Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.
Stathmarxis έγραψε:Έτσι, ύστερα από τις πολύ σωστές επισημάνσεις σας, θα προτιμηθεί το Α1, ή και τα Α3, Α4 μιας και έχουνε πιο σταθερές θέσεις.
manix έγραψε:Παρακαλω ο διαχειριστης του forum να μου πει πως βρεθηκε να ειναι συντονιστης στο poll που δημοσιευσα εγω, ο Stathmarxis
manix έγραψε:επισης πως βρεθηκε το poll να ληγει το σαββατο, ενω το ειχα για απεριοριστο χρονο
manix έγραψε:και ακομα, υπο ποια ιδιοτητα (γιατι δε τον γνωριζω και περα απο την ηλικια του δε μπορω να δω αλλα στοιχεια) δινει απαντηση ο Stathmarxis στο ποιες αιθουσες θα προτιμηθουν.
James έγραψε:Αυτό δεν γνωρίζω πως το συμπέρανες αλλά μπορώ να επιβεβαβαιώσω ότι ο εν λόγω χρήστης δεν είναι συντονιστής του poll σου.manix έγραψε:Παρακαλω ο διαχειριστης του forum να μου πει πως βρεθηκε να ειναι συντονιστης στο poll που δημοσιευσα εγω, ο Stathmarxis
manix έγραψε:Ακριβως κατω απο τον τιτλο του θεματος, αναγραφεται ως συντονιστης ο εν λογω χρηστης
manix έγραψε:υπο ποια ιδιοτητα δινει απαντηση ο Stathmarxis στο ποιες αιθουσες θα προτιμηθουν.
Stathmarxis έγραψε:
Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.
James έγραψε: [Δεν κατανοώ τη στροφή αυτή συγκεκριμένα στον χρήστη Stathmarxis
Stathmarxis έγραψε: Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.
gatos έγραψε:Stathmarxis έγραψε:
Όσο για το αν είμαι συντονιστής (συν τοις άλλοις) στο poll σου, δεν νομίζω πως οφείλω να απολογηθώ για αυτό.
+1 στον Stathmarxi...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης