http://www.dardanosnet.gr/home/about.php
Δεν νομιζω ότι ο μέσος φοιτητής θέλει απλά να περάσει το μάθημα...Οι συνθήκες τον αναγκάζουν να σκέφτεται έτσι.. (με 10% ήρθα οπότε δεν μιλάω στον αέρα..

liakos έγραψε:Ισως επειδη είσαι πρωτο έτος και όντως του πρωτου δεν ειναι και τοσο περιποιημένα και τα λες αυτα.....αλλα τουλαχιστον στο δεύτερο που είμαι εγώ τα βιβλία είναι σε άριστη καταστασή....οχι όλα αλλα τα περισσότερα.... δηλαδη μπορεις να περάσεις και μάθημα διαβάζοντας μόνο το βιβλίο που λεει ο λόγος ...
liakos έγραψε:Συγνώμη ρε vagoula τι θες να πεις ..... η ηλεκτρονικη δεν ειναι πολυ καλο βιβλιο ? το ξερεις οτι στο εμποριο κανει 50 ευρω το ξερεις οτι στη θεσσαλονικη κανουν αλλο βιβλιο οι ηλεκτρολογοι και ψαχνουν ολοι να αγορασουν αυτο που κανουμε εμεις του malvino....τα βιβλια του παπαμαρκου δεν ειναι καλα?.... ειναι παρα πολυ καλα και το K1 και Κ2.... ποιο αλλο? οι μιγαδικες τις μειμαριδου εξισου καλο..... Ακόμα αν και εγω δεν εχω ασχοληθει μου εχουν πει απο θεσσαλονικη κατι γνωστοι οτι τα βιβλια που μας δινουν στα πεδια του griffith ειναι απο τα καλυτερα.......βεβαια αυτα ειναι γνωμες ετσι εσενα μπορει να μην σε βοηθησαν .... αλλα αυτη ειναι η αποψη η δικια μου....
liakos έγραψε:καλα δεν σου ειπα οτι ειμαστε ΜΙΤ σου επισημανα οτι δεν ειμαστε και τοσο gtp ...... και οτι υπαρχει εδαφος να μαθει καποιος αν θελει..... και το βιβιλιο του malvino νομιζω οτι το περνουμε γιατι εχει κανει την επιμελεια ο ίδιος ο ανδρεάδης....
liakos έγραψε:καλα δεν σου ειπα οτι ειμαστε ΜΙΤ σου επισημανα οτι δεν ειμαστε και τοσο gtp ...... και οτι υπαρχει εδαφος να μαθει καποιος αν θελει..... και το βιβιλιο του malvino νομιζω οτι το περνουμε γιατι εχει κανει την επιμελεια ο ίδιος ο ανδρεάδης....
macJohn έγραψε:Πάντος για πεδία και κυκλώματα συμφωνώ απολύτως με τον βάγγουλα...
macJohn έγραψε:Πάντος για πεδία και κυκλώματα συμφωνώ απολύτως με τον βάγγουλα...
Vagoulas έγραψε:macJohn έγραψε:Πάντος για πεδία και κυκλώματα συμφωνώ απολύτως με τον βάγγουλα...
Γιατί διαφωνείς για τα κυκλώματα??? Αφού τα έχεις όλα τα βιβλία του Μάργαρη ρε ποιον κοροϊδευεις![]()
macJohn έγραψε:Βάγγουλα παράτησε το διάβασμα και κάτσε να ξεκουραστείς γιατί δε βλέπεις μπροστά σου...
Pagouras έγραψε:Μηπως ξερει κανεις αν του χρονου θα εφαρμοστει το περιβοητο 'ελευθερο συγγραμα'?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες