Μεταφορά στάσης επί της Π. Τσαλδάρη

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Μεταφορά στάσης επί της Π. Τσαλδάρη

Δημοσίευσηαπό Paladin » 06 Μαρ 2009, 21:36

Πόσο κομπλεξικοί μπορεί να είναι μερικοί...Απορώ πραγματικά...Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους οδηγούς των αστικών...

Για να μην πω τίποτα χειρότερο...

Άιντε προσέξτε λίγο τι λέτε...
Άβαταρ μέλους
Paladin
Newbie

Δημοσίευσηαπό capa » 07 Μαρ 2009, 10:08

Καλά ρε Giannis την παλεύεις? Κοίτα ρε παιδί μου που κάποιοι τσουβαλιάζουν κ βγάζουν κομπλεξικούς τους κατοίκους μιας πόλης. Μήπως τελικά το πρόβλημα είναι δικό σου επειδή έχεις ξενερώσει που δεν πέρασες σε καμιά άλλη πόλη πχ Θεσσαλονίκη (ξέρεις εσύ γκομενάκια άπειρα και πάντα πρόθυμα,ερασμίτισσες, ξέφρενα πάρτυ,φοβερό επίπεδο σχολής κτλ κτλ) και σου φταίνε οι Ξανθιώτες? Ίσα ίσα που στην Ξάνθη εγώ έχω γνωρίσει πάρα πολλούς ανθρώπους με πολύ καλή συμπεριφορά που μακάρι να τους συναντούσα έστω και με την μισή συχνότητα στην Αθήνα, από όπου είμαι.
Ύστερα αν στον οδηγό έχουν πει να φεύγει και 25 και όχι και μισή δεν φταίει αυτός αλλά κάποιος άλλος που δεν μας ενημέρωσε ώστε να μην ταλαιπωριόμαστε.
Τέλος καλό θα ήταν κάποιοι να το ψάχνουν παραπάνω πριν προβαίνουν σε αφορισμούς και βρισίδια.
Λοιπον εγώ ρώτησα έναν οδηγό (τόσο απλό ήταν) και μου είπε ότι ο δήμαρχος απαγόρευσε στα ΚΤΕΛ να περνάνε από το Ρολόι, έτσι αναγκαστηκά κάνουν τον γύρο. Αυτά τα ολίγα. Άκου "οι Ξανθιώτες είναι απάλευτοι (η εμπειρία μιλάει)".
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 07 Μαρ 2009, 11:17

αχα. Αν λάβουμε υπόψη και τον αυξημένο χρόνο διαδρομής μήπως πρέπει να ζητήσουμε να μετατοπιστούν τα δρομολόγια κανα 5-λεπτο προς τα πίσω? γιατί τώρα μερικά δεν πολυ-βολεύουν..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 07 Μαρ 2009, 16:38

offtopic: Αγαπητέ capa, μιας και δε διαπιστώνω άμεσο ενδιαφέρον από την πλευρά σου καθώς δεν είσαι εσύ ο ίδιος ο θιγόμενος, τότε δεν νομίζω ότι η επιθετικότητα προς το πρόσωπο άλλων συναδέλφων μπορεί να σου αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις. Μια δημοσίευση γεμάτη ειρωνικά σχόλια ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχει θέση στην κοινότητα αυτή. Θα μπορούσες να δώσεις περισσότερη έμφαση στα επιχειρήματά σου. Θερμή παράκληση να προσέχετε το ύφος των δημοσιεύσεών σας από εδώ και στο εξής. Τα μέτρα είναι γνωστά.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό capa » 07 Μαρ 2009, 16:51

off topic επίσης
Το ύφος της απάντησης μου υπαγορεύτηκε από το περιεχόμενο του post και όχι από αν θίχτηκα λόγω καταγωγής. Αν κάποιος αναφεροτάν έτσι για τους αθηναίους έτσι δεν θα είχα τόσο πρόβλημα μιας και θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια, αν και το να βάζεις κόσμο στο ίδιο τσουβάλι είναι τραγικό. Τώρα αν θεωρείς εσύ ότι παραβαίνω τους όρους του foroum σας κόψε με, έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι( βλέπε δυνατότητα να με κόψεις).
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό Giannis » 07 Μαρ 2009, 17:15

Offtopic/ontopic/kai sto dia tauta

Το μόνο κομπλεξισμό που βλέπω εγώ είναι από κάποιους τοπικιστές συφοιτητές, που άλλα έγραψα εγώ και άλλα συμπεράσματα έβγαλαν αυτοί. Σας ευχαριστώ που επιβεβαιώσατε τους ισχυρισμούς μου.

Perissotero offtopic

Φίλε capa, έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Το πως πέρναω ή πέρασα στη Ξανθη δεν μου το υπαγορεύει ο ντόπιος πληθυσμός. Το σχόλιο μου δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου, αλλά δεν πειράζει. Άλλους τους δείχνουν το δάσος και εξακολουθούν να κοιτάνε το δέντρο.
Προφανώς και υπάρχουν καλοί άνθρωποι, είπα εγώ τίποτα ότι είναι όλοι κακοί, μίζεροι ή εγκληματίες?? Απλά αναφερόμουν σε μια γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί εδώ και είναι "ξεχωριστή" από κάθε άλλη πόλη που έχω επισκευθεί ή ζήσει. Αλλά και πάλι ευχαριστώ για την αντίδρασή σας, γιατί όπως είπα και πριν, με επιβεβαιώσατε!

capa έγραψε:off topic επίσης
Αν κάποιος αναφεροτάν έτσι για τους αθηναίους έτσι δεν θα είχα τόσο πρόβλημα μιας και θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια..

Και ποιός καθορίζει, αν είναι περισσότερο κοντά ή μακριά στην αλήθεια?? Τα στερεότυπά σου??? Οπότε μην κατηγορείς τους άλλους για κάτι το οποίο εν δυνάμει κάνεις και εσύ.

Συζήτηση τέλος από πλευράς μου.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 07 Μαρ 2009, 17:26

Προς capa:
Καμία δημοσίευση δεν υπαγορεύει ύφη απαντήσεων. Στα πλαίσια μιας πολιτισμένης συζήτησης δεν χωράνε ειρωνικά σχόλια. Αν νομίζεις ότι για να υποστηρίξεις την απάντησή σου θα πρέπει να μειώνεις το συνομιλητή σου τότε θα λάβω τέτοιες πρωτοβουλίες όπως αναφέρεις. Επίσης, καλό είναι να έχεις παντού ίσα μέτρα και σταθμά γιατί αλλιώς φάσκεις και αντιφάσκεις... Τι εννοώ;
capa έγραψε:Αν κάποιος αναφεροτάν έτσι για τους αθηναίους έτσι δεν θα είχα τόσο πρόβλημα μιας και θα ήταν κάπως πιο κοντά στην αλήθεια,
capa έγραψε: αν και το να βάζεις κόσμο στο ίδιο τσουβάλι είναι τραγικό.

Ή το ένα θα δηλώνεις ή το ...δύο. Διαφορετικά είναι σαν να λες ότι είσαι Ολυμπιακός αλλά υποστηρίζεις και τον Παναθηναϊκό. Όσο για το θάρρος σου να θυσιαστείς για τις πεποιθήσεις σου, σεβαστό, αλλά εντολές δε δέχομαι, βιαστικές κινήσεις δεν κάνω, δεν υποστηρίζω κανέναν, δε θα υποστηρίξω κανέναν.

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο το offtopic τώρα.

Προς Giannis:
Γνωρίζω ότι είσαι ο άμεσα θιγόμενος και ότι θες να απαντήσεις αλλά δεν είναι απαραίτητο αυτό γιατί δημιουργούνται εντάσεις τις οποίες θέλω να αποτρέψω. Γι'αυτό το λόγο είμαι εγώ εδώ. Για να απαντήσω εγώ και να το λήξω εγώ.

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο το offtopic τώρα.

Ήταν η τελευταία μου προειδοποίηση και για τους δύο. Η συνέχεια παρά την οδηγία μου θα έχει ανάλογη αντιμετώπιση. Είμαι ξεκάθαρος.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 07 Μαρ 2009, 17:33

Εγώ πήρα ποδήλατο. Η Ξάνθη είναι όμορφη την άνοιξη. Και να διευρύνουν τον δρόμο λίγο θέλω. Γίνεται; Λες και πάμε να μαζέψουμε ροδάκινα είναι ο δρόμος μετά τις γραμμές.

Και τα έργα στο κέντρο. τς τς τς. μια χαρά ήταν οι στάσεις. η ξάνθη έχει πάντως γενικό πρόβλημα κυκλοφορίας, τις ώρες αιχμής.
αλλά μη παραπονιέστε καθόλου. πάνω από μισάωρο ποτε δεν θα κάνετε (ισως μια φορά γιατί έπεσε μετεωρίτης στον μπροστά), και αλλαγές στο κέντρο όπως στην πτολεμαίδα κάθε 2 χρόνο δεν γίνονται. έγινε μία στα 6. ντάξει.

Το συνηθίζουμε και πάμε.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 07 Μαρ 2009, 17:41

Ωραίος ο LovA για την αλλαγή κουβέντας γιατί βλέπω πως κάποια παιδάκια , από όποιο θέμα και να ξεκινήσουμε ...πάντα καταλήγουν σε ειρωνείες και αρνητικά σχόλια !
Έλεος δηλαδή ! (νομίζω πάντως ότι το θέμα για τα δρομολόγια και την αλλαγή στάσης το εξαντλήσαμε, για οτιδήποτε άλλο ας γίνει νέο θέμα ;) )
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Paladin » 07 Μαρ 2009, 20:49

Καταρχάς το αλαζονικό στυλάκι αλλού.

Χωρίς επιχειρήματα και χωρίς να με ξέρεις καν χαρακτήρισες :
-εμένα
-την οικογένειά μου
-τους φίλους μου

απάλευτους.

Είμαι εγώ κομπλεξικός και τοπικιστής που αντιδράω? Καταλαβαίνεις τι είπες και το συνεχίζεις? Αν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί σου από την απάντησή μου όπως λες τότε είσαι βαθύτατα αλαζόνας και έχεις πρόβλημα στην αντίληψη των πραγμάτων.Συγγνώμη κιόλας...

Και σε παρακαλώ πολύ πάνε φάτσα φόρα και χαρακτήρισε τους Ξανθιώτες απάλευτους σε κάποιον Ξανθιώτη που έχει λιγότερη υπομονή από μένα.Και όχι μέσα από ένα forum να πουλάς τρελίτσα και αλαζονία.

Συγγνώμη προς τους admin που το συνεχίζω αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.
Άβαταρ μέλους
Paladin
Newbie

Κλειδοpost

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 07 Μαρ 2009, 21:08

Κι επειδή σπανίως εισακούγομαι σε αυτά που σας προτείνω να γίνουν για να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας ήρεμα κι ωραία, κι επειδή και το θέμα εξαντλήθηκε με τη στάση του λεωφορείου που σας διαβεβαιώ δεν έχει να κάνει με το πώς οδηγούν οι Ξανθιώτες οδηγοί λεωφορείων μπορούμε παρά πολύ όμορφα κι ωραία να μην ξαναγράψουμε στο θέμα αυτό. Όσο τσακώνεστε μεταξύ σας αυτό θα γίνεται.

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε
Ήταν ο JimMichael για το deece forum.
IIIIγεια σαζ!!!!
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες