Το Επίπεδο της Σχολής μας

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Το Επίπεδο της Σχολής μας

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 12 Ιουν 2008, 20:45

cmavr8 έγραψε:Λιγότερα μαθήματα / ώρες διδασκαλίας.[/b] Έτσι θα έχουμε χρόνο για αφομοίωση της παράδοσης στο σπίτι, περισσότερο ψάξιμο, και μεγαλύτερο βάθος στις γνώσεις, αφού ο ίδιος ή και περισσότερος κόπος θα πηγαίνει σε λιγότερα μαθήματα

Πολύ σωστός ο φίλος να ένα ακόμα σημαντικό σημείο που ξεχάστηκε. Δεν γίνεται ένας φοιτητής να βρίσκεται όλη την ημέρα στο πανεπιστήμιο γιατί ειδάλλως δεν θα υπήρχε και χρόνος να κάνει όλες τις εργασίες που απαιτήσαμε οι περισσότεροι παραπάνω. Άσε που υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από σπουδές εξίσου σημαντικά.
Ο περιορισμός των ωρών μπορεί να επιτευχθεί με την αναδιοργάνωση του προγράμματος σπουδών (ένα άλλο σημείο που ξεχάστηκε να αναφερθεί) αφαιρώντας μαθήματα ανούσια και μειώνοντας κάποιες παραπανίσιες ώρες σε κάποια άλλα.
Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να σταθώ είναι ότι θα πρέπει να αυξηθούν τα μαθήματα επιλογής περιορίζοντας αυτά του βασικού κορμού ώστε ο κάθε φοιτητής να μπορεί να επιλέγει ελεύθερα τα μαθήματα που θέλει να παρακολουθήσει χωρίς να απομακρύνεται κιόλας και από το κύκλο που έχει επιλέξει (ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό του ΕΜΠ το οποίο το θεωρώ πολύ ευέλικτο).

cmavr8 έγραψε:Θέλω να ξυπνήσουν οι φοιτητές και να τα διεκδικήσουν ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Ναι ρε μεγάλε μαζί σου και εγώ αλλά το είπα και θα το ξαναπώ ότι στα λόγια όλοι μας καλοί είμαστε αλλά στην πράξη...Δυστυχώς! Πρέπει να βρεθεί κάποιος τρόπος να αφυπνιστεί ο κόσμος!

Υ.Γ: Καημό το έχω να δω μια φορά να απέχουμε από τα μαθήματα ή ακόμα και να κάνουμε συμβολική κατάληψη και να έχουμε αιτήματα όπως: καλύτερα βιβλία, εργαστηριακό εξοπλισμό κ.λ.π. αλλά που...
Τελευταία επεξεργασία από James και 13 Ιουν 2008, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό macJohn » 12 Ιουν 2008, 21:02

cmavr8 έγραψε:[size=110][size=100]
  • Λιγότερα μαθήματα / ώρες διδασκαλίας. Έτσι θα έχουμε χρόνο για αφομοίωση της παράδοσης στο σπίτι, περισσότερο ψάξιμο, και μεγαλύτερο βάθος στις γνώσεις, αφού ο ίδιος ή και περισσότερος κόπος θα πηγαίνει σε λιγότερα μαθήματα

Αυτό ξαναπές το...

Ένας καθηγητής εδώ στη σχολή μας έλεγε πως όσο ήτανε στην Ελλάδα σαν προπτυχιακός φοιτητής έκανε μάθημα 40+ ώρες την εβδομάδα. Όταν πήγε στην Αμερική να συνεχίσει τις σπουδές του, στο Μεταπτυχιακό/Διδακτορικό έκανε περίπου 10+ ώρες μάθημα την εβδομάδα αλλά για να ανταπεξέλθει στις εργασίες έπρεπε να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ...
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό cmavr8 » 12 Ιουν 2008, 22:22

Vagoulas, είναι η πρώτη φορά που τα λέω και αρχίζω να τα συγκεντρώνω...

Θα κάνουμε κάτι, δε θα μείνουμε στα λόγια. Απλά χρειάζεται συζήτηση και οργάνωση.

Με βάση την προηγούμενη απάντησή μου, αρχίζω να συντάσσω το κείμενο - διακήρυξή μας (λολ, δε θα γίνουμε και παράταξη, ε?

Εκτός αν γίνουμε παράταξη με σύνθημα "common sense", γιατί σε αυτήν τη χώρα έχουμε χάσει την κοινή λογικοί εδώ και καιρό... και ειδικά στα πολυτεχνεία είναι τραγικό!)

EDIT: α, και κάτι άλλο. Τα εργαστήρια και άλλα θέματα είναι λίγο επικίνδυνα, γιατί θα σου πουν οι ενάντιοι ότι δεν έχουμε λεφτά! (δεν ξέρω αν ισχύει, και δεν έχει και σημασία, γιατί με τόση πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τα media όλοι πια το πιστεύουμε)
Τελευταία επεξεργασία από cmavr8 και 12 Ιουν 2008, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
cmavr8
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 12 Ιουν 2008, 22:49

cmavr8 έγραψε:EDIT: α, και κάτι άλλο. Τα εργαστήρια και άλλα θέματα είναι λίγο επικίνδυνα, γιατί θα σου πουν οι ενάντιοι ότι δεν έχουμε λεφτά! (δεν ξέρω αν ισχύει, και δεν έχει και σημασία, γιατί με τόση πλύση εγκεφάλου που γίνεται από τα media όλοι πια το πιστεύουμε)

Μακάρι να αλλάξουν όλα τα υπόλοιπα και θα βρούμε και λεφτά για τα εργαστήρια πιο μετά. Πάντως συγχαρητήρια για την άμεση κινητοποίηση μακάρι να ακολουθήσουμε όλοι το παράδειγμα σου και να δημιουργηθεί αυτό που ακούμε εδώ και χρόνια αλλά ποτέ δεν το είδαμε ένα "κύμα αλλαγής" στην σχολή μας. Άντε παίδες μην κάθεστε δραστηριοποιηθείτε όλοι σας μήπως δούμε και εμείς οι παλιοί καμία αλλαγή προς το καλό...
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό dim » 13 Ιουν 2008, 10:15

Καλημέρα σε όλους,

Πολύ ενδιαφέροντα τα όσα ακούστηκαν έως τώρα...αρκεί βέβαια να αρχίσουν κάποτε να εφαρμόζονται. Σε μια από τις αναζητήσεις μου στο διαδίκτυο περί κατατάξεων πανεπιστημίων ανά τον κόσμο έκπληκτος διαπίστωσα ότι το Δ.Π.Θ. κατέχει την θέση με τον αριθμό 1205 (σύμφωνα πάντα με τα κριτήρια που θέτει ο συγκεκριμένος οργανισμός που διεξάγει τέτοιου είδους έρευνες)!!!Για να γίνω πιο σαφής ρίξτε μια ματιά στο επόμενο link:

http://www.webometrics.info/top4000.asp?offset=1200

Καλό επίσης είναι να δούμε και τα υπόλοιπα Ελληνικά Πανεπιστήμια που προηγούνται. Επίσης να προσθέσω ότι αυτό το νούμερο αναφέρεται συνολικά στο Δ.Π.Θ. και όχι αποκλειστικά στο τμήμα ΗΜΜΥ ή σε κάποιο άλλο τμήμα.

Προσωπικά τέτοιου είδους μετρήσεις δεν τις θεωρώ αξιόπιστες μιας και η χρήση φίλτρου για την "αποκοπή" του "θορύβου" που προκαλούν τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια είναι απαραίτητη.
Τελευταία επεξεργασία από dim και 13 Ιουν 2008, 10:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
dim
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 13 Ιουν 2008, 14:52

πολυ καλο... http://www.hornoxe.com/so-macht-physik- ... ich-spass/

αυτο ειναι μαθημα!εγω παντως καταλαβαινω πολυ περισσοτερα ετσι,απο το να γραφουν απλα μαθηματικους τυπους στο πινακα χωρις να μας εξηγουν το λογο υπαρξης και τη χρησιμοτητα τους.

και αναφερομαι στους καθηγητες που κανουν το κοπο να ρθουν στο μαθημα,γιατι ορισμενοι ουτε αυτο δε κανουν καμια φορα!
Αφου ορισμενες φορες αισθανομαι οτι η κυρια ασχολια τους ειναι αλλη και μας κανουν και χαρη που ερχονται να κανουν ενα αρκετα μετριο μαθημα..
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 14 Ιουν 2008, 08:44

macJohn έγραψε:Δεν φταίει ρε συ πάντα ο καθηγητής, και Ferrari που λέει ο λόγος να έχεις για αυτοκίνητο (Καθηγητή) αν η βενζίνη είναι 10 οκτανίων(Φοιτητές) το αμάξι δεν θα πάει μακριά, και θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Φέτος επειδή παρακολόυθησα μερικά μαθήματα ΨΕΣ έβλεπα τον "καημένο" τον Συρακούλη να προσπαθεί να μας βοηθήσει με έξτρα μαθήματα, κόντρα και πάλι μαθήματα αλλά εμείς δεν φτουρούσαμε... Μας ρωτούσε γιατί μας χρειάζεται η κρουστική απόκριση και το 90% κοιτούσαμε τον άνθρωπο σα $#%#$^...

Εδώ δηλαδή ποιος φταίει ο καθηγητής???

Εμείς πάλι είμαστε αθώοι???

Τι άλλο να σου κάνει κάποιος αν εσύ από μόνος σου δεν κάτσεις να διαβάσεις...

Εξακολουθώ να διαφωνώ μαζί σου και μάλιστα στο παράδειγμα που αναφέρεις χιλίαδες φορές περισσότερο σε σχέση με πριν.

1ον Θα ήθελα να παρατηρήσω, ότι έχεις πολύ ιδανική εικόνα για τους Καθηγητες, κάτι που σαν σημείο εκκίνησης είναι λάθος.

2ον Στο μάθημα των ΨΕΣ πήγα και εγώ φέτος, αρκετες φορές, αλλά θεώρησα ότι δεν ήτανε τίποτα περισσότερο από χάσιμο χρόνου. Το να αντιγράφω ένα βιβλίο (το οποίο για το συγκεκριμένο μάθημα θεωρώ ότι είναι κακής ποιότητας) και να το περνάω στο Power Point ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ. Τέτοιο μάθημα φίλε μου κάνω και εγώ. Έχω παρατηρήσει μια γενικότερη συμπάθεια προς το πρόσωπο του κ.Συρρακούλή από πολλούς χρήστες του φορουμ, που μέχρι πρότεινως δεν κατανοούσα το γιατί (ίσως γιατί ειμαι Τηλεπικοινωνιακός και δεν είχα παρακολουθήσει άλλα μαθήματα του παλαιότερα), δεν λέω, είναι εξαιρετικά συμπαθής, αλλά εγώ φέτος ΨΕΣ δεν έμαθα από το μάθημα. Όσο για τις ασκήσεις και τα λοιπά που αναφέρεις, επίσης δεν ήταν τίποτα περισσότερο από αντιγραφή των λυμένων του βιβλίου. Αυτό, δεν φέρνει αναβάθμιση.

3ον Για να κλείσω, θα ήθελα να πω, ότι δεν ξέρω αν εσύ θεωρείς το εαυτό σου "βενζίνη 10 όκτανίων" (δικαίωμα σου είναι), αλλά εγώ τον εαυτό μου όχι. Ή αν από την άλλη πιστεύεις ότι είσαι ο μόνος που διαβάζει σκληρά, ενώ οι άλλοι κάθονται. Και αν θεωρείς τους κκ.Καθηγητές Ferrari έχεις ίσως πολύ θολή εικόνα στο μυαλό σου για τα αυτοκίνητα, εμένα πιο πολύ σε Yugo μου κάνουν, που ότι βενζίνη και να τους βάλεις...το ίδιο θα δώσουν.

ΥΓ. Είναι σαφές ότι έχουμε αντιδιαμετρικά αντίθετες απόψεις πάνω στο θέμα, δεν προσπαθώ να σε θίξω ως άτομο (δεν σε γνωρίζω καν άλλωστε), άλλα από την άλλη όμως κρίνοντας με βάση την "εμπειρία" μου όλο αυτό τον καιρό στη σχολή και έχοντας και στο παρελθόν ακούσει φοιτητές να εκφράζουν παρόμοιες με τις δικές σου απόψεις, μπορώ να σου πω, ότι ποτέ δεν υπήρξε βελτίωση ή αναβάθμισή σπουδών με την υιοθέτηση τέτοιων απόψεων.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό redblaze » 14 Ιουν 2008, 13:40

macJohn έγραψε:Δεν φταίει ρε συ πάντα ο καθηγητής, και Ferrari που λέει ο λόγος να έχεις για αυτοκίνητο (Καθηγητή) αν η βενζίνη είναι 10 οκτανίων(Φοιτητές) το αμάξι δεν θα πάει μακριά, και θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Φέτος επειδή παρακολόυθησα μερικά μαθήματα ΨΕΣ έβλεπα τον "καημένο" τον Συρακούλη να προσπαθεί να μας βοηθήσει με έξτρα μαθήματα, κόντρα και πάλι μαθήματα αλλά εμείς δεν φτουρούσαμε... Μας ρωτούσε γιατί μας χρειάζεται η κρουστική απόκριση και το 90% κοιτούσαμε τον άνθρωπο σα $#%#$^...

Για την εκπαιδευτική ferrari παραπέμπω στο παρακάτω link http://ocw.mit.edu/OcwWeb/web/home/home/index.htm. Aν δείτε και κάμια παράδοση που έχουν σε video θα καταλάβετε πόσο βόδια είναι οι δικοί μας, και τι εκπαιδευτική όνειδος είναι το πανεπιστήμιο μας. Και μη μου πείτε ότι είναι θέμα χρηματοδότησης γιατί για να οργανωθούν λίγο και απλά να ξέρουν τι τους γίνεται και να μας διδάσκουν μη αλλήλοκαλυπτόμενες ύλες, να μας δίνουν καλές σημειώσεις, σχετικές εργασίες με το μάθημα, και συγκεκριμένη και σωστα δομημένη ύλη, μεράκι και προσωπική προσπάθεια από τον καθηγητή χρειάζεται. Σε τελική οι φοιτητές όταν έρχονται εδώ δεν έρχονται με στόχο να μην μάθουν (τουλάχιστον οι πλειοψηφία), αντιδρούν και προσαρμόζονται σε αυτό που βρίσκουν. Αν δεν βρουν τίποτα δεν θα κάνουν τίποτα. Δεν φταίει και  ο  Συρακούλης βέβαια για μία συνολική καταστάση που ξεκινάει από το πρώτο έτος.
Τελευταία επεξεργασία από redblaze και 14 Ιουν 2008, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
redblaze
Newbie

Δημοσίευσηαπό laplace » 14 Ιουν 2008, 14:06

Ρε παιδιά,σορι κιόλας..Αλλά με αυτά που λετε έχω αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο.Είμαι 1ο έτος για αυτό :P ::) Δηλαδή αν είναι έτσι να ξαναδώσω να πάω σε άλλο πανεπιστήμιο...Είναι που είναι άθλιο το μέρος.Τόσο χάλια είναι το τμήμα μας? Ή μιλάμε για μια συνολική εικόνα των δημόσιων ΑΕΙ?
Τελευταία επεξεργασία από laplace και 14 Ιουν 2008, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 14 Ιουν 2008, 14:52

laplace έγραψε:Ρε παιδιά,σορι κιόλας..Αλλά με αυτά που λετε έχω αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο.Είμαι 1ο έτος για αυτό :P ::) Δηλαδή αν είναι έτσι να ξαναδώσω να πάω σε άλλο πανεπιστήμιο...Είναι που είναι άθλιο το μέρος.Τόσο χάλια είναι το τμήμα μας? Ή μιλάμε για μια συνολική εικόνα των δημόσιων ΑΕΙ?

Μεγάλε δεν είναι θέμα μόνο του τμήματος μας. Γνώμη μου είναι ότι αυτή η κατάσταση επικρατεί γενικά σε όλα τα ΑΕΙ οπότε μην σε αγχώνει αν μαθαίνεις λιγότερα από ένα φοιτητή του ΕΜΠ ή της Πάτρας. Αν όμως σε αγχώνει γενικά τι μαθαίνεις και κυρίως πως το μαθαίνεις τότε λυπάμαι αλλά δύστυχος η Ελλάδα δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτήν την πολυτέλεια (που καταντήσαμε να λέμε τη εκπαίδευση πολυτέλεια).

Υ.Γ: Βάλε και ένα φίλτρο σε αυτά που σου λέω καθότι είμαι προκατειλημμένος και πολέμιος της ελληνικής εκπαίδευσης οπότε μην σηκωθείς και φύγεις αύριο επειδή στο είπα εγώ. Κάτσε να δούμε τι θα πουν και οι υπόλοιποι πρώτα. 
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Lemon8 » 14 Ιουν 2008, 15:05

laplace έγραψε:Ρε παιδιά,σορι κιόλας..Αλλά με αυτά που λετε έχω αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο.Είμαι 1ο έτος για αυτό :P ::) Δηλαδή αν είναι έτσι να ξαναδώσω να πάω σε άλλο πανεπιστήμιο...Είναι που είναι άθλιο το μέρος.Τόσο χάλια είναι το τμήμα μας? Ή μιλάμε για μια συνολική εικόνα των δημόσιων ΑΕΙ?

Καλως ηρθες λοιπον..!Καλο ειναι να εχεις γνωση απο τιν αρχη,γιατι ειναι πολλα 5+ χρονια για αντιληφθεις την πραγματικοτητα οπως συμβαινει συχνα!!Οσον αφορα το αν ειναι δικο μας προβλημα η γενικο των δημοσιων αει,το ψαρι μυριζει απο το κεφαλι.Επισης,οσον αφορα την καταταξη των πανεπιστημιων στο διαδικτυο,διατηρω τις επιφυλαξεις μου για την ακριβη θεση του δ.π.θ ,αλλα γενικα αυτη η καταταξη δινει μια καλη εικονα του που βρισκομαστε,κι αυτο πρπει να το καταλαβετε ολοι(ανεξαρτητως ετους κτλ).
Lemon8
Newbie

Δημοσίευσηαπό J4cobK3ll » 14 Ιουν 2008, 15:19

Σαφέστατα και δεν πρέπει να απογοητεύεσαι...Το ότι συζητάμε για τα προβλήματα του τμηματός μας δε σημαίνει ότι παραέξω( και μιλώ για ΑΠΘ η ΕΜΠ) τα πράγματα είναι ρόδινα και καλλιεργούν μικρούς Einstein. Αυτό που σου προσφέρουν extra απο το ΔΠΘ είναι περισσότερες επιλογές σε ότι κάνεις και φυσικά περισσότερη αναγνωρισιμότητα...Αυτό είναι αλήθεια.Αλλά τα βασικά προβλήματα υπάρχουν παντού. Φιλαράκια μου στο ΑΠΘ σε συζητήσεις μας(ενδεικτικά αναφέρω ότι είναι Πολιτικοί Μηχανικοί), έχουν βαρεθεί να τσιρίζουν ότι δεν έχουν χώρους για μάθημα και κάθονται στα παράθυρα και σε σκαμνάκια για να παρακολουθήσουν.Αυτό γίνεται στην αρχή...μετά απλά δεν πας. Αναλογίσου να παρακολουθείς μάθημα με 300 άτομα μέσα...δε λειτουργεί το όλο θέμα. Χώρια που απο όσο γνωρίζω σε μερικά μαθήματα που είχαν και εργαστήρια δεν τα έκαναν ποτέ γιατί δεν είχαν χώρο και χρόνο. 
Οπότε αν σκέφτεσαι σοβαρά να πας σε άλλη σχολή, μη τραφείς με αυταπάτες ότι όλα θα είναι καλά.Συμφωνώ με τον Vagoula πάντως ότι είναι Ελληνικό φαινόμενο
J4cobK3ll
Newbie

Δημοσίευσηαπό dim » 14 Ιουν 2008, 15:26

Αναγνωρησιμότητα?

Αναγνωρήσιμος γίνεσαι με το έργο σου...όχι αποκλειστικά και μόνο από το Πανεπιστήμιο στο οποίο φοίτησες. Αρκεί να σε πληροφορήσω ότι αξιόλογοι καθηγητές με πλούσιο ερευνητικό έργο και πλήθος δημοσιεύσεων και στελέχη ερευνητικών κέντρων πολύ μεγάλων ετερειών ανά τον κόσμο αποφοίτησαν από το τμήμα μας. Και αυτά είναι αλήθεια.Δεν τα λέω στον αέρα. Αλλά αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι λέω ψέματα και λόγια εντυπωσιασμού να το πει.
dim
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 14 Ιουν 2008, 15:36

Όχι εντάξει..Απλά δεν μου αρέσει η μοιρολατρία..Νομίζω οτι γενικά στα ελληνικά ΑΕΙ η κατάσταση είναι λίγο καπως..
Όταν μιλάμε για αναγνωρισιμότητα ενοούμε για την είσοδο σε μεταπτυχιακό?
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 14 Ιουν 2008, 15:45

dim έγραψε:Αναγνωρησιμότητα?

Αναγνωρήσιμος γίνεσαι με το έργο σου...όχι αποκλειστικά και μόνο από το Πανεπιστήμιο στο οποίο φοίτησες. Αρκεί να σε πληροφορήσω ότι αξιόλογοι καθηγητές με πλούσιο ερευνητικό έργο και πλήθος δημοσιεύσεων και στελέχη ερευνητικών κέντρων πολύ μεγάλων ετερειών ανά τον κόσμο αποφοίτησαν από το τμήμα μας. Και αυτά είναι αλήθεια.Δεν τα λέω στον αέρα. Αλλά αν πάλι κάποιος πιστεύει ότι λέω ψέματα και λόγια εντυπωσιασμού να το πει.

dim δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι αλλά θα ήθελα να σου κάνω 2 ερωτήσεις: Πρώτον αν γνωρίζεις που έκαναν διδακτορικό αυτοί οι άνθρωποι, γιατί για να είσαι σε τέτοιες θέσεις δεν νομίζω ότι ανταποκρίνεσαι μόνο με ένα πτυχίο όχι μόνο από το ΔΠΘ αλλά και από το καλύτερο πανεπιστήμιο της Ευρώπης. Αν κάνανε όλοι διδακτορικό στο ΔΠΘ ή έστω οι περισσότεροι θα αλλάξω την άποψη μου για αναγνωρισιμότητα. Δεύτερον μήπως αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα?
Ξέρεις πολύ καλά ότι και εγώ γνωρίζω τέτοιο άτομο αλλά δεν μου είπε ποτέ ότι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται λόγω ελληνικού πανεπιστημίου (δεν αποφοίτησε από ΔΠΘ ο συγκεκριμένος), μάλλον το αντίθετο θα έλεγα εγώ! 
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης