Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης Δευτέρα 8/12/2008

Δημοσίευσηαπό raskolnikov » 09 Δεκ 2008, 20:55

JimMichael έγραψε:Δηλαδή μόλις τώρα τι έκανα; Εκτός κι αν περιμένεις από μένα να πάρω μια θέση για την απόφαση της συνέλευσης ή για το άλλο thread με τον 15χρονο.

Κι αν είναι αυτό που περιμένεις, δε θα το κάνω. Δε θα το κάνω γιατί έχω άλλα (κατά τη δικιά μου γνώμη) πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ προσωπικά, τα οποία είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα αναφέρω. Νομίζω ότι επίσης το thread, το forum, η σχολή, η Ξάνθη, η Ελλάδα κλπ ο κόσμος ολόκληρος μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει και χωρίς τα δικά μου σχόλια. Δόξα τω Θεώ νοήμοντες άνθρωποι είμαστε όλοι μας.

Υ.Γ. Ίσως το έχετε παρατηρήσει ότι δεν είμαι 100% στο φόρουμ όπως παλιότερα. Ισχύει. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα όπως ανέφερα και παραπάνω. Δε σημαίνει όμως ότι επειδή λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια. Ελπίζω να το κατανοείτε αυτό.

Ναι ρε δεν σου ζήτησα να πάρεις θέση μην αρπάζεσαι. Απλά όταν πάει να αρχίσει κάτι αντίστοιχο να γίνεται προειδοποίηση.
Άβαταρ μέλους
raskolnikov
Full Member

Δημοσίευσηαπό nuovo » 09 Δεκ 2008, 21:24

------------------
Επιμένεις να μη σέβεσαι ποτέ τη γνώμη μου, που και για κάποιο λόγο μου πρότειναν να έχω τη θέση που έχω... Δεν πλήρωσα πουθενά, δεν έκανα donation για να μπορώ να κόβω και να ράβω όποτε εγώ γουστάρω. Από εκεί και πέρα τους λόγους δε θα τους ξαναγράψω. Υπάρχουν εκεί. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω για τους λόγους. Από εκεί και πέρα, ναι σε άλλες περιπτώσεις γινόταν μετακίνηση των θεμάτων όταν αυτά δεν παραβίαζαν άλλους κανόνες. Όσο για τα pm, με αγνοείς μπρος στα μούτρα μου πόσες φορές, και περιμένεις να σου στέλνω pm κάθε φορά για αυτά που κάνεις; Ζωή δεν έχω κι εγώ;

Αρκετά. Οι λόγοι είναι σαφείς και για τους ίδιους λόγους σβήνεται κι αυτή η δημοσίευση. Καλή συνέχεια

JimMichael
-------------------
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 09 Δεκ 2008, 21:45, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Διαγραφή περιεχομένων δημοσίευσης για τους άνωθι λόγους
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό bai » 10 Δεκ 2008, 17:26

Σε περίπτωση που όντως συνεχιστεί η κατάληψη μερικά άτομα χρειάζονται να τακτοποιήσουν κάποια θέματα με την γραμματεία.
Γίνεται να ανοίξει η γραμματεία κάποια μέρα?
???
bai
Newbie

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 10 Δεκ 2008, 18:41

Νομίζω έχει συμβεί να έχουμε κατάληψη και να δουλεύει η γραμματεία...
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό bai » 10 Δεκ 2008, 21:50

Πως μπορει να γίνει και τωρα??? ::)
bai
Newbie

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 11 Δεκ 2008, 02:06

καλό θα ήταν την δευτέρα που θα γίνει η συνέλευση να ανοίξει η σχολή για να γίνουν μαθήματα μια βδομάδα ακόμα γιατι από τα λίγα που ξέρω οι εβδομάδες που απομένουν μετά τα χριστούγεννα δεν είναι επαρκείς.. πολύ φοβάμαι όπως και οι περισσοτεροι καθηγητές για τους οποιους γνωρίζω ότι η κατάληψη θα συνεχιστεί και την άλλη εβδομάδα και θα πάμε κατευθείαν για διακοπές χριστουγέννων. δεν έχω καποια επίσιμη πληροφόρηση αλλα προσπαθώντας να εκμεταλευτούν και το αίσθημα για προωρες διακοπες θα κατεβάσουν καταληψη τη δευτέρα (στο όνομα του βηματισμού και την κορύφωση των αγώνων που θα οδηγήσουν στην παραίτηση της κυβέρνησης) απ'όσο ξέρω ακόμα δεν έχουν γίνει καταστροφές στα κτίρια μας. εαν δεν ανοίξει η σχολή την δευτέρα αυτή καλό θα ήταν να ανοίξει μετά τα χριστούγεννα αμεσα.. και να μην υπάρξει ούτε υπόνοια για συνέχιση των κινητοποιησεων. απλα να γνωρίζετε οτι οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται απο καποιους αλλους. ολοι οι φοιτητές διαμορφώνουν τις αποφάσεις ακόμα και αυτοί που απέχουν από τις διαδικασίες. με την αποχή τους επιτρέπουν αποφάσεις με τις οποίες διαφωνουν να πλειοψηφουν. η συμμετοχη ειναι η λυση.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 11 Δεκ 2008, 02:25

Καλυτερα να ανοιξει η σχολη για 2-3 μερες ρε παιδια
-Σκεφτειτε οσους εχουν υποχρεωσεις με Γραμματεια και Εργαστηρια.
-Να τελειωνουμε και με την προοδο στα πεδια...
-και να παρουμε και κανα βιβλιο(νομιζω μερικα ειναι πλεον διαθεσιμα)
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 11 Δεκ 2008, 02:35

όσο αφορά την πρόοδο στα πεδια να σας ενημερώσω ότι το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι πολύ σφιχτό και η μετάθεση της ημερομηνίας μοιάζει πολύ δυσκολη. η ύλη αλλα και οι δύο προοδοι δε θα μπορέσουν να περατωθούν σε περίπτωση κατάληψης παρά μόνο με την παραταση του εξαμήνου για 2 εβδομάδες. από 26 του μηνα η εξεταστική θα πρέπει να μεταφερθει στις 10 φεβρουαριου μέχρι τις 3 μαρτιου.(το τριήμερο των καρναβαλιών ειναι μέχρι την πρώτη μαρτιου εαν δεν κάνω λάθος οπότε μπορεί η εξεταστική να πάρει και περαιτέρω παράταση..)
papadrikos
Full Member

Προηγούμενη

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες