Εξεταστική Ιουνίου 2009

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Εξεταστική Ιουνίου 2009

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 11 Μάιος 2009, 10:09

Ναι μωρε τι δίνουμε εξετάσεις αστα κει να μαζευοντε και κατέβα τα τελευταία 2 χρόνια δίνε από 10 μαθήματα στην κάθε εξεταστική και τελείωσες...

Να σου πω καλά τα μπάνια αλλά προτιμώ να δίνω εξετάσεις σαν ανθρωπος και όχι καθε μέρα και διπλά μαθηματα και τέτοια..
capa έγραψε:Και δεν με πειράζει να έχω προετοιμαστεί λίγο χειρότερα για τις εξετάσεις κι ας αφήσω κανά μάθημα παραπάνω για σεπτέμβρη.
Έλα ντε που δεν θέλω και γώ να αφήνω μαθήματα έτσι γιατί θέλω να έρθω το Σεπτεμβρη και όχι τον Αυγουστο
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 11 Μάιος 2009, 13:42

@capa

Εντάξει, αυτή είναι η άποψή σου. Μπορεί κάποιος να μη χρειάζεται τόσες διακοπές ή να είναι πιο ταγμένος στο πανεπιστήμιο. (να το έχει υψηλότερα ως προτεραιότητα)

Αν διαφωνείς με το πρόγραμμα της σχολής μπορείς να διαβάσεις λίγο ακόμα τώρα, να τα περάσεις όλα τον ιούνιο και να κάνεις διακοπές ως 30 Σεπτεμβρίου. Ή και το αντίθετο. Φύγε 1 ιουνίου που τελειώνουμε και γύρνα 10 αυγούστου. (μπορείς να το κάνεις και με μισές-εξεταστικές για να μην είναι τόσο ακραίο)

Προσωπικά, έχω μέσα μου τον τεμπέλη που μου λέει να τα μπουρδουκλώσω και να φύγω διακοπές, και να γυρίσω 27/8. Έχω όμως και τον άλλο που μου λέει ότι θέλω να γίνω επιστήμονας, να γίνω καλός, να μάθω πράγματα κλπ... και σφίγγω τα δόντια, μειώνω διακοπές και διαβάζω...
cmavr8
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό capa » 11 Μάιος 2009, 15:43

Mπράβο καλή η ειρωνία. Τα σπάει. Ο bombastic ένα ολόκληρο post και μόνο ειρωνία. Ρε αυτός δεν απαντάει λογικά απλά κοροιδεύει και κοροιδεύει κάποιον που ζητάει για όλους διακοπές. Πάμε παρακάτω patirgerasimos και εσύ με ειρωνευέσαι, είπα να αφήσεις κανά μάθημα άντε δύο άντε τρία όχι να τα δώσεις όλα τα τελευταία δύο χρόνια.
cmavr8 δεν χρειάζομαι συμβουλές, όταν δεν σου ζητάνε μην τις δίνεις μπορεί να μην το κάνεις με τον καλύτερο τρόπο και να στραβώσουν κάποιοι. Ξέρω πολύ καλά να διαχειρίζομαι τα μαθήματα μου, σχεδόν σίγουρα πολύ καλύτερα από πολλύς εδώ μέσα. Αυτά που προτείνεις είναι προφανή στην τελική.
Και να καταλάβω κάτι εσείς λέτε ότι θέλετε να διαβάσετε και να γίνετε επιστήμονες και άλλα τέτοια, μα αν το διάβασμα που έχετε ρίξει δεν σας έχει ανοίξει λίγο το μυαλό τι επιστήμονες θα γίνετε? Γιατί μου απάντήσατε τόσο ειρωνικά γιατί είπα κάτι τόσο διαφορετικό από αυτό που σκέφτεστε και δεν κάτσατε να μιλήσετε πολιτισμένα. Και αυτό δεν είναι δείγμα ανοιχτόμυαλου ανθρώπου να μην απαντάει λογικά αλλά να ειρωνεύεται.
Τέλος θέλω να ελπίζω πως αυτήν την συμπεριφορά δεν την έχετε και εκτός φόρουμ, στην πραγματική ζωή σας γιατί τότε με τέτοια ειρωνία μπορεί να έχετε σοβαρά προβλήματα, ακόμα και επιβίωσης σε κάποιες ,έστω και ακραίες, περιπτώσεις.
Αν θέλει κάποιος ας μου απαντήσει συγκροτημένα, λογικά και κυρίως χωρίς ειρωνία.
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stokos » 11 Μάιος 2009, 15:53

;D ;D ;D
Συνημμένα
welcometntk3.jpg
Stokos

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 11 Μάιος 2009, 16:01

capa έγραψε:...

Κάτσε βρε παιδί μου, μην αρπάζεσαι!
Γιατί είσαι σίγουρος ότι έχει κακία η ειρωνεία?
Εγώ νομίζω ότι απλά τα παιδιά λένε την άποψή τους με χιούμορ, άντε να το πεις "καυτηριάζουν".
Δε σου επιτέθηκε κανείς. Απλά εκθέτουμε άλλες απόψεις.

Grab a beer που λέει και ο στόκος που ως συνήθως ανάβει φιτίλια...
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό capa » 11 Μάιος 2009, 16:15

Κοίτα την ειρωνία την δέχομαι από φίλους μου όχι από άτομα που δεν τα γνωρίζω καν, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.
Και μπορεί να μην το είπες με κακία αλλά η ειρωνία με ενοχλεί όπως και τον περισσότερο κόσμο.
Όσο για το σχόλιο του στόκου ελπίζω να μην είναι αυτό που κατάλαβα, γιατί μαγκιές από το πληκτρολόγιο είναι μαγκιές-κλανιές.

Α όσο για το αν τα παιδιά εκφράζουν την άποψη τους πότε έγινε αυτό και δεν το κατάλαβα. Απάντησατε στο post μου και οι τρεις χωρίς να πείτε κάτι καινούριο απλά κράζοντας με. Μην πας να με τρελάνεις τώρα για να τα μαζέψεις .
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 11 Μάιος 2009, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση συνεχόμενων δημοσιεύσεων
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό Stokos » 11 Μάιος 2009, 16:24

Όχι δε κατάλαβες καλά... Καταρχάς η εικόνα είναι χιουμοριστική και αναφέρεται γενικά στη κατάσταση Εδώ Μέσα όπου έχουμε τη τάση να "τα παίρνουμε" παρεξηγώντας το γραπτό λόγο... Να δώσω και μερικά παραδείγματα:

viewtopic.php?f=159&t=1297&start=45
viewtopic.php?f=188&t=1473
viewtopic.php?f=1&t=1463
viewtopic.php?f=168&t=1378
... and the list goes on απλά βαριέμαι να ψάχνω :p
Stokos

Δημοσίευσηαπό capa » 11 Μάιος 2009, 16:29

Οκ δεκτό. Λάθος μου που το παρεξήγησα.
capa
Newbie

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 11 Μάιος 2009, 16:39

Αυτο δεν πήγαινε σε σενα capa αλλα στον bombastic που πραγματι ειρωνευόταν.(επρεπε να βάλου κ αλλο quote αλλά βαριομουν ::) ). Απο κει και μετά διατύπωσα την αποψη μου, δηλαδή οι εξεταστικές να είναι πιο μεγάλες για να μπορείς να δίνεις τα μαθήματα πιο άνετα. Και μου τη σπάει να αφήνω μαθήματα για το Σεπτέμβρη μόνο και μόνο επειδή είναι το πρόγραμμα άρπα κόλλα με μοναδικό γνώμονα το να τελειώσουμε νωρίς!
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό mpak4 » 11 Μάιος 2009, 16:53

Που ειναι ο JimMichael να επιβάλει την τάξη? Kαποιος μάλλον δεν κάνει καλά την δουλεία του!!( οχι ειρωνεία καυτηριασμός) ;)
Άβαταρ μέλους
mpak4
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 11 Μάιος 2009, 17:34

Oh, well, εδώ είμαι και άντε να το κάνω άλλη μια φορά... (αλήθεια δε με βαρεθήκατε να με ακούτε να λέω το ίδιο πράγμα κάθε φορά; Εγώ πάντως με βαρέθηκα) Τι θα λέγατε έτσι για αλλαγή να αρχίσετε από μόνοι σας πλέον να σκεφτείτε μήπως παραφέρεστε από μόνοι σας, ώστε να μη σας σπάσω και πάλι τα νεύρα λέγοντας κοινότυπες βλακείες που θα τις ξανακούσετε ξανά; Ε; Δε θα είμαστε όλοι πιο χαρούμενοι;

Όσο για τα ειρωνικά σχόλια, σηκώστε μια μυγούλα μικρή στο σπαθί σας και λίγο.

Κι όσο για την εξεταστική, χμμμ θα το συζητήσουν 19 Μαΐου. Για να ξεκινήσει 1 Ιουνίου. Κι εγώ αναρωτιέμαι αν θα ανακοινώσουν και πάλι 1 βδομάδα πριν το πρόγραμμα. Μπορεί και να μην αναρωτιέμαι, να ξέρω ήδη την απάντηση...
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Bombastic » 11 Μάιος 2009, 18:32

Καταρχήν ας σας αναφέρω την ερμηνεία της λέξεως σαρκασμός με ένα τμήμα από λεξικό . "Αυτό, ίσως, που δεν γνωρίζατε είναι ότι η κατανόηση του σαρκασμού, που κρύβει τα «δόντια» του στη διατύπωση του αντιθέτου από αυτό που συμβαίνει, απαιτεί την επίγνωση του τι ακριβώς σκέπτεται ο άλλος. Όσοι χάνουν αυτή την ικανότητα, απλά δεν καταλαβαίνουν τι θέλει να πει ο συνομιλητής τους όταν π.χ. κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα τούς επισημαίνει ότι «ωραίο καιρό έχουμε σήμερα»".
Τώρα φίλε capa που λες ότι δεν λέω τίποτα και μόνο ειρωνεύομαι σου παραθέτω το δεύτερο μισό του post μου αμέσως πριν τη δημοσίευσή σου :
"Η διαφωνία μου πέρα από το ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα, έγκειται στο ότι η πτυχιακή θα γίνει πριν την κανονική εξεταστική. Καταλαβαίνω πως κάποτε έτσι γινότανε, αλλά από τις καταλήψεις του 2006 και μετά δεν γινόταν αυτό. Ο λόγος είναι απλός: υπάρχουν συμφοιτητές μας που δίνουν ακόμα και προόδους σε μαθήματα εαρινών εξαμήνων την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Επίσης αν δεν υπάρχει πρόβλημα ενώ γίνονται μαθήματα να γίνονται και πτυχιακές εξετάσεις γιατί την προηγούμενη εξεταστική περίοδο δεν ήταν πρώτα η πτυχιακή προκειμένου να διαρκούσε δύο εβδομάδες και όχι εννιά μέρες. Θα παρακαλούσα να συζητηθεί αυτό στη γενική συνέλευση"
Έπρεπε να το ξαναγράψω????
Τι καινούριο να πω σε κάποιον που αντί να ζητά χρόνο προκειμένου να περάσει περισσότερα μαθήματα ζητά χρόνο να καθίσει περισσότερο. Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Έχω καθίσει πολύ σαν φοιτητής αλλά σέβομαι και την επιθυμία των άλλων να μην χάνουν άλλο χρόνο από τη ζωή τους-ως προπτυχιακοί φοιτητές αλλά είτε θέλουν να κοιτάξουν για μεταπτυχιακό είτε να παν φαντάροι-, να μην χάνουν άλλο χρήματα από την τσέπη των γονιών τους, να μην αφήνουν τους άλλους να πιστεύουν πως μπήκαν σε αυτό το τμήμα επειδή ο μπαμπάς τους είχε λεφτά για φροντιστήρια. Σέβομαι τόσο την επιθυμία αυτών των ίσως λίγων, σε αριθμό, που ίσως την ενστερνίζομαι. Ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς τις προτεραιότητές σου και ίσως αναθεωρήσεις.
Τέλος για να επανέλθουμε στο θέμα μας ξαναλέω ότι το πρόγραμμα πολύ κακώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, έστω και αν αυτό οφείλεται στο ότι θα συζητηθεί το ενδεχόμενο παράτασης. Επίσης δεν γίνεται να υφίσταται πτυχιακή εξεταστική την ίδια περίοδο που πολλά μαθήματα- εργαστήρια του εαρινού εξαμήνου εξετάζονται.
Ας πούμε και κάνουμε κάτι προς όφελος όλων ή τουλάχιστον των περισσοτέρων μας. Μην αφήνουμε να πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο.
Bombastic
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό madhoney00 » 11 Μάιος 2009, 19:04

+1 στον μέγιστο bombastic
Άβαταρ μέλους
madhoney00
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 11 Μάιος 2009, 20:11

madhoney00 έγραψε:+1 στον μέγιστο bombastic

+1 στο madhoney που λεει +1 στο bombastic ;D
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό capa » 11 Μάιος 2009, 21:07

"Ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς τις προτεραιότητές σου και ίσως αναθεωρήσεις"
ξαναείπα συμβουλές μόνο αν στις ζητάνε. Δεν σε έχω ανάγκη να μου προτείνεις τίποτα, δεν με ξέρεις ,δεν ξέρεις πως λειτουργώ, πως σκέφτομαι και τι θέλω. Οπότε μην μου προτείνεις τίποτα
Δεν πρόκειται να αναθεωρήσω σχεδόν τίποτα σε ότι αφορά στο διάβασμα μου, και ειδικά αν μου το λέει σε ύφος νουθεσίας ένας σε ένα φόρουμ.
Κλαιν.
capa
Newbie

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες