"

- Δεν είναι σαφές τι εννοείτε: ηλετρονικοί; τηλετρονικοί; ή τηλεκτρονικοί; - Αλλά και δεν κατάλαβα... - Διότι όποιους, από όλους αυτούς, κι αν εννοείτε, δεν είναι δυνατόν καμιά από τις ιδιότητες αυτές να καθιστά, από μόνη της, παράνομο αυτόν που την κατέχει - Όσο για την hex αναπαράσταση, το ξαναείπαμε: ελλείψει fixed-space font στο forum, χρησιμοποιείται για στοιχειώδες φορμάρισμα -

- Stokos : (την Δευτ Οκτ 19, 2009 10:07 pm) : "Όλα είναι βάσει σχεδίου."

- Χμ! - Αλήθεια είναι! - Κι όπου νάναι, σας αποκαλύπτω και το τέλος -

- cmavr8 : (Τρι Οκτ 20, 2009 1:24 am) : "Νόμιμες ενέργειες ακολουθούν."

- Ναι - Ήδη είπαμε -ακριβέστερα- ότι: "εξ-ακολουθούν" -

- Vagoulas : (Τρι Οκτ 20, 2009 2:04 pm) : "Τη είναι Δημόσια Ανάδειξη και τι πάει να πει Ιδιωτικό Κολέγιο κάτι σαν το DuTh ας πούμε?"

- Μα το ιδιωτικό κολέγιο είναι ακριβώς αυτό που λέμε: "ιδιωτικό κολέγιο" - Το DUTh δεν είναι ιδιωτικό κολέγιο, είναι δημόσιο πανεπιστήμιο - Δεν ξέρω τι γίνεται στα άλλα τμήματα του δημόσιου πανεπιστημίου - Ξέρω μόνον αυτά που γίνονται στο δικό μας δημόσιο τμήμα - Κι από αυτά είναι όλα εκείνα που απαριθμώ στον κατάλογο με τα θέματα του forum - Και είναι ακριβώς αυτά που γίνονται στο δικό μας τμήμα, από εκείνα που δημόσια αναδεικνύουν τα ιδιωτικά κολέγια - Βλέπετε η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται, συγκρίνει και κρίνει - Μια απλή ματιά στα τελευταία uNdErGrOuNd Αποτελέσματα για Αδημαγώγητους, το αποδεικνύει - Ως πότε λέτε πως μπορεί να κρατήσει αυτή η ιστορία; - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Δημοσίευσηαπό macJohn » 21 Οκτ 2009, 23:46

pez έγραψε:- macJohn : (Δευτ Οκτ 19, 2009 10:01 pm) : "γιατι σε HEX? Νόμιζα πως αυτά είναι για τους παράνομους ηλετρονικούς"

- Δεν είναι σαφές τι εννοείτε: ηλετρονικοί; τηλετρονικοί; ή τηλεκτρονικοί; - Αλλά και δεν κατάλαβα... - Διότι όποιους, από όλους αυτούς, κι αν εννοείτε, δεν είναι δυνατόν καμιά από τις ιδιότητες αυτές να καθιστά, από μόνη της, παράνομο αυτόν που την κατέχει - Όσο για την hex αναπαράσταση, το ξαναείπαμε: ελλείψει fixed-space font στο forum, χρησιμοποιείται για στοιχειώδες φορμάρισμα -

Sorry αλλά τηλετρονικοί και τηλεκτρονικοι δεν υπάρχουν, και από ότι βλέπω δε νομίζω να γίνουν, γιατί θα μείνει παραπονεμένος ο καπιτάν γκριντάκης (ή όπως αλλιώς λέγεται) γιατί δε θα μπορούν να του βάλουν μία πρίζα (ολόκληρη οικογένεια και να μη έχει έναν ενεργειακό?) στη στάνη για να συνδέσει τον αποκωδικοποιητή για τη δορυφορική...(Η yagi δεν του κάνει γιατί εκεί στα κορφοβούνια που είναι...)

Βέβαια από ότι έμαθα, οι γιοι του (ναι ναι οι τηλε-τέτοιοι), πήγαν να περάσουν τη δορυφορική με το μάτι (άσχετα που κάνανε 2 μαθήματα κεραίες και 1 δορυφορικές)... Έτσι αφού ο δύσμοιρος δεν μπορούσε να απολαύσει τη μεσημεριανή τατιάνα, πήρε τηλέφωνο τον σύντεχνο του να του στείλει το γιο του να του που σπούδασε ηλεκτρολόγος στην Αμερική (ΝΑΙ δεν έκανε κεραίες) και του την πέρασε σε 10 λεπτά (έφερε μαζί του τον κατάλληλο εξοπλισμό).

Έτσι ο καημένος καπιτάν γκριντάκης κατάλαβε ότι τσάμπα πλήρωνε τους γιους του τόσα χρόνια για να σπουδάσουν στην Ξάνθη, γιατί στην πραγματικότητα δεν έμαθαν τίποτα (παρόλο που έκαναν και 2 μαθήματα κεραίες)...

Έτσι πούλησε 2Κ (τα έκανε στρόγγυλα :P) γίδια και αποφάσισε να στείλει την κόρη του να σπουδάσει στο εξωτερικό...

Τα περαστικά στους γιους του καπιτάν γκριντάκη και στον ίδιο...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό pez » 22 Οκτ 2009, 08:33

- Χε! Χε! - Ώστε τέτοια ήταν λοιπόν η κατάληξη αυτής της -όπως ένας βουνό άλλα Εδώ Μέσα- κακέκτυπης περιπέτειας του Ιουλίου Βερν με τα τέκνα του καπιτάνιου μας Γκραντάκη... - Πολύς κλαυσίγελως, βρε παιδάκι μου! - Όμως, ευτυχώς, για όλους μας, τηλεκτρονικά υπάρχουν σίγουρα - Ενώ, δυστυχώς, και πάλι για όλους μας, τηλεπικοινωνίες είναι που δεν υπάρχουν - Καθότι λοιπόν τα τέκνα, το ένα μετά το άλλο, μας αφήνουν χρόνους φοιτητικούς, τα "περαστικά" απευθύνονται τόσο προς τους Εδώ Μέσα Τώρα Δα, όσο και τους επερχόμενους - Θλιβερή, η πραγματικότητα - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 22 Οκτ 2009, 08:59

pez

Δημοσίευσηαπό macJohn » 22 Οκτ 2009, 11:29

pez έγραψε:- Χε! Χε! - Ώστε τέτοια ήταν λοιπόν η κατάληξη αυτής της -όπως ένας βουνό άλλα Εδώ Μέσα- κακέκτυπης περιπέτειας του Ιουλίου Βερν με τα τέκνα του καπιτάνιου μας Γκραντάκη... - Πολύς κλαυσίγελως, βρε παιδάκι μου! - Όμως, ευτυχώς, για όλους μας, τηλεκτρονικά υπάρχουν σίγουρα - Ενώ, δυστυχώς, και πάλι για όλους μας, τηλεπικοινωνίες είναι που δεν υπάρχουν - Καθότι λοιπόν τα τέκνα, το ένα μετά το άλλο, μας αφήνουν χρόνους φοιτητικούς, τα "περαστικά" απευθύνονται τόσο προς τους Εδώ Μέσα Τώρα Δα, όσο και τους επερχόμενους - Θλιβερή, η πραγματικότητα - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -

Ξεχάσατε και τους γονείς τους που 5+ χρόνια πληρώνουν γαμη$%^τικα για να σπουδάσουν τα καημένα τα παιδιά τους. Που να ήξεραν οι δύσμοιροι ότι πληρώνουν τους καθηγητές τους για να στέλνουν mail όλη την ώρα και να φτιάχνουν "καφέδες"...

Όντως θλιβερή, η πραγματικότητα...

Και πάλι περαστικά μας...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Δημοσίευσηαπό pez » 22 Οκτ 2009, 15:16

-
- Χε! Xε! - Έκτακτα! - Πάντα τέτοια να λέτε, να γίνεται συζήτηση σε βάθος! - Υποθέτω μάλιστα, χάριν της συζητήσεως, πως όπου "mail" εννοείτε "δημοσιεύσεις" στο forum - Κοιτάξτε - Αυτή είναι η δική σας άποψη της ιστορίας του καπιτάνιου, από όπου και προκύπτει πως δεν είστε μέλος των καταλόγων Virtual Antennas ή /F/L/O/S/S/ - Διότι αν ήσασταν, τότε θα ξέρατε επακριβώς και από πάρα πολύ καιρό την αλήθεια - Πώς άραγε νομίζετε πως με έχουνε στην μπούκα; - Επειδή ...αποκαλύπτω αυτά που άλλοι βαριούνται να διαβάσουν για να τα μάθουν! - Κι έτσι, ένα από αυτά είναι ότι στις νόμιμες υποχρεώσεις ενός μέλους ΔΕΠ για παρουσία στους πανεπιστημιακούς χώρους -όταν βέβαια δεν του έχουν παρανόμως στερήσει τον εργασιακό του χώρο- είναι, εβδομαδιαίως, οι ακόλουθες : 3 ημέρες και 14 ώρες επιπλέον των 6 ωρών διδασκαλίας - Δικής του παρουσίας, κι όχι παρουσίας των νομικά ανύπαρκτων ... "βοηθών διδασκαλίας" - d;^)- όπως βαφτίσανε Εδώ Μέσα τους διαγκωνιζόμενους για να σας εκπαιδεύσουν μεταπτυχιακούς φοιτητές - Αν μάλιστα ήσασταν και administrator του forum τότε θα βλέπατε από τα ίχνη της δικής μου παρουσίας στο forum πως όλες, και από τις 421 δημοσιεύσεις μου -τη στιγμή αυτή- είναι ΟΛΕΣ τους, εκτός σπανιοτάτων περιπτώσεων "ανάγκης" -θυμάμαι οπωσδήποτε 2 τέτοιες, άντε ας πούμε 5 το πολύ- από το σπίτι μου - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος ΥΓ - Όχι πάντα 5 χρόνια, αλλά οπωσδήποτε 6 χρόνια τουλάχιστον για τον "συνάδελφό" σας που εγκαταλείφθηκε στην τύχη του - Αυτή είναι Η θλιβερή πραγματικότητα - ΥΓ2 - Με την ευκαιρία να σας ...αποκαλύψω επίσης πως επί σειρά ετών ήμουνα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος ΔΕΠ που υπέβαλα την προβλεπόμενη από το νόμο ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για τις ώρες παρουσίας μου στους πανεπιστημιακούς χώρους - Χε! Χε! - Εμ αμ' πώς νομίζετε πως με βάλανε στην μπούκα Εδώ Μέσα, ε; -
-
pez

Τι έχει ο καφές μας;

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 22 Οκτ 2009, 19:04

macJohn έγραψε:Ξεχάσατε και τους γονείς τους που 5+ χρόνια πληρώνουν γαμησιάτικα για να σπουδάσουν τα καημένα τα παιδιά τους. Που να ήξεραν οι δύσμοιροι ότι πληρώνουν τους καθηγητές τους για να στέλνουν mail όλη την ώρα και να φτιάχνουν "καφέδες"...

Αγαπητέ ΜακΤζον,
αρχικά χάρηκα για τη συμμετοχή σου στο θέμα. Γιατί όμως έχεις πρόβλημα με τους "καφετζήδες"; Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Ο καφές ξεκουράζει, τονώνει και ενημερώνει ... για την τρέλα που κυκλοφορεί. Πως αλλιώς θα μάθαινα (και θα μάθαινες) ότι ... τον έχουν στη μπούκα; (επειδή λέει την αλήθεια, βεβαίως, βεβαίως)... Πως θα μάθαινα ότι κάποιος φοιτητής ταλαιπωρείται; Δεν θα έπρεπε, εκ της θέσεώς μου να το γνωρίζω;
Εγώ σε λίγο θα αποσυνδεθώ και θα αρχίσω να τρίβω τον καφέ σπυρί-σπυρί, ώστε αύριο να σας τον σερβίρω φρεσκοκομμένο.

Καλή συνέχεια
ckoukou

Δημοσίευσηαπό macJohn » 22 Οκτ 2009, 19:07

pez έγραψε:-
- Χε! Xε! - Έκτακτα! - Πάντα τέτοια να λέτε, να γίνεται συζήτηση σε βάθος! - Υποθέτω μάλιστα, χάριν της συζητήσεως, πως όπου "mail" εννοείτε "δημοσιεύσεις" στο forum - Κοιτάξτε - Αυτή είναι η δική σας άποψη της ιστορίας του καπιτάνιου, από όπου και προκύπτει πως δεν είστε μέλος των καταλόγων Virtual Antennas ή /F/L/O/S/S/ - Διότι αν ήσασταν, τότε θα ξέρατε επακριβώς και από πάρα πολύ καιρό την αλήθεια - Πώς άραγε νομίζετε πως με έχουνε στην μπούκα; - Επειδή ...αποκαλύπτω αυτά που άλλοι βαριούνται να διαβάσουν για να τα μάθουν!

Παλιά μόνο mails, τώρα και mails και posts.
Αρκετά με τη μία λίστα και το φόρουμ, δε θέλω να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια χ3!!!
Όσο για τη δική μας(ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβετε πως το μας δεν είναι πληθυντικός ευγενείας, αλλά η άποψη πολλών φοιτητών εδώ μέσα) εκδοχή της ιστορίας είναι η αλήθεια. Αν θέλετε την αποδέχεστε αν δε θέλετε, αγνοήστε την...

pez έγραψε:- Κι έτσι, ένα από αυτά είναι ότι στις νόμιμες υποχρεώσεις ενός μέλους ΔΕΠ για παρουσία στους πανεπιστημιακούς χώρους -όταν βέβαια δεν του έχουν παρανόμως στερήσει τον εργασιακό του χώρο- είναι, εβδομαδιαίως, οι ακόλουθες : 3 ημέρες και 14 ώρες επιπλέον των 6 ωρών διδασκαλίας - Δικής του παρουσίας, κι όχι παρουσίας των νομικά ανύπαρκτων ... "βοηθών διδασκαλίας" - d;^)- όπως βαφτίσανε Εδώ Μέσα τους διαγκωνιζόμενους για να σας εκπαιδεύσουν μεταπτυχιακούς φοιτητές -

Νομίζω πως υποχρέωση ενός μέλους ΔΕΠ είναι να κάνει και έρευνα... Εδώ μέσα δυστυχώς υπάρχουν 4 κατηγορίες (Γράφω σε hex :P ).

1 - Αυτοί που κάνουν και έρευνα και (καλό) μάθημα.
2 - Αυτοί που δεν κάνουν έρευνα και κάνουν (καλό) μάθημα.
3 - Αυτοί που κάνουν έρευνα και δεν κάνουν (καλό) μάθημα.
4 - Αυτοί που δεν κάνουν έρευνα και (καλό) μάθημα.

Ειλικρινά σε ποια κατηγορία βάζετε τον εαυτό σας? Γιατί δε δέχεστε την "ψευτό" - αξιολόγηση? Μήπως φοβάστε για την πραγματική γνώμη των φοιτητών που θα την εκφράσουν ανώνυμα???

Υ.Γ. τι πρέπει να κάνει ένας φοιτητής αν δε του δείχνει ο καθηγητής το γραπτό του? Δεν είναι υποχρέωση του?

pez έγραψε:Αν μάλιστα ήσασταν και administrator του forum τότε θα βλέπατε από τα ίχνη της δικής μου παρουσίας στο forum πως όλες, και από τις 421 δημοσιεύσεις μου -τη στιγμή αυτή- είναι ΟΛΕΣ τους, εκτός σπανιοτάτων περιπτώσεων "ανάγκης" -θυμάμαι οπωσδήποτε 2 τέτοιες, άντε ας πούμε 5 το πολύ- από το σπίτι μου - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

Δε με ενδιαφέρει από που ποστάρετε, και ούτε που θα το κοιτούσα πότε (ακόμα και αν ήμουν admin), απλά κρίνω αυτά που βλέπω...

pez έγραψε:ΥΓ - Όχι πάντα 5 χρόνια, αλλά οπωσδήποτε 6 χρόνια τουλάχιστον για τον "συνάδελφό" σας που εγκαταλείφθηκε στην τύχη του - Αυτή είναι Η θλιβερή πραγματικότητα - ΥΓ2 - Με την ευκαιρία να σας ...αποκαλύψω επίσης πως επί σειρά ετών ήμουνα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ μέλος ΔΕΠ που υπέβαλα την προβλεπόμενη από το νόμο ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για τις ώρες παρουσίας μου στους πανεπιστημιακούς χώρους - Χε! Χε! - Εμ αμ' πώς νομίζετε πως με βάλανε στην μπούκα Εδώ Μέσα, ε; -
-

macJohn έγραψε:Ξεχάσατε και τους γονείς τους που 5+ χρόνια

Δε νομίζω να τους φταίει αυτή η δήλωση μόνο... Κάτι σας έκαναν κάτι τους κάνατε και εσείς και ξεκίνησε ο "Αρμαγεδδών" (Ποιος έκανε πρώτος σε ποιον δε με απασχολεί...). Το ζήτημα είναι να καταλάβετε πως με αυτά και με αυτά την πληρώνουν οι κακόμοιροι οι φοιτητές και οι καημένοι οι γονείς τους, όχι επειδή δεν κάνουν υποχρεωτικά όλοι κεραίες, αλλά επειδή είναι θύματα αυτής της διαμάχης...

Τέλος αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, όχι μόνο δε θα ερχόμουν να σπουδάσω στην Ξάνθη αλλά ούτε στην Ελλάδα, γιατί δυστυχώς κάθε ελληνικό πανεπιστήμιο έχει τον pez του και τον ckoukou του...

Περαστικά μας και παλι...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες