justme έγραψε:Η σχολή θα μείνει κλειστή από την τετάρτη 31/8 ως την τετάρτη 7/9..Τώρα όσον αφορά τα μαθήματα που θα δίναμε 5/9 και 6/9 δεν έχει βγει απόφαση για το πότε θα τα δώσουμε τελικά...Ίσως μεταφερθούν στις τελευταίες μέρες της εξεταστικής..
justme έγραψε:σόρρυ παραπληροφόρηση-η σχολή θα παραμείνει ανοιχτή τελικά , απλά αύριο θα αποφασιστεί αν θα πάρει παράταση ή όχι η εξεταστική
patirgerasimos έγραψε:Την Τετάρτη έχει συνέλευση. Ξέρω ότι θα προταθεί μια εβδομάδα, από μια παράταξη, δεν ξέρω αν οι άλλες θα προτείνουν παραπάνω. Επίσης μη σας πιάνουν οι κόνξες, έχω δικό μου σύλλογο κλπ κλπ.. Πέρυσι όσες φορές έγινε κατάληψη, ο τμηματικός όταν είχε αντίθετο ψήφισμα παραμερίστηκε..Καλό είναι αφού είμαστε όλοι μέλη του ενιαίου, να προσπαθήσουμε να μείνει η σχολή ανοικτή..
Δεν καταλαβαίνω πως η κατάληψη θα βοηθήσει εμάς τους φοιτητές, αυτου του τμήματος (με βάση 16100) και αυτής της πολυτεχνικής σχολής με βάσεις που κυμαίνονται από 13900 μέχρι 16200.. Εξάλλου από όσα έχω καταλάβει από το νόμο αυτό, εξαιρουμένου του ασύλου, πιο πολύ επηρεάζει τα ΔΕΠ και τα διοικητικά τους παρά εμάς...
ΥΓ. Δεν επιθυμώ οποιαδήποτε αντιπαράθεση, ούτε υπονοώ κανένα υπαινιγμό με το γνωστό θέμα των συλλόγων
Dimitrisgz έγραψε:Οι φοιτητές της κυρίαρχης(νομίζω) παράταξης στη Ξάνθη δε γίνεται να πάνε κόντρα στο ΚΟΜΜΑ!![]()
blackbird έγραψε:"ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011
Αναρτήθηκε στις 22/06/11 από Γραμματεία Τμήματος
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΥ ΤΟΥ Δ.Π.ΘΡΑΚΗΣ Η 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΗΝ 1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης