Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Δημοσίευσηαπό MNO » 09 Δεκ 2008, 15:58

Συμφωνω με τον φιλο axtistos υπαρχουν πολυ πιο αποτελεσματικοι τροποι να εναντιωθεις που δεν εμπεριεχουν καθολου βια...αλλα μαλλον δεν ειναι τοσο cool οσο να σπας πραματα. Ελπιζω η σημερινη πορεια να ειναι πιο ειρηνικη ισως ετσι να μπορεσουν να συμμετασχουν και οι πολιτες οχι μονο οι φοιτητες
MNO
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Electrap » 09 Δεκ 2008, 16:02

Εγώ θα συμφωνήσω με τον megatron. Καλά τα λες παιδί μου. Και αν τα "παλικάρια", που μέσα από την ανωνυμία του όχλου σπάνε μαγαζιά, βιτρίνες και τις περιουσίες των ανθρώπων, ήταν μόνα τους όχι πέτρες ούτε τα μάτια τους δεν θα σήκωναν για καβγά. Και όσο για την σχολή εμείς θα πληρώσουμε τις ζημιές...είτε στα εργαστήρια με έλλειψη οθονών ή προβολέων, άρα με ελλειπή διεξαγωγή των εργαστηρίων...είτε αν τα νεύρα τους τα βγάλουν στα τζάμια θα το δαγκώνουμε όλο τον γενάρη μεχρι να επιδιορθωθούν κ θα βρίζουμε αυτούς που αργούν να τα φτιάξουν κ όχι αυτούς που τα έσπασαν εξ'αρχής.
Και στην τελική, ρε παιδιά, χάνουμε το δίκιο μας έτσι.Χάνουμε κόσμο στις πορείες, και κανείς δεν θα μας παίρνει σοβαρά στο τέλος ήδη μας χαρακτηρίζουν όλους....
Electrap
Newbie

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 09 Δεκ 2008, 16:48

luvu έγραψε:Συνάδελφε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τέτοιες πράξεις είναι αισχρές. Θα ήθελα όμως να θέσω έναν άλλο προβληματισμό. Η εβδομαδιαία κατάληψη που ξεκινά απο αύριο θα έχει παράπλαυρες απώλειες του τύπου "κλάπηκαν από άγνωστους εξοπλισμοί εργαστηρίων" ή "άγνωστοι έστηλαν τον επιστάτη στο νοσοκομείο" κι άλλα τέτοια και χειρότερα που μας έχουν συνηθήσει τα τελευταία χρόνια; Γιατί αν επαναληφθούν τέτοιου είδους γεγονότα να την βράσω την κατάληψη και τον αγώνα μας μαζί... Απαιτώ φέτος περισσότερη υπευθηνότητα. Περισσότερη και αποτελεσματικότερη περιφρούρηση της σχολής.

Το μήνυμα αυτό είναι έκλιση στους υπεύθυνους της κατάληψης(και μην ακούσω αερολογίες του τύπου "όλοι οι φοιτητές είναι υπεύθυνοι για τη σχολή" και "ας ερχόσουν εσύ αν μπορούσες να το κάνεις καλύτερα" γιατί καταντάει γελοίο να παίζουμε την κολοκυθιά..)

Θέλω να τα βρω όλα στη θέση τους, αν δεν σας πειράζει....

Μήπως θα έπρεπε να σταματήσεις να σαπίζεις μπροστά από το pc σου και να πας και εσύ στην κατάληψη να δεις τι γίνεται; Γιατί πολύ νταής μας το παίζεις από το forum, πολλά απαιτείς και ρίχνεις ευθύνες στα άτομα που τουλάχιστον έχουν το θάρρος και αγωνίζονται.
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 09 Δεκ 2008, 16:54

καλά αυτα θα τα δούμε άμα ανοίξει η σχολή
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό bermi » 09 Δεκ 2008, 18:12

Παίδες καλησπέρα,

μπορεί να με ενημερώσει κάποιος για το πλαίσιο (είμαι εκτός Ξάνθης) της κατάληψης?
Έχουν προβλέψει τίποτα για παρουσίαση διπλωματικών εργασιών και για λήψη
εγγράφων από τη γραμματεία? Αν δεν έχουν προβλέψει υπάρχει πρόθεση να γίνει
κάτι τέτοιο? Π.χ το 2001 με τις καταλήψεις οι σχολές ανοίγανε για ένα 2μερο
ώστε να εξυπηρετηθούν οι φοιτητές.

Μιχάλης
bermi
Newbie

Δημοσίευσηαπό nuovo » 09 Δεκ 2008, 18:46

raskolnikov έγραψε:Μήπως θα έπρεπε να σταματήσεις να σαπίζεις μπροστά από το pc σου και να πας και εσύ στην κατάληψη να δεις τι γίνεται; Γιατί πολύ νταής μας το παίζεις από το forum, πολλά απαιτείς και ρίχνεις ευθύνες στα άτομα που τουλάχιστον έχουν το θάρρος και αγωνίζονται.

Ποιος αγωνίζεται, αγαπητέ απαράδεκτε κύριε? ε απαράδεκτεε...
Επαγγελματίες καταληψίες είστε. Κανείς δεν θέλει τις "υπηρεσίας" σας, απαράδεκτοι κύριοι!!
"Αγώνες" !!! Ακούστε τι λένε... ονομάζουνε αγώνες τα καραγκιοζιλίκια τους. Κλείνουν σχολές, τα κάνουν μπου**έλο και μετά γυρίστε πίσω να κάνετε μάθημα σε διελυμμένα εργαστήρια σε διελυμένες αίθουσες και πλήρωνε κράτος τους "ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ", ... που κύριοι είμαι εδώ 6 χρόνια και από τότε που μπήκα τους ίδιους "αγωνιστές" βλέπω.... Πηγαίνετε κάπου αλλού, "αγωνιστές", αρκετά "αγωνιστήκατε" εδώ.
Και τι "αγωνιστές", ε?
Αγωνιστείτε με τα δικά σας λεφτά αν είστε αγωνιστές, πρέπει να θυσιάσετε κάτι κύριοι και όχι να κάθεστε στην ζεστούλα σας με το ταβλάκι σας και τις μπυρίτσες σας και κάθε βδομάδα να μαζεύεστε, να λέτε τις ρητορείες σας σε 200 δικούς σας και πάλι από την αρχή. Σας προτείνω λοιπόν αν τυχόν γίνουν ζημιές να πληρωθούν όλα από τον σύλλογο, ΟΛΑ-μη πω καλλίτερα από τους κυρίους του συντονιστικού. Τι γιαλατζί αγωνιστής είσαι, απαράδεκτε κύριε; όταν δεν προσφέρεις τίποτα, δεν καταφέρνεις ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ-παρα μόνο χάος. Αμαυρώνετε τους αγωνιστές, κύριοι. Έχετε διαστρεβλώσει την έννοια του αγώνα...
Δεν αποτελεί αγώνα να αποφασίζετε το κλείσιμο πανεπιστημίων για να κερδίσετε "φήμη" ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ στους κομματικούς κύκλους σας !!! Ναι, καλά ακούτε στο κομματικό CV τους τα βάζουν... Μπας και τους πάρουν στα κεντρικά των κομμάτων και μπορούν πλέον να "αγωνίζονται" επισήμως επι πληρωμή.
Απαράδεκτοι κύριοι, έχετε ευθύνη... ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος, όχι θα σας είχαν βάλει να τα πληρώσετε όλα, αλλά θα σας είχαν μπουζουριάσει από την πρώτη στιγμή. Αν είσαι αγωνιστής κατέβα στην πορεία, διαδήλωσε ειρηνικά και αν δεις κάποιον να σπάει κάτι πιάστον με δυο τρεις φίλους σου και πήγαινε τον στο τμήμα. "Επαγγελματίες Αγωνιστές" γίνατε. Μοιράζετε συνεχώς φυλλαδιάκια απο δω και απο εκεί και νομίζετε ότι πείθετε κάποιον!
Τίποτα! Κενοί περιεχομένου κύριοι...

YΓ: +1 Megatron
Τελευταία επεξεργασία από nuovo και 09 Δεκ 2008, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό starchild » 09 Δεκ 2008, 18:53

Κατα ενα 80% πεζει να μην γινουν μαθηματα την επομενη βδομαδα ε?? Καλα χριστουγεννα απο τωρα? Οχι τιποτα αλλο, απλα να ξερω να κλεισω αεροπορικα απο τωρα... O0
Άβαταρ μέλους
starchild
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 09 Δεκ 2008, 18:57

ναι το σκέφτηκα κ γω αλλά αν ανοίξει(που πρέπει) θα κάνουμε μάθημα μέχρι τις 19
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό lamgramm » 09 Δεκ 2008, 19:10

+1000 sto megatron
Άβαταρ μέλους
lamgramm
Full Member

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 09 Δεκ 2008, 19:15

Κύριε προτίνω να ηρεμίσετε γιατί θα πάθετε κανένα εγκεφαλικό. Ηρεμήστε λιγο. Πολιτισμένοι άνθρωποι έιμαστε. Αφού είστε τόσο οργισμένος γιατί δεν έρχεστε να τα πείτε από κοντά. Φοβάστε κάτι, δεν καταλαβαίνω; Τέλος πάντων εγώ επειδή η κατάσταση έχει ξεφύγει θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν μιλάω εκ μέρους καμίας παράταξης για να μην εκθέσω και τα παιδία που τόσο πολύ συμπαθώ. Προφανώς καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κυρίου αλλά ίσως θα έπρεπε κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι μας την άθλια κατάσταση που βρίσκεται αυτή η χώρα και που όλοι την αποδεχόμαστε. Και όσοι θεωρούν ότι δεν την αποδέχονται ας με διαψεύσουν. Γιατί δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας ο οποίος είναι ευχαριστιμένος με τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα στην ελλάδα. Πολλοί έχουμε βρεθεί στο σημείο να πούμε σε πόσο μπουρ**** χώρα ζούμε και όσοι δεν το έχουμε κάνει είναι γιατί αυτη η κατάσταση μας ΒΟΛΕΥΕΙ. Σταματήστε λοιπόν όλοι εσείς που κατηγορείτε τα παιδία που αντιδρούν για αυτή την κατάσταση. Έχουν τα κότσια και το κάνουν. Εσείς δεν το κάνετε είτε γιατί είστε κότες είτε γιατί είστε ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.(Πέστε μου τώρα ότι είστε πολιτισμένοι άνθρωποι και πως οι λύσεις βίας ανήκουν σε άλλες εποχές για να γελάσω δυνατά. Πέστε μου ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και πως τα προβλήματα λυνονται με ώριμο διάλογο για να γελάσω ακόμη δυνατότερα!!!)
Κουράστηκα! Σας βαρέθηκα! Όλοι αυτοι οι άνθρωποι βγάζουν μια κραυγή αγανάκτησης!!! Επιτέλους καταλάβετε ότι τίποτα δεν λύνεται από την πολυθρόνα μας! Βγείτε στους δρόμους ή σαπίστε σπίτια σας και απολαύστε το μεγαλείο της Ελλαδάρας!

Α και για να μην ξεχαστώ. Φίλτατε και ευγενέστατε ΚΥΡΙΕ προτίνω να μαζέψετε τους φίλους σας του μπάτσους να προστατεύσουν αυτοί το κτήριο του πολυτεχνείου. Μπορεί να τα καταφέρουν καλύτερα απο μας.
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Δεκ 2008, 19:25

Έχουμε ξεφύγει μήπως εντελώς από το θέμα; Μήπως λέω.... Μπορεί να κάνω και λάθος..... Λέω εγώ τώρα... Μια ιδέα βρε αδερφέ... Μην το παίρνετε και τοις μετρητοίς...

Έλα να σοβαρευτούμε λίγο. Αφήστε κατά μέρος τις προστριβές αυτές. Παραμείνετε εντώς του θέματος (το οποίο και νομίζω ότι έχει εξαντληθεί κιόλας...). Αλλιώς ανοίξτε κάποιο άλλο θέμα μέσα στα επιτρεπόμενα πλαίσια πάντα.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 09 Δεκ 2008, 19:34

Έχεις δίκιο. Ξεφύγαμε τελείως. Πάντως καλό θα ήταν να πάρουν και οι moderators θέση για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δηλαδή καλύτερα να αφήσουμε τις πολιτικές συζητήσεις για άλλα forum.
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Δεκ 2008, 19:41

Δηλαδή μόλις τώρα τι έκανα; Εκτός κι αν περιμένεις από μένα να πάρω μια θέση για την απόφαση της συνέλευσης ή για το άλλο thread με τον 15χρονο.

Κι αν είναι αυτό που περιμένεις, δε θα το κάνω. Δε θα το κάνω γιατί έχω άλλα (κατά τη δικιά μου γνώμη) πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ προσωπικά, τα οποία είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα αναφέρω. Νομίζω ότι επίσης το thread, το forum, η σχολή, η Ξάνθη, η Ελλάδα κλπ ο κόσμος ολόκληρος μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει και χωρίς τα δικά μου σχόλια. Δόξα τω Θεώ νοήμοντες άνθρωποι είμαστε όλοι μας.

Υ.Γ. Ίσως το έχετε παρατηρήσει ότι δεν είμαι 100% στο φόρουμ όπως παλιότερα. Ισχύει. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως ανέφερα και παραπάνω. Δε σημαίνει όμως ότι επειδή λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια. Ελπίζω να το κατανοείτε αυτό.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 09 Δεκ 2008, 19:44

Όλες οι σχολές κλείσαν 2 ή 3 μέρες!Η καταληψη για μια βδομαδα δε λεγεται ούτε διαμαρτηρία ουτε πένθος ούτε αγώνας..... λέγεται τεμπλιά,καλές διακοπές και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Και ισως και μια ευκαιρια να "διορθωθουν" λιγο οι εγκαταστασεις του πανεπιστημιου οπως προαναφερθηκε.
Οντως ρε παιδιά πολυ καιρο εμεινε όρθιο το κτήριο,αν δεν σπάστε καμια κάμερα τι αγωνιστές είστε??
Δεν αναφέρομαι σε όλους και δε ξέρω ποιοι τα κάνουν αυτά,αλλα σίγουρα κάποιοι τα κάνουν!Και δεν είναι εξωπανεπιστημιακοί
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 09 Δεκ 2008, 20:20

Όχι όλες. Τουλάχιστον μία που ξέρω εγώ στην Αθήνα έκλεισε κι αυτή μέχρι τη Δευτέρα. ΑΣΟΕ Στατιστική (έτσι νομίζω λέγεται).

-----------------------
Η δημοσίευση που ακολουθούσε τη δικιά μου διεγράφη για τους εξής λόγους:
1) Προειδοποίησα εντόνως νομίζω προηγουμένως ότι ξεφεύγουμε από το θέμα. Ναι, το να συζητάμε για ζημίες που μπορεί να λάβουν χώρα έπειτα από μια κατάληψη είναι εκτός θέματος. Εδώ συζητάμε για την απόφαση, την ανακοίνωσή της κατά κύριο λόγο (που έγινε) και κατά πόσο συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Όχι να σχολιάζουμε τους διάφορους τραμπουκισμούς που ενδέχεται να λάβουν χώρα και να επιτιθόμεθα σε πρεσβευτές ιδεών (ισχύει για όλους αυτό).
2) Θα γινόταν ένα "flame topic" το οποίο σαφώς και δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές της κοινότητάς μας.
3) Χρειάζεται να το ξαναπώ; Να παραμένουμε εντός του θέματος!!!
4) Πολιτικές νύξεις... Χρειάζεται κι εδώ να πω περισσότερα; Ω ναι, χρειάζεται. Τζάμπα το έγραψα τελικά αυτό το post με την Πολιτική και την Κοινότητά μας; Πολιτικά και Κοινότητα δεν συνυπάρχουν. Χωνέφτε το.

Θερμή παράκληση. Οι λόγοι είναι σαφείς. Μη με αναγκάζετε να δείχνω κακό πρόσωπο κάνοντας τέτοιες ενέργειες. Ευχαριστώ

----------------------
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες