Εν τω μεταξύ το μισό άρθρο αναφέρεται και σε μία αύξηση χρηματοδότησης κατα 20-30% που θα ζητήσουν από το Υπουργείο Παιδείας λόγω των αυξημένων αναγκών.
Εϊπες κάτι πριν asteriane?
megatron έγραψε:Προσωπικά φίλε μου, πιστεύω πως όχι,δεν θα φανούν αργότερα οι ελλείψεις στη δουλειά σου.Μάλιστα, πιστεύω πως από τα 100 πράγματα που θα μάθεις εδώ στη σχολή σου, μόνο τα 10 θα σου χρειαστούν αργότερα στον επαγγελματικό τομέα. Τα περισσότερα τα διδάσκεσαι για να...ανοίξει ο πνευματικός σου ορίζοντας, για να μάθεις να σκέφτεσαι και να δουλεύεις μεθοδικά. Αυτό που σου αναφέρω, μου το είχε πει χαρακτηριστικά ένας απόφοιτος της σχολής μας (συγκεκριμένα έχει τελειώσει από το τμήμα του Ε.Μ.Π.), ο οποίος έχει ζήσει κάποια πράγματα από 1ο χέρι στον χώρο του επαγγέλματος.....
Kevin έγραψε:Εν τω μεταξύ το μισό άρθρο αναφέρεται και σε μία αύξηση χρηματοδότησης κατα 20-30% που θα ζητήσουν από το Υπουργείο Παιδείας λόγω των αυξημένων αναγκών.
Εϊπες κάτι πριν asteriane?

asterianos έγραψε: Αλλά αυτό μήπως έχει ελάχιστη σημασία, αν δεν μπουν ολοκληρωμένα μαθήματα στο πρόγραμμα σπουδών; Δηλαδή τι να τον κάνεις τον τίτλο, αν δεν έχεις μάθει κάτι ώστε να μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις;

Kevin έγραψε:Στην πραγματικότητα όμως ποιός εργοδότης "ψάχνεται" σχετικά με τα μαθήματα που έχει διδαχθεί κάποιος?

Kevin έγραψε: Αντί να κοιτάξουν τα στραβά των σχολών ΗΜΜΥ και να εκσυχρονίσουν-διορθώσουν κάποια πράγματα (ειδικά στην περιφέρεια) κάθονται και μετονομάζουν και άλλη σχολή.
Kevin έγραψε:Εν τω μεταξύ το μισό άρθρο αναφέρεται και σε μία αύξηση χρηματοδότησης κατα 20-30% που θα ζητήσουν από το Υπουργείο Παιδείας λόγω των αυξημένων αναγκών.
), τότε εμείς να μην ζητήσουμε μια σοβαρή χρηματοδότηση, για να έχουμε αξιοπρεπή εργαστήρια...Ας βοηθήσει επιτέλους κάποιος την Θράκη και το Δ.Π.Θ.!!!!
patirgerasimos έγραψε:εγω πιστευω οτι το να εχεις τα επαγγελματικά δικαιωματα ειναι πολυ σημαντικό..ασχετα αν ξερει η δε ξερει την υπογραφη θα μπορει να τη βαλει..

αλλα πλακα στη πλακα το θεμα της χρηματοδοτησης ειναι πολυ σημαντικο (και οι ελλειψεις φαινονται σχεδον σε ολα τα εργαστηρια στη βιβλιοθηκη κ αλλου) βεβαια απο την αλλη αφου κανουν αναβαθμιση χρειαζονται τα λεφτα αλλα πιο πολυ τα χρειαζονται τα τμηματα τα οποια λειτουργουν ήδη

Kevin έγραψε:Υποδείξεις για το "ποιός πρέπει να μιλάει και πότε".... Δεν νομίζω πως φτάνοντας σε ένα έτος θεωρεί κάποιος οτι τα ξερει όλα οπότε τότε και μόνο μπορεί να μιλάει. Άλλωστε δεν θα φτάναμε ως εδώ αν δεν συζητούσαμε έτσι??
Με φιλική διάθεση πάντα, Kevin

Giannis έγραψε: Άποψή μου είναι και την εκφράζω απλώς, δεν προσπαθώ να την επιβάλω σε κανένα.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης