Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Συμφωνείτε με την ίδρυση Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος ΗΜΜΥ;

Ναι
100
83%
Οχι
19
16%
ΔΞ/ΔΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων : 121

Re: Ίδρυση Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ.

Δημοσίευσηαπό Guest » 24 Ιαν 2009, 14:42

papadrikos έγραψε:αν δεν θεωρουσες οτι σε βοηθάω γιατι εκατσες και δεν εφυγες; θεωρεις οτι επρεπε να σου εξηγησω ολοκηρη τη λειτουργεια του πανεπιστημιου στην εγγραφη σου;; να μαντεψω εγω με τι θα εχεις προβημα αργοτερα για να σε ενημερωσω;;

Δυστυχώς τότε:
1.απ'ό,τι θυμάμαι,προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν τα κατάφερα..
2.λόγω της αφέλειας μου "θεώρησα" πως με βοηθάς ε και είπα ας κάτσω δεν χάνω κάτι..
Δεν σου ζήτησε κανείς να με ενημερώσεις για το πως λειτουργεί το πανεπιστήμιο.Αυτά φίλε μου τα διάβασα στον οδηγό σπουδών.Εγώ στο καταστατικό αναφέρθηκα,σε τίποτα παραπάνω.Δεν έπρεπε να μου πεις κάτι γι αυτό?Εκεί στηρίζεστε αγαπητέ,ότι αυτά τα χαρτιά βρίσκονται στο πρωτοδικείο..Άλλη δουλειά δεν είχα τότε από το να τρέξω να το πάρω..
Βλέπεις τότε σαν πρωτοετής,όπως κ όλοι μας φαντάζομαι,τα βλέπουμε τόσο αθώα κ ωραία τα πράγματα που μπαίνουμε στη σχολή που παλέψαμε τόόσο για να μπούμε..Που να φανταστούμε τα υπόλοιπα..
papadrikos έγραψε: και γω που ειμαι κερδοσκοπος τι κερδισα με την εγγραφη σου; αποτι φαινεται δε κερδισα την εκτιμηση σου.μαλλον επειδη εσυ εισαι πανεξυπνος και με κριτικη ικανοτητα σε αντιθεση με τα προβατα τους συμφοιτητες σου ε;; ενα μεγαο μπραβο!

δεν σε πιάνω φίλε μου..προφανώς είμαι και εγώ ένα από αυτά τα "πρόβατα" (που λες τόσο "τιμητικά" για τα υπόλοιπα παιδιά) για να μην σε καταλαβαίνω..μμ..μήπως ξεφεύγεις λιγάαααακι??
(και για να το παίξω κ εγώ λίγο χαζός τώρα..)όσο για την εκτίμηση που λες,ποιος μίλησε για σένα προσωπικά?τι σχέση έχεις εσύ σαν άνθρωπος με όλα αυτά?εγώ τέτοιου είδους εκτίμηση ξέρω.Τώρα αν αναφέρεσαι στην εκτίμηση της παράταξης που αντιπροσωπεύεις,τότε ναι σωστά τα λες.Δεν την είχες από εμενα.Όσο για αυτά που ανέφερες παραπάνω:
papadrikos έγραψε:και αν υπαρχει καποια αποδοχη στο προσωπο μου δεν ειναι γιατι μιλαω και χασκουν.. αλλα γιατι εχω κανει τοσα για τη σχολη και τους φοιτητες που χαιρω αναγνωρισης για το εργο μου.

είμαι πράγματι περίεργος να μάθω.
Guest

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 15:06

nuovo έγραψε:
papadrikos έγραψε:βάση καταστατικου όλοι όσοι εγγραφονται στη σχολη γινονται αυτόματα και μέλη του συλλογου φοιτητών. οποτε οταν κανεις αιτηση για τη σχολη αυτή και υπογραφεις την εγγραφή σου αποδέχεσαι και το καταστατικο του συλλογου φοιτητων (αυτος ειναι ειναι και ο λογος που μελη του ειναι ολοι οι εγγεγραμένοι στη σχολη και οχι μονο οι ενεργοι φοιτητές...) ειναι σαν να δεχεσαι τους ορους σε ενα φορουμ με την εγγραφη σου, ή εγκαθιστώντας ενα λογισμικό... αν δεν διαβασεις τους ορους ειναι δικο σου θέμα... όπως και αποδεχεσαι το προγραμμα σπουδων της σχολης σου. επισης αν δεν το διαβασες ειναι δικο σου θεμα.

"Άρθρο 4.
Τακτικά μέλη του συλλόγου είναι οι φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. που αποδέχονται το παρόν καταστατικό. Για την απόκτηση της ιδιότητος του μέλους απαιτείται εγγραφή στους καταλόγους των μελών του συλλόγου. "
Τα παραδείγματα σου παντελώς ατυχή. Πρέπει να αποδεχτεί το καταστατικό ο φοιτητής, αν δεν λάβει γνώση του καταστατικού πως είναι δυνατόν να το αποδεχτεί κιόλας; Το άρθρο 4 είναι βασικό άρθρο που προέρχεται από την νομοθεσία Ιδρύσεων Συλλόγων. Εσύ προφανώς έχεις συνηθίσει(και κομματικο-βολευτεί) στην παραπάνω παράνομη πρακτική που θεωρείτε ότι όλοι είναι μέλη του συλλόγου σας. Πρέπει να υπογράψει κάποιος υπεύθυνη δήλωση ότι δέχεται να γίνει μέλος και ότι αποδέχεται το καταστατικό σε οποιονδήποτε σύλλογο θέλει να εγγραφεί. ΝΟΜΟΣ. ΤΕΛΟΣ. Ψάξτο ρώτα και κανένα δικηγόρο και μετά έλα πες μου.
ο φοιτητης αποδεχεται την εγγραφη του στο συλλογο φοιτητων με την εγγραφη του στο πανεπιστημιο και μαζι με αυτο μπαινει και στους καταλογους των μελων οπως επισης και αποκτα και τα δικαιωματα που του παρεχει ο συλλογος αυτος. μονος σου το ειπες. ειναι κομματι της λειτουργειας του πανεπιστημιου. οποιος δεν εκφραζεται απο το συλλογο και το καταστατικο του μπορει να κανει μια αιτηση να διαγραφει και να μην εχει τα δικαιωματα που του παρεχει ο συλλογος αυτος (συμετοχη στις αποφασεις του συλλογου κπ)...
nuovo έγραψε:
papadrikos έγραψε:σου φαινεται λογικο δηλαδη με 20 ατομα να δημιουργήσεις ενα συλλογο ο οποιος θα καθοριζει την τυχη και θα εκπροσωπει όλους τους ηλεκτρολογους που ειναι 600ατομα;;; ακομα πρεπει να εξασφαλισεις οτι θα γίνουν όλοι οι ηλεκτρολογοι μελη του συλλογου αυτου.. και ποιοι θα εχουν δικαιωμα να ειναι στο συλλογο.. οι φιλοι σου; αυτοι που πηγαινουν στα μαθηματα; όσοι κατεβαινουν στις εξετασεις; όσοι ειναι εγγεγραμενοι στη σχολή;;; και αν φτιαξει και ο καθένας αλλος που ειναι δημοκρατικο του δικαιωμα ενα συλλογο ηλεκτρολογων μηχανικων 2009 ποιος ειναι αυτός που παιρνει τις αποφασεις για τους ηλεκτρολογους;;;

Στο σύλλογο που μπορεί να δημιουργηθεί από 20 άτομα μπορεί να συμμετέχει όποιος το επιθυμεί. ΑΥΤΟΥΣ θα εκπροσωπεί ο σύλλογος. Το καταστατικό θα ορίζει ποιοι γίνονται μέλη του συλλόγου. Επίσης, αν φτιάξει κάποιος σύλλογο με την ίδια επωνυμία ίδους στόχους-σκοπούς κλπ τότε μπορούμε να προσφύγουμε στο Πρωτοδικείο για ακύρωση της Ιδρύσεως του Συλλόγου-Αντιγράφου μας. Όπως βλέπεις ο νομοθέτης προέβλεψε... Και τώρα ας στο θέσω αλλιώς, αν την Δευτέρα στείλω στον σύλλογο ΠΣ/ΔΠΘ επιστολή παραίτησης(αν δεχτούμε ότι είμαι νόμιμα μέλος του συλλόγου) και διαγραφώ από τον σύλλογο, εσείς οι υπόλοιποι του γιατί λαμβάνεται αποφάσεις και για μένα; Γιατί δεν εξασφαλίζεται τότε ότι ΌΛΟΙ οι φοιτητές της ΠΣ/ΔΠΘ είναι μέλη του συλλόγου; Προφανώς, εμένα δεν θα με εκπροσωπείτε. Φαντάσου τώρα να το κάνουν αυτό όλοι οι ηλεκτρολόγοι... και μετά να κάνουν και δικό τους σύλλογο. Τώρα αντιλαμβάνεσαι γιατί ο νομοθέτης τα έχει προβλέψει έτσι; Καλά για μην σκεφτούμε και το άλλο, ότι ενώ "απαριθμείτε" τόσα μέλη η απαρτία σας είναι 300 άτομα. Που απο μόνο του αυτό αφαιρεί την αντιπροσωπευτικότητα σας.
μια χαρα τα λες... ο συλλογος σου μπορει να ιδρυθει και να εκροσωπει τα εγγεγραμενα μελη του. βαση του καταστατικου του εν δυμανι συλλογου σου θα βαλεις και μελη αυτους που θες. αλλα οτι και να κανεις ο ΣΦ θα ειναι υπερσυνολο σου οποτε θα σε δεσμευουν οι αποφασεις του. αν εσυ με δικη σου πρωτοβουλια διαγραφεις απο το συλλογο φοιτητων τοτε μονος σου παραιτησε των δικαιωματων σου οποτε δεν τιθεται θεμα εκπροσωησης σου απο το συλλογο. επισης αν φτιαξεις ενα συλλογο που να προσαθει να αντικαταστήσει το ΣΦ διεκδικώντας για τους ηλεκτρολογους (εφοσον και ο ΣΦ εχει την αρμοδιοτητα αυτη) μονος σου ειπες οτι μπορούμε να προσφύγουμε στο Πρωτοδικείο για ακύρωση της Ιδρύσεως του Συλλόγου-Αντιγράφου μας. Όπως βλέπεις ο νομοθέτης προέβλεψε... καταλαβαινεις για ποιο λογο δεν γινεται να υποσκαψεις ενα συλλογο χιλιαδων με 20 ατομα; κανενας νομοθέτης δεν βγαινει απενατνι στη δημοκρατια.. και εμενα η απαρτια μου ειναι 1800 ατομα εσενα 70.. οι 300 ειναι η ικανη συνθηκη για να ξεκινήσει ΓΣ.
nuovo έγραψε:
papadrikos έγραψε:το τμήμα δεν εχει καμια αρμοδιοτητα να μπει στα του συλλογου φοιτητων γιατι δεν ειναι ολοι στο τμημα φοιτητες. δεν ειναι αρμοδιοτητα του. οι διαδικασιες για την δημιουργια ενος συλλογου για φοιτητες ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα των φοιτητων. Αυτά που λες είναι παντελώς ανυπόστατα, η τρομερη σου επιθυμια να κανεις ξεχωριστους συλλογους σε οδηγει σε αβασιμα συμπερασματα.. μην τα πεις παραεξω θα γελανε και οι πετρες.

Φίλε μου, είπα εγώ ότι πέφτει λόγος στο τμήμα για την ίδρυση ; Διάβασε ξανά τι γράφω γιατί δεν δίνεις προσοχή σε αυτά που λέω... Δεν λέω για την ίδρυση, αλλά λέω για κάτι άλλο... π.χ. να στο θέσω αλλιώς απο που παίρνει τα 25000ευρώ ο σύλλογος ΠΣ; Αααα τώρα κατάλαβες τι λέω...
ο συλλογος φοιτητων κατ αρχην δεν παιρνει χρηματα απο το τμημα αλλα απο την κοσμητεια.. για να δεις οτι δεν ξερεις.. το τμημα επαναλαμβανω οτι δεν εχει καμια αρμοδιοτητα αναγνωρισης κανενως συλλογου. αν θες ομως να ανεβασεις καποιο αιτημα στη συνελευση του τμηματος δε χρειαζεται να εισαι σε καποιο συλλογο ο καθενας μπορει. οπως επισης ο συλλογος φοιτητων θα δωσει στο συλλογο σας το μερος απο τα 25000 που του αναλογει αναλογα με τα μελη του.. οποτε αν το προβλημα σου ειναι το οικονομικο και αυτο το καταφερνεις..

2gether έγραψε:
papadrikos έγραψε:αν δεν θεωρουσες οτι σε βοηθάω γιατι εκατσες και δεν εφυγες; θεωρεις οτι επρεπε να σου εξηγησω ολοκηρη τη λειτουργεια του πανεπιστημιου στην εγγραφη σου;; να μαντεψω εγω με τι θα εχεις προβημα αργοτερα για να σε ενημερωσω;;

Δυστυχώς τότε:
1.απ'ό,τι θυμάμαι,προσπάθησα να ξεφύγω αλλά δεν τα κατάφερα..
2.λόγω της αφέλειας μου "θεώρησα" πως με βοηθάς ε και είπα ας κάτσω δεν χάνω κάτι..
διαλεξε.. ή το 1 ειναι ή το 2... και τα δυο..
2gether έγραψε:Δεν σου ζήτησε κανείς να με ενημερώσεις για το πως λειτουργεί το πανεπιστήμιο.Αυτά φίλε μου τα διάβασα στον οδηγό σπουδών.Εγώ στο καταστατικό αναφέρθηκα,σε τίποτα παραπάνω.Δεν έπρεπε να μου πεις κάτι γι αυτό?Εκεί στηρίζεστε αγαπητέ,ότι αυτά τα χαρτιά βρίσκονται στο πρωτοδικείο..Άλλη δουλειά δεν είχα τότε από το να τρέξω να το πάρω..
αν εσενα κατα τη διαρκεια της φοιτησης σου εδω σου τη βαρεσει με τον εσωτερικο κανονισμο ο οποιος οριζει απειρα πραγματα τα οποια δεν εχεις κατσει να διαβασεις θα φταιω εγω που δεν στον εξήγησα; και αυτον τον αποδεχτηκες με την εγγραφη σου..

2gether έγραψε:
papadrikos έγραψε: και γω που ειμαι κερδοσκοπος τι κερδισα με την εγγραφη σου; αποτι φαινεται δε κερδισα την εκτιμηση σου.μαλλον επειδη εσυ εισαι πανεξυπνος και με κριτικη ικανοτητα σε αντιθεση με τα προβατα τους συμφοιτητες σου ε;; ενα μεγαο μπραβο!

δεν σε πιάνω φίλε μου..προφανώς είμαι και εγώ ένα από αυτά τα "πρόβατα" (που λες τόσο "τιμητικά" για τα υπόλοιπα παιδιά) για να μην σε καταλαβαίνω..μμ..μήπως ξεφεύγεις λιγάαααακι??
εσυ μαλλον υποτιμας τους συμφοιτητες σου που λες οτι κοιτανε και χασκουν γιατι δεν ειναι σαν και σενα.. υπερικανε και πανεξυνε φοιτητη - ανθρωπε.. εγω απλα σε ειρωνευομαι..

2gether έγραψε:
papadrikos έγραψε:και αν υπαρχει καποια αποδοχη στο προσωπο μου δεν ειναι γιατι μιλαω και χασκουν.. αλλα γιατι εχω κανει τοσα για τη σχολη και τους φοιτητες που χαιρω αναγνωρισης για το εργο μου.

είμαι πράγματι περίεργος να μάθω.
αναβαθμιση υπολογιστικου, τα δρομολογια των λεοφορειων, δωρεαν υλικα σχεδιου για τους πρωτοετεις, διαμορφωση στο προγραμμα σπουδων, διαμορφωση του εσωτερικου κανονισμου (οπου βρισκονται και οι πτυχιακες εξετασεις..), εκπαιδευτικες εκδρομες, διημεριδα για ενημερωση, παραταση προθεσμιων για την δηλωση μαθηματων, εξασφαλιση διπλωματικης για οσους δεν περνανε, εξασφάλιση διπλης και τριπλης εξεταστικης για τους φοιτητες, οπως επισης και προασπιση των συμφεροντων των φοιτητων απεναντι σε καθηγητές που αυθεραιτουν απεναντι τους. απο τα μεγάλα μεχρι τα μικρά.. το να πιεζεις για τους καδους, τους πινακες, την εκπαιδευτικη εκδρομουλα που θελετε στο εξωτερικο, τον περιβαλλοντα χωρο της σχολης και ερχονται και αλλα.. δε σε ξερω αλλα μαλλον εισαι μικρο ετος για να κανεις τετοια αφελη ερωτηση.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 24 Ιαν 2009, 15:40, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διόρθωση bbcode για τα quotes, ώστε να φαίνονται καλύτερα || Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιεύσεων
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 24 Ιαν 2009, 15:47

Αρκετά εποικοδομητικός διάλογος θα έλεγα, μόνο που θα γινόταν ακόμα καλύτερος αν λείπαν τα κοσμητικά - ειρωνικά επίθετα από όλους σας (μη με κάνετε να σας κατονομάσω δεν υπάρχει λόγος). Τα επιχειρήματα αρκούν για να υποστηρίξετε το δίκιο σας. Με τα παραπάνω δεν κερδίζετε κάτι ούτε κάνετε το συνομιλητή σας κατώτερο στα μάτια των υπόλοιπων αναγνωστών και επιπλέον δημιουργείτε και ένταση, πράγμα που καλό θα ήταν να λείπει. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Despoina » 24 Ιαν 2009, 21:33

JimMichael έγραψε:Αρκετά εποικοδομητικός διάλογος θα έλεγα, μόνο που θα γινόταν ακόμα καλύτερος αν λείπαν τα κοσμητικά - ειρωνικά επίθετα από όλους σας (μη με κάνετε να σας κατονομάσω δεν υπάρχει λόγος). Τα επιχειρήματα αρκούν για να υποστηρίξετε το δίκιο σας. Με τα παραπάνω δεν κερδίζετε κάτι ούτε κάνετε το συνομιλητή σας κατώτερο στα μάτια των υπόλοιπων αναγνωστών και επιπλέον δημιουργείτε και ένταση, πράγμα που καλό θα ήταν να λείπει. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν καλύτερα να λείπει η ένταση και τα ειρωνικά σχόλια :-\ !!! Ο διάλογος έχει περισσότερο ενδιαφέρον έτσι. Δεν είναι κακό να τα λέμε έξω απ' τα δόντια που και που. Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να εκφραστεί;
Despoina
Newbie

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 24 Ιαν 2009, 22:14

1ον ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης 2ον είναι δημόσιο φόρουμ και μπορεί να σχηματιστεί λάθος εικόνα προς τα έξω 3ον δεν χρειαζονται ειρωνείες για να διατυπώσεις ένα επιχείρημα και 4ον είναι λεπτά τα όρια μεταξύ της ειρωνείας και του να αρχισουμε να γ@#!σταυρίζουμε ο ένας τον άλλο..(σόρρυ κιολας :-[ )
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Kevin » 24 Ιαν 2009, 22:16

Despoina έγραψε:Δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήταν καλύτερα να λείπει η ένταση και τα ειρωνικά σχόλια :-\ !!!

Επειδή τότε εξανεμίζεται το χαρακτηριστικό "εποικοδομητικός" για τον διάλογο. Επειδή εδώ δηλώνουμε γραπτά αυτό που έχουμε να πούμε, άρα δεν βλέπουμε το ύφος του συνομιλητή, είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Despoina έγραψε:Δεν είναι κακό να τα λέμε έξω απ' τα δόντια που και που. Γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να εκφραστεί;

Ο καθένας μπορεί να εκφράσει ό,τι θέλει χωρίς να ξεπεράσει το όριο της προσωπικής προσβολής. Όπως λέει και ο JimMichael:

JimMichael έγραψε:Τα επιχειρήματα αρκούν για να υποστηρίξετε το δίκιο σας. Με τα παραπάνω δεν κερδίζετε κάτι ούτε κάνετε το συνομιλητή σας κατώτερο στα μάτια των υπόλοιπων αναγνωστών και επιπλέον δημιουργείτε και ένταση
Kevin

Δημοσίευσηαπό Despoina » 24 Ιαν 2009, 22:47

Αφού δεν καταλαβαίνετε ότι είναι σπαστικό κάθε τρεις και λίγο να επισημαίνετε στον κόσμο να μιλάει ''κόσμια'' και μάλιστα την στιγμή που τίποτα ''μη κόσμιο'' δεν έχει ειπωθεί, τι να πω, δικαίωμά σας. Εμένα πάντως μου άρεσε ο διάλογος που προηγήθηκε και αν ήταν σε πιο ''ήπιους'' τόνους μπορεί να βαριόμουν και να μην έμπαινα στον κόπο να τον διαβάσω. Αυτά..
Despoina
Newbie

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 24 Ιαν 2009, 22:56

Μέχρι τώρα μιλούσαν οι άλλοι για αυτά που είπα εγώ λίγο πιο πάνω. Αλλά μια και συνεχίζεις (το τελευταίο offtopic post φαντάζομαι να είναι κιόλας) να σου πω και γιατί γίνομαι εκνευριστικός κάθε λίγο και λιγάκι όπως επισημαίνεις και τονίζω να διατηρηθούν κάποια όρια.
Despoina έγραψε: Αφού δεν καταλαβαίνετε ότι είναι σπαστικό κάθε τρεις και λίγο να επισημαίνετε στον κόσμο να μιλάει ''κόσμια'' και μάλιστα την στιγμή που τίποτα ''μη κόσμιο'' δεν έχει ειπωθεί,τι να πω, δικαίωμά σας.

Υπερβολή αυτό που λες για το τίποτα μη κόσμιο. Σπαστικό ή όχι δεν είναι κάτι το οποίο θα κάτσω να το σκεφτώ πώς να διορθωθεί, καθώς είναι αρμοδιότητά μου να γίνομαι "σπαστικός". Και δεν είναι δικαίωμά μου, είναι αρμοδιότητα που προκύπτει από τη θέση που μου προσφέρθηκε και δέχτηκα να καλύψω.
Despoina έγραψε: Εμένα πάντως μου άρεσε ο διάλογος που προηγήθηκε και αν ήταν σε πιο ''ήπιους'' τόνους μπορεί να βαριόμουν και να μην έμπαινα στον κόπο να τον διαβάσω. Αυτά..

Το αν θα βαριόσουν με μια πιο "ήπια" συζήτηση, που σημαίνει με μια συζήτηση χωρίς ειρωνικά σχόλια και τα συναφή, αυτό που εγώ αποκαλώ "μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση" πάλι δεν είναι κάτι που θα το σκεφτώ. Δεν είναι αρμοδιότητά μου να κάνω τους χρήστες ευδιάθετους όταν θα μπαίνουν στο deece για να δουν τι γίνεται με τα θέματα που απασχολούν τη σχολή, τα μαθήματα και ό,τι άλλο. Σεβαστή μεν η βαρεμάρα σου ως δηλοθείσα, αλλά από εκεί και πέρα λυπάμαι αλλά το ανάλογο thread για τη βαρεμάρα το'χα ανοίξει εγώ παλιά και τώρα δεν επιτρέπεται να γράψεις εκεί. Θα πρέπει να ανοίξεις καινούριο θέμα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 24 Ιαν 2009, 23:04

papadrikos έγραψε:εσυ μαλλον υποτιμας τους συμφοιτητες σου που λες οτι κοιτανε και χασκουν γιατι δεν ειναι σαν και σενα.. υπερικανε και πανεξυνε φοιτητη - ανθρωπε.. εγω απλα σε ειρωνευομαι..

Πρόσεχε σε παρακαλώ πολύ τις εκφράσεις σου,μάλλον έχεις μπερδέψει ποιος λέει τι.Εγώ δεν υποτιμώ κανέναν κ κανέναν δεν υποβίβασα με τα λόγια μου.Ψάξε μες στις προηγούμενες δημοσιεύσεις ποιος το είπε αυτό,εγώ το βρήκα αλλά δεν θα στο παραθέσω.Πρόσεχε σε ποιον απευθύνεσαι κ τι λες..Δεν σε ειρωνεύτηκα σε κανένα post μου,μιλάω απόλυτα σοβαρά κ εσύ καταφεύγεις σε ειρωνείες,ελλείψη επιχειρημάτων(μάλλον)..Αν έχεις κάτι να πεις,ορίστε εδώ είμαι πεσ'το.
papadrikos έγραψε:αν εσενα κατα τη διαρκεια της φοιτησης σου εδω σου τη βαρεσει με τον εσωτερικο κανονισμο ο οποιος οριζει απειρα πραγματα τα οποια δεν εχεις κατσει να διαβασεις θα φταιω εγω που δεν στον εξήγησα; και αυτον τον αποδεχτηκες με την εγγραφη σου..

δεν θα μπω καν στον κόπο να το σχολιάσω,δεν θέλω να λέω τα ίδια κ τα ίδια..

Όσο για το "έργο" σου,όπως το λες κ το σέβομαι(δεν το λέω ειρωνικά),άτομα σε μεγαλύτερα έτη που γνωρίζω δεν έχουν ιδέα..
(Sorry mods αν βγαίνω εκτός topic,εύχομαι να ναι το τελευταίο..)
Guest

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 24 Ιαν 2009, 23:29

2gether έγραψε:Όσο για το "έργο" σου,όπως το λες κ το σέβομαι(δεν το λέω ειρωνικά),άτομα σε μεγαλύτερα έτη που γνωρίζω δεν έχουν ίδεα..
(Sorry mods αν βγαίνω εκτός topic,εύχομαι να ναι το τελευταίο..)

να φανταστω οτι η δωρεαν σιτιση ειναι κατι που θεωρεις δεδομενο ε;; οπως και το καινουριο λογισμικο των γραμματειων.. ισως και να εχεις δικιο.. ισως θα ήτανε καλυτερα να σβησουν οι υπευθυνοι τα τελευταια οσα post ειναι εκτος θεματος.. γιατι εχει χαθει το νοημα.. και τελος να πω οτι αυτα ου λεω ειναι ο αντιλογος που θα συναντησετε στην προσαθεια σας για να ιδρυσετε αυτονομο συλλογο. αν σας φαινεται αστειος ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.. κανεις δεν σωζει τον κοσμο απο το πληκτρολογιο του αντε να σας δουμε και σε δραση..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 25 Ιαν 2009, 05:06

papadrikos έγραψε:και τελος να πω οτι αυτα ου λεω ειναι ο αντιλογος που θα συναντησετε στην προσαθεια σας για να ιδρυσετε αυτονομο συλλογο. [...] κανεις δεν σωζει τον κοσμο απο το πληκτρολογιο του αντε να σας δουμε και σε δραση..

1.Καινούριοι.Σεβασμό σε ανθρώπους που ασχολούνται με τα κοινά του Duth μισή δεκαετία τώρα.
2.Εσύ παλιέ μη θίγεσαι με την αγανάκτηση των καινούριων. Αυτή η αντίδραση είναι φρέσκια και καρποφόρα.
3.Συμφωνώ με την ίδρυση του συλλόγου για να γίνουν πιο συγκεκριμένες συζητήσεις για το τμήμα μας.
4.Χαίρομαι που υπάρχουν συμφοιτητές μου με όρεξη για αλλαγές.

+1 στην ίδρυση και από μένα, λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό pez » 25 Ιαν 2009, 12:57

-
Ι. Σ Υ Ν Τ Α Γ Μ Α

Μέρος Δεύτερο - Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

Άρθρο 16. Εκπαίδευση, Τέχνες, Επιστήμη

5. Ειδικός νόμος ορίζει όσα αφορούν τους φοιτητικούς συλλόγους
και τη συμμετοχή των σπουδαστών σε αυτούς.

'Αρθρο 12 - Το δικαίωμα της σύστασης ενώσεων και μη κερδοσκοπικών σωματείων

1. Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνιστούν ενώσεις
και μη κερδοσκοπικά σωματεία, τηρώντας τους νόμους,

που ποτέ όμως δεν μπορούν να εξαρτήσουν την άσκηση του δικαιώματος αυτού από προηγούμενη άδεια.

Οι υπόλοιπες παράγραφοι, εδώ:
http://www.hri.org/docs/syntagma/art25.html#A12

ΙΙ. Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ___Κ Ω Δ Ι Κ Α Σ

'Αρθρο 78

Σωματείο

Για να συσταθεί σωματείο χρειάζονται είκοσι τουλάχιστον πρόσωπα.

Τα υπόλοιπα άρθρα, 79-106, εδώ:
http://gort.gr/genarx.htm

- 'Ελεος πια! Δημοκρατία έχουμε ακόμα.

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 25 Ιαν 2009, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Επεξεργασία μεγέθους γραμματοσειράς (δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο μεγάλη)
pez

Δημοσίευσηαπό megatron » 25 Ιαν 2009, 13:03

Σας ευχαριστούμε κύριε Ζιμουρτόπουλε!!!

+1 στον pez!!! :D :D
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 25 Ιαν 2009, 16:36

pez έγραψε:-
5. Ειδικός νόμος ορίζει όσα αφορούν τους φοιτητικούς συλλόγους
και τη συμμετοχή των σπουδαστών σε αυτούς.

και τι λεει ο ειδεικος νομος αυτος;
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 25 Ιαν 2009, 17:17

Οι υπόλοιπες παράγραφοι, εδώ:
http://www.hri.org/docs/syntagma/art25.html#A12

Μάλλον λέει εδώ...
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο