Η γνώμη σας για τα συγγράμματα του τμήματος μας!

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Η γνώμη σας για τα συγγράμματα του τμήματος μας!

Δημοσίευσηαπό Napis » 07 Ιούλ 2008, 22:10

Να επισημάνω πως δεν είναι μόνο η εικόνα των περισσοτέρων βιβλίων που είναι αποκρουστική κ σε κάνει να το παρατάς, είναι κ τα εκατοντάδες λάθη που υπάρχουν σε αυτά (κυρίως σε λυμένες ασκήσεις τα έχω εντοπίσει).
Επιπλέον υπάρχουν κ μαθήματα που δεν έχουν καν βιβλίο!
Για αυτό κ εγώ προσωπικά έχω στραφεί αρκετές φορές σε σημειώσεις κ βιβλία άλλων πανεπιστημίων κ σχολών, κ τις περισσότερες φορές διαφωτίστηκα αμέσως για απορείες που μου είχαν δημιουργηθεί.
Napis
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 17 Ιούλ 2008, 17:30

Στο site του τμηματος εχει αναρτηθει λιστα με τα συγγραματα για την επομενη χροννια...αλλα φανταζομαι ορισμενα μαθηματα θα μπορουσαν να εχουν περισσοτερα βιβλια, καθως δεν θεωρειται επιλογη το να επιλεγεις μεταξυ 1 συγγραματων...
Vorsprung durch Technik

Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 17 Ιούλ 2008, 19:00

Pagouras έγραψε:Στο site του τμηματος εχει αναρτηθει λιστα με τα συγγραματα για την επομενη χρονιά...αλλα φανταζομαι ορισμενα μαθηματα θα μπορουσαν να εχουν περισσοτερα βιβλια, καθως δεν θεωρειται επιλογη το να επιλεγεις μεταξυ 1 συγγραματων...

Ειδικά στα μαθηματικά από που και ως που δεν μπορούν να βρούν δεύτερο σύγγραμα τόσα κυκλοφορούν στο εμπόριο και πόσες σχολές μαθηματικών υπάρχουν. Άσε το άλλο με τα υλικά και τις μικροηλεκτρονικές που λέει η κυρία Γκιργκινούδη ότι δεν υπάρχουν άλλα κατάλληλα (σιγά τα Best Seller που μας δίνει). Για παράδειγμα υλικά πολύ καλό είναι η μετάφραση του Callister και μικροηλεκτρονική έχει και ο Τζιόλας, μετάφραση επίσης.

Εμένα άλλο μου προξενεί μεγάλη εντύπωση τόσα χρόνια γιατί μας έδιναν αυτές τις βλακείες που τολμούσαν να τα αποκαλούν και ακαδημαϊκά συγγράμματα και έλεγαν δεν υπάρχουν άλλα που να καλύπτουν την ύλη λες και κάναμε μάθημα επιπέδου ΜΙΤ? Ξαφνικά τώρα τα βρήκαν όλα τα καλά βιβλία? Επρέπε να μπει το αυγό στον κ@## για να ξυπνήσουν καποιοι τελικά? Εγώ ένα έχω να πω ντροπή τους που δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να μας δίνουν ή έστω να μας προτείνουν αυτά τα συγγράματα και μας έδιναν κατί αηδίες που από προσωπική πλευράς το 90% πήγε στην ανακύκλωση και δεν ντρέπομαι να το πω.

Υ.Γ. Συγνώμη για την καυστικότητα του λόγου μου αλλά λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που νιώθω και αυτήν την στιγμή αυτό αισθάνομαι. Ας με συγχωρέσουν οι αναγνώστες του forum.
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό megatron » 17 Ιούλ 2008, 20:30

Ρε παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος για παράδειγμα δεν έχει περάσει το μάθημα "Εφαρμοσμένη Θερμοδυναμική" του 1ου εξαμήνου, θα έχει το δικαίωμα τώρα με τα πολλαπλά συγγράμματα να πάρει το βιβλίο που προτείνει ο κ. Σπάρης: "Θερμοδυναμική για Μηχανικούς" του Michel Boles, Εκδόσεις Τζόλα?

Υ.Γ.: Το παράδειγμα για την Θερμοδυναμική είναι εντελώς υποθετικό.Εννοείται αν αυτό ισχύει και για άλλα μαθήματα....Ευχαριστώ :)
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 18 Ιούλ 2008, 10:14

Vagoulas έγραψε:Ειδικά στα μαθηματικά από που και ως που δεν μπορούν να βρούν δεύτερο σύγγραμα τόσα κυκλοφορούν στο εμπόριο και πόσες σχολές μαθηματικών υπάρχουν.

Και γω λυπάμαι πολύ για τα μαθηματικά... Αν είναι ποτέ δυνατόν να πάρουμε Schaum σαν κύριο βιβλίο... Η ίδια βλακεία γίνεται και πάλι στα ΨΕΣ όπου βέβαια ευτυχώς υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις...

Vagoulas έγραψε:Άσε το άλλο με τα υλικά και τις μικροηλεκτρονικές που λέει η κυρία Γκιργκινούδη ότι δεν υπάρχουν άλλα κατάλληλα (σιγά τα Best Seller που μας δίνει).

Καλά αυτό καραγκιοζιλίκι για τα βιβλία των Μικρο και των Υλικών το αφήνω ασχολίαστο... Τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε κανένα Rabaey στα VLSI γιατί αν περιμέναμε από το DUT ακόμα στην εποχή των δεινοσαυρων θα ήμασταν, βλέπε Μίκρο...

Vagoulas έγραψε:Εμένα άλλο μου προξενεί μεγάλη εντύπωση τόσα χρόνια γιατί μας έδιναν αυτές τις βλακείες που τολμούσαν να τα αποκαλούν και ακαδημαϊκά συγγράμματα και έλεγαν δεν υπάρχουν άλλα που να καλύπτουν την ύλη λες και κάναμε μάθημα επιπέδου ΜΙΤ? Ξαφνικά τώρα τα βρήκαν όλα τα καλά βιβλία? Επρέπε να μπει το αυγό στον κ@## για να ξυπνήσουν καποιοι τελικά? Εγώ ένα έχω να πω ντροπή τους που δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να μας δίνουν ή έστω να μας προτείνουν αυτά τα συγγράματα και μας έδιναν κατί αηδίες που από προσωπική πλευράς το 90% πήγε στην ανακύκλωση και δεν ντρέπομαι να το πω.

Υ.Γ. Συγνώμη για την καυστικότητα του λόγου μου αλλά λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που νιώθω και αυτήν την στιγμή αυτό αισθάνομαι. Ας με συγχωρέσουν οι αναγνώστες του forum.

Πάντως vagoulas μην ανησυχείς MIT δεν μπορούμε να γίνουμε και ούτε θα γίνουμε(κυρίως λόγω αυτοκινήτων και βενζίνης  :P) αλλά και γιατί τα βιβλία αυτά έχουν το ρόλο της κολώνιας...
Δυστυχώς το περίγραμμα της ύλης αυτών των μαθημάτων δεν θα καθοριστεί από τα νέα βιβλία αλλά από τις "σύχρονες" πανεπιστημιακές παραδόσεις που θα συνεχίσουμε να παίρνουμε(βλέπε Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές που το ζήσαμε αυτό...). DUTh ήμασταν και DUTh θα μείνουμε...

Sorry αν μας απογοήτευσα, αλλά "ένα χελιδώνι δε φέρνει την άνοιξη"...
Η αλήθεια να λέγειται.
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό satoshi » 18 Ιούλ 2008, 16:38

macJohn έγραψε:Δυστυχώς το περίγραμμα της ύλης αυτών των μαθημάτων δεν θα καθοριστεί από τα νέα βιβλία αλλά από τις "σύχρονες" πανεπιστημιακές παραδόσεις που θα συνεχίσουμε να παίρνουμε(βλέπε Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές που το ζήσαμε αυτό...). DUTh ήμασταν και DUTh θα μείνουμε...

Ναι ωραία, αλλά  η κατσουφιά και η μείωση της αξίας της σχολής μας (στην οποία πολλοί έχουν επενδύσει πολλά) δεν βοηθάνε. Στο κάτω, κάτω της γραφής ιδού η Ρόδος (εν προκειμένω το ΜΙΤ) ιδού και το πήδημα!  8)
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 18 Ιούλ 2008, 17:32

satoshi έγραψε:(στην οποία πολλοί έχουν επενδύσει πολλά)

Το μόνο που είδα να επενδύθηκε φίλε satoshi είναι ένα μάτσο υποσχέσεις από κάποιους ηλήθιους - ανίδεους και ένα κάρο όνειρα από κάποιους άλλους χαζορομαντικούς και παράλληλα ευκολόπιστους που τους άκουσαν αντί να τους διαλοστέλναν... 
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό soikez » 19 Ιούλ 2008, 10:37

Τα βιβλία έχουν πολύ μικρό μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν είμαστε ΜΙΤ ή όποιο άλλο πανεπιστήμιο θεωρείται μεγάλο. Ακόμα και τα καλύτερα βιβλία να σου δώσουν δεν μπορείς να γίνεις κάτι που δεν θέλεις.

Έκανα μια περιπλάνηση στα topics του forum και αυτό που είδα, ήταν το ίδιο ακριβώς με αυτό που βλέπω τόσα χρόνια που είμαι και στη σχολή. Την αναζήτηση του εύκολου τρόπου να περάσουμε το μάθημα (παλιά θέματα να βρούμε να διαβάσουμε...να πάρουμε γκαρ@@τσο...5αράκι και φύγαμε). Πόσοι από κάθε έτος ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο της σχολής, πόσοι περνάνε μεσάνυχτα τα μαθήματα (μαύρα μεσάνυχτα) και πόσοι πραγματικά ξέρουν έστω και δυό πράγματα άσχετα αν έχουν περάσει το μάθημα ή όχι , αν έχουν γράψει 5 ή 10;Εϊναι άξιο θαυμασμού αυτό  το πράγμα πραγματικά! Υποτίθεται ότι μπήκες σε μια σχολή επειδή σου αρέσει, οπότε υποτίθεται ότι θα σου αρέσουν και τα μαθήματα και θα ασχολείσαι με αυτά, αλλιώς ποιό το νόημα; Το ότι τα βιβλία δεν είναι καλά δεν μπορεί να σε εμποδίσει να γίνεις ΜΙΤ όπως το θέτεις, ή έστω να μάθεις.

Υπάρχουν μαθήματα (ας πούμε επιλογής) που δίνονταν και από πριν καλά βιβλία (δε θέλω να αναφερθώ, όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν...) και πόσοι φοιτητές τα επιλέγουν; Είναι 10 κάθε φορά; Οι υπόλοιποι που είναι; Μήπως επιλέγουν τα εύκολα μαθήματα που θα οδηγήσουν στο μεγάλο βαθμό, τα γνωστά μαθήματα "κολώνιες" ή μήπως πια είναι τόσο πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα αυτά τα μαθήματα που τόσο πολύ όλοι τα θέλουν; Ας μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε την απάντηση.

Από την άλλη βέβαια είναι και τα υπόλοιπα μαθήματα, η συντριπτική πλειοψηφία δυστυχώς, όπου πράγματι δε δίνονται καλά βιβλία. Σε αυτά ποιός φταίει, πάλι οι κακοί φοιτητές, που ξύνουν τα @@@@@ τους και θέλουν να περάσουν εύκολα το μάθημα; Σίγουρα σε αυτή την περίπτωση το μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μικρότερο στους φοιτητές αν και βέβαια όποιος θέλει να μάθει θα βρει τον τρόπο (όπως ξέρω αρκετούς που το έκαναν και το κάνουν). Αλλά για να μην τα ρίχνω όλα σε εμάς ας πάμε να δούμε την ευθύνη των Καθηγητών(με Κ κεφαλαίο).

Οι Καθηγητές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τους <κ α θ η γ η τ έ ς> και τους <Καθηγητές>. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν αυτοί που ασχολούνται και ενδιαφέρονται και στην άλλη αυτοί που τους έχουν γραμμένους όλους και όλα. Αν κάνει κανείς τον κόπο και παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα για να δει τί μάθημα γίνεται και γνεικότερα τί απαιτήσεις έχει το κάθε μάθημα (όχι για να το περάσεις, αλλά για να μάθεις), θα έρθει αντιμέτωπος με
μια απίστευτη κατάσταση! Θα δει λοιπόν πως στα μαθήματα των <κ α θ η γ η τ ώ ν> οι απαιτήσεις είναι πολλές: κατακλισμός εργασιών( Ο Χ Ι  Y Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ε Σ) γίνεται, πολλά εργαστήρια για παρακολούθηση υπάρχουν, επαρκή συγγράματα δίνονται ή και σημειώσεις, προτεινόμενη βιβλιογραφία και γενικότερα μεράκι από την πλευρά των <κ α θ η γ η τ ώ ν> να σε μάθουν και να σε βοηθήσουν. Στα μαθήματα των <Καθηγητών> αντίθετα δεν υπάρχουν απαιτήσεις, δεν υπάρχουν εργαστήρια ή είναι 1-2 για ξεκάρφωμα, εργασίες ούτε κατά διάνοια (μην κουραστούν τα παιδιά) και από βιβλία..χαχαχαχα!  Για ένα περίεργο λόγο τώρα τα μαθήματα των <κ α θ η γ η τ ώ ν> είναι τα δύσκολα, τα απέραστα, τα λεγόμενα μαθήματα πτυχίου, ενώ τα μαθήματα των <Καθηγητών> είναι τα εύκολα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τις διπλωματικές εργασίες που δίνονται και ας μην αναφερθώ καλύτερα στους κύκλους σπουδών...

Ποιός φταίει λοιπόν για αυτή την κατάσταση; Φταίει το κράτος; Φταίει το ότι δεν ασχολούνται οι Καθηγητές; Φταίνε οι φοιτητές;

Και για να δώσω γρήγορα την απάντηση να μην κουράζεστε...Το κράτος πάντα φταίει που δεν υπάρχει έλεγχος, αλλά είναι ο απλά ο ντα@@τζής της υπόθεσης. Οι Καθηγητές είναι αυτοί που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο που ξέχασαν πως έφτασαν εκεί που έφτασαν και που δεν ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη γνώση( μάλλον την κρατάνε για τον ευατό τους...ποιός ξέρει, νομίζουν ότι θα την πάρουν μαζί τους...). Τέλος οι φοιτητές φταίνε για δύο λόγους: Πρώτον γιατί επαναπαύονται και μαθαίνουν μόνο ότι τους δίνουν(μπορεί και τίποτα σε ορισμένες περιπτώσεις) και δεύτερον και κυριότερο γιατί δεν κυνηγούν τους Καθηγητές για αυτό που δεν κάνουν, αλλά κυνηγούν τους <κ α θ η γ η τ έ ς> για αυτό που κάνουν.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως ότι τα βιβλία δε φταίνε σε καμία περίπτωση. Ας κοιτάξουμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα του τμήματος και ας σταματήσουμε να ξύνουμε μόνο την επιφάνεια.
soikez
Newbie

Δημοσίευσηαπό satoshi » 20 Ιούλ 2008, 00:48

Καλά τα λέει ο φίλος Soikez. Κοιτάμε μπροστά  ::)
Άβαταρ μέλους
satoshi
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JoKo » 20 Ιούλ 2008, 16:49

Και εγώ συμφωνώ με αυτά που λέει ο soikez.

Με αφορμή, λοιπόν, το post του και μια σειρά άρθρων στη σημερινή Καθημερινή θα ήθελα να τονίσω ότι σε εμάς τους φοιτητές αντιστοιχεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Έπειτα από 12 χρόνια στείρας αποστήθισης βιβλίων, μπαίνουμε στο πανεπιστήμιο και προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Αυτό το πράγμα σε καμία περίπτωση δεν είναι μελέτη.
Άβαταρ μέλους
JoKo
Full Member

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Ιούλ 2008, 17:44

JoKo έγραψε:Και εγώ συμφωνώ με αυτά που λέει ο soikez.

Με αφορμή, λοιπόν, το post του και μια σειρά άρθρων στη σημερινή Καθημερινή θα ήθελα να τονίσω ότι σε εμάς τους φοιτητές αντιστοιχεί το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Έπειτα από 12 χρόνια στείρας αποστήθισης βιβλίων, μπαίνουμε στο πανεπιστήμιο και προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο. Αυτό το πράγμα σε καμία περίπτωση δεν είναι μελέτη.

Joko θα συμφωνήσω μαζί σου όπως το ίδιο θα κάνω και με τον soikez. Δεν νομίζω όμως ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι φοιτητές. Το πρόβλημα της εκπαίδευσης όπως τόνισες και εσύ ξεκινάει από τις ρίζες του δηλαδή από το δημοτικό.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους το διάβασμα που κάναμε για τις εισαγωγικές εξετάσεις. Στιγνή παπαγαλία μεγάλων κομματιών και όταν καμιά φορά είχες αντίρρηση για αυτό που διάβαζες όλοι σου λέγανε μάθε τώρα όπως είναι γιατί σε αυτό θα εξεταστείς και άμα το γράψεις διαφορετικά θα σε βαθμολογήσουν αρνητικά.

Έτσι λοιπόν ξεκινάει η ιστορία του <γαϊδουριού> του οποίου 12 χρόνια του δίνουν να φάει <κουτόχορτο> και του μαθαίνουν ένα δρόμο για να πάει στο χωράφι χωρίς να ξέρει γιατί πάει από αυτόν τον δρόμο αν και έχει μια υπόνοια ότι ειναι ο μακρύτερος δυνατός αλλά δεν τολμάει να το πει γιατί θα φάει σφαλιάρες. Η ίδια διαδρομή 12 χρόνια για το γαϊδούρι λοιπόν χωρίς να πει ποτέ κουβέντα φοβόμενο το αφεντικό του. Όταν ήρθε μια μέρα προεκλογική και ο δρόμος σκάφτηκε από τον τότε δήμαρχο δήθεν για να τον στρώσει αλλά στην πραγματικότητα για να πάρει ψήφους και οι χωριανοί να ξεχάσουν τις ατασθαλείες του το γαϊδούρι δεν μπορούσε να αλλάξει δρόμο γιατί αυτό ειχε μάθει 12 χρόνια να ακολούθει κάθε μέρα χωρίς αλλαγή και χωρίς να ξέρει το γιατί . 'Ετσι λοιπόν ενώ άδικα προσπαθούσε το αφεντικό του να του αλλάξει δρόμο αυτό δεν το έκανε γιατί δεν ήξερε από που να πάει με αποτέλεσμα να βρούν και οι 2 τραγικό θάνατο στα γρέμια του δρόμου.

Ηθικά διδάγματα της ιστορίας: 1) Προς του φοιτητές: Αν δεν θέλετε να καταλήξετε σαν το γαϊδουρι της ιστορίας προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ανεξάρτητο πνεύμα και να μην δέχεστε πράγματα αν δεν τα εξετάσετε πρώτα εξονυχηστικά όσο χρόνο και να σας παίρνει με ότι κόστος. Ζητάτε και πιέστε για εργασίες σοβαρές και διαβάστε διαφορετικά βιβλία από αυτά που σας δίνονται όσα και όταν μπορείτε να τα βρείτε στην βιβλιοθήκη. Επίσης να μην είναι οι βαθμοί πάντα ο τελικός σας στόχος αλλά να θυμάστε ότι διαβάζετε για την πάρτι σας και για κανέναν άλλον.

2) Προς τους καθηγητές: Για να μην καταλήξετε και εσείς σαν το αφεντικό του γαϊδουριού που μια ζωή του μάθαινε άκριτα ένα δρόμο καλύτερα να αλλάξετε κάποιοι το τρόπο διδασκαλία σας και να δώσετε κίνητρα στους φοιτητές να πάρουν την γνώση μέσω της έρευνας και όχι μέσω της αποστήθισης και ξέρουν αυτοί για ποιους μιλάω. Βοηθήστε τους φοιτητές μέσω εργασιών, μοιράστε τους καλά συγράμματα, φορτώστε την βιβλιοθήκη περισσότερο με παραγγελιές μιας και μόνο εσείς μπορείτε να παραγγείλετε βιβλία και κανένας άλλος πράγμα ανήκουστο. Γιατί δυστηχώς οι εκπαίδευση θέλει θυσίες από όλους και από αυτούς που την δέχονται αλλά και από αυτούς που την δίνουν και καλύτερα για το καλό όλων όποιος δεν μπορεί να μας αδειάσει την γωνιά γιατί όπως κάποιοι έχουν την απαίτηση για καλύτερους φοιτητές έτσι λοιπόν και αυτοί με την σειρά τους θα πρέπει να απιτούν καλύτερους καθηγητές.
Τελευταία επεξεργασία από Vagoulas και 20 Ιούλ 2008, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό soikez » 20 Ιούλ 2008, 18:46

Vagoulas έγραψε:Όταν ήρθε μια μέρα προεκλογική και ο δρόμος σκάφτηκε από τον τότε δήμαρχο δήθεν για να τον στρώσει αλλά στην πραγματικότητα για να πάρει ψήφους και οι χωριανοί να ξεχάσουν τις ατασθαλείες του

Ξέρεις τι μου θύμισες φίλε Vagoula....το που πάει το τμήμα....(χα χα χα χα).
Αυτός ήταν ο δρόμος στη δική μας περίπτωση. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

Vagoulas έγραψε:1) Προς του φοιτητές: Ζητάτε και πιέστε για εργασίες σοβαρές

Το κακό είναι ότι και εμείς πιέσαμε αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές...Μας έλεγαν οι Καθηγητές ότι δεν έχουν ποιούς να τις διορθώσουν. Αυτό και αν είναι ανέκδοτο...Δηλαδή ποιούς θέλουν να τις διορθώσουν; Τόσες πολλές ασχολίες έχουν πια; Το περιέργο είναι ότι αν κάνεις μια βόλτα στο πανεπιστήμιο το πρωί μέχρι τις 10 ελάχιστοι είναι και μετά το μεσημέρι αν δεν έχουν μάθημα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού (του πιγκουίνου)...

Βέβαια προσοχή, προς τους νέους...Δεν το βάλαμε κάτω, και ούτε τα παρατήσαμε! ! ! Όσα όχι και αν σου πουν εσύ να επιμένεις πάντα, όχι με θράσος, αλλά με το θάρρος της γνώμης σου. Αν και από ότι ξέρω κάποιοι καθηγητές έχουν συνηδητοποιηθεί και δίνουν πλέον εργασίες.

Να δεις που φτάσαμε...να συζητούμε για το αν θα μας δώσουν εργασίες...να πιέζει ο μαθητής το δάσκαλο....ήμαρτον...
soikez
Newbie

Δημοσίευσηαπό Vagoulas » 20 Ιούλ 2008, 19:09

soikez έγραψε:Ξέρεις τι μου θύμισες φίλε Vagoula....το που πάει το τμήμα....(χα χα χα χα).
Αυτός ήταν ο δρόμος στη δική μας περίπτωση. (Όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

Όλα είναι δρόμος φίλε soikez... ;)

soikez έγραψε:Να δεις που φτάσαμε...να συζητούμε για το αν θα μας δώσουν εργασίες...να πιέζει ο μαθητής το δάσκαλο....ήμαρτον...

Και που είσαι ακόμα με αυτούς που μπλέξαμε θα φτάσουμε να διορθώνουμε και τα γραπτά μας για εργασίες.

soikez έγραψε:Το κακό είναι ότι και εμείς πιέσαμε αλλά δεν είχαμε αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές...

Εγώ πόσες φορές παρακαλούσα έναν κύριο να μας δώσει εργασίες στο Matlab για μάθουμε κιόλας να το χρησιμοποιούμε γιατί πολύ λίγοι από εμάς ξέρουν και συν τοις άλλοις ήταν και κάτι απλό και η απάντηση ότι σιγά μην μπορείτε να το κάνετε αν θέλετε να σας το δώσω διπλωματική. Αλλά έπρεπε να του απαντούσα: Φτάνει που μπορείς εσύ...!!!
Τελευταία επεξεργασία από Vagoulas και 20 Ιούλ 2008, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
Vagoulas
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 23 Ιούλ 2008, 00:50

Από τον κατάλογο των προτεινόμενων συγγραμάτων στο duth μπορούμε να παίρνουμε όποιο από τα βιβλία θέλουμε δωρεάν απο το 2008? Ή είναι απλά σαν βιβλιογραφία?
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 23 Ιούλ 2008, 01:24

laplace έγραψε:Από τον κατάλογο των προτεινόμενων συγγραμάτων στο duth μπορούμε να παίρνουμε όποιο από τα βιβλία θέλουμε δωρεάν απο το 2008? Ή είναι απλά σαν βιβλιογραφία?

Σε αυτό που ρωτάει ο φίλος μας laplace, έχω κι εγώ απορία.Δεν ξέρω κιόλας τι ακριβώς ορίζει ο νέοσ νόμος περί πολλαπλών συγγραμμάτων.Όποιος γνωρίζει,ας μας διαφωτίσει παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης