- Κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποδείξετε πως είστε άξιοι μεσαιωνικοί φοιτητές σύγχρονου Τμήματος σχολαστικών. Δεν είστε. Για να είστε εδώ και να τα διαβάζετε όλα αυτά, δεν είστε. Κάνετε πως είστε. Δεν ξέρω γιατί το κάνετε. Πάντως αυτό κάνετε. Πρόβλημά σας. Πάμε λοιπόν από την αρχή:
- Πραμάτεια = εμπόρευμα: "ήρθε απ' την πόλη νιος πραματευτής με διαλεχτή πραμάτεια" (Ι. Γρυπάρης) [ΜΕΛ]
- Πραγματεία = σύγγραμμα, μελέτη επιστημονική [ΜΕΛ]
- Η Διπλωματική Εργασία, δηλαδή αυτήν για την οποία μιλάμε. Ως πραγματεία και όχι ως πραμάτεια - Αν τώρα έχουν γενικώς καταντήσει τις πραγματείες, πραμάτειες -όπως πολύ εύστοχα, αν κι από σπόντα, δεν πειράζει, πάντως πολύ εύστοχα!- παρατηρείτε, αναζητήσατε τους υπαίτιους - Ζουν ανάμεσά μας.
-
Η Βιβλιοθήκη = Κοιτάμε από το καρουσέλ, στα προ-κατ. Πρώτο κτίριο δεξιά.
- Κίτρινη ετικέτα = Τμήμα ΗΜΜΥ
- Ο εικονιζόμενος = Χιζ νέιμ ιζ Μποντ. Τζαίημς Μποντ.
- Το αφεντικό του =

- Συνεπώς; Πήγε καμία/κανένας σας, δήθεν σφόδρα ενδιαφερόμενος, να την αναζητήσει; Μέχρι χθες το μεσημέρι, καμιά/κανένας. Μη μου λέτε λοιπόν εμένα παραμύθια-λόγια; Άφθονα. Από πράξεις-έργα; Ουδεμία-Ουδέν.
- Bombastic : (Πεμ Μάι 21, 2009 9:17 pm) "Γιατί καλείτε να καταλάβουμε τι εννοείτε προβάλλοντας μια εικόνα με εξαρτήματα γειώσεων και λέγοντας ότι η πραγματεία παρέμενε ανέγγιχτη τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι;"
- RUDEBOY : (Πεμ Μάι 21, 2009 10:21 pm) "τέλος για ποια πραγματεία μιλάτε΄εγώ απλά διακρίνω μια πραμάτεια από γειώσεις. κι όσον αφορά τη <<γείωση>>,μπορώ να βρώ δεκάδες ομοιοκαταληξίες."
- Καλύτερα: Γειωτήρες - Προσέξτε τη δομή του κειμένου: "Κόκκινα - Παύλα/πλην/μείον - Γειωτήρες - Άνω/Κάτω τελεία - Μαύρα - Αποσιωπητικά/3 τελείες" - Όχι λοιπόν μια εικόνα "αινιγματική", αλλά συγκεκριμένα σχόλια γειωτήρων της συζήτησης - Κάθε φορά που επιχειρούμε να θίξουμε ένα, οποιοδήποτε,
πραγματικό, πλην όμως ηλεκτρισμένο/φορτισμένο θέμα που μας καίει, εμφανίζεται ένα μπαράζ αλλοπρόσαλλων, επιμελώς ατημέλητων, σχολίων, από γειωτήρες που γειώνουν τη συζήτηση. Που αποπροσανατολίζουν, που εκτονώνουν. - Κάντε μια βόλτα στο forum να πειστείτε - Εμπρός λοιπόν! Κάντε το! - Συνεπώς; - Μια χαρά είμαστε. Εντός του θέματος, ακριβώς και κυριολεκτικά. - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος