Vagoulas έγραψε:Ειδικά στα μαθηματικά από που και ως που δεν μπορούν να βρούν δεύτερο σύγγραμα τόσα κυκλοφορούν στο εμπόριο και πόσες σχολές μαθηματικών υπάρχουν.
Και γω λυπάμαι πολύ για τα μαθηματικά... Αν είναι ποτέ δυνατόν να πάρουμε Schaum σαν κύριο βιβλίο... Η ίδια βλακεία γίνεται και πάλι στα ΨΕΣ όπου βέβαια ευτυχώς υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις...
Vagoulas έγραψε:Άσε το άλλο με τα υλικά και τις μικροηλεκτρονικές που λέει η κυρία Γκιργκινούδη ότι δεν υπάρχουν άλλα κατάλληλα (σιγά τα Best Seller που μας δίνει).
Καλά αυτό καραγκιοζιλίκι για τα βιβλία των Μικρο και των Υλικών το αφήνω ασχολίαστο... Τουλάχιστον μπορούμε να πάρουμε κανένα Rabaey στα VLSI γιατί αν περιμέναμε από το DUT ακόμα στην εποχή των δεινοσαυρων θα ήμασταν, βλέπε Μίκρο...
Vagoulas έγραψε:Εμένα άλλο μου προξενεί μεγάλη εντύπωση τόσα χρόνια γιατί μας έδιναν αυτές τις βλακείες που τολμούσαν να τα αποκαλούν και ακαδημαϊκά συγγράμματα και έλεγαν δεν υπάρχουν άλλα που να καλύπτουν την ύλη λες και κάναμε μάθημα επιπέδου ΜΙΤ? Ξαφνικά τώρα τα βρήκαν όλα τα καλά βιβλία? Επρέπε να μπει το αυγό στον κ@## για να ξυπνήσουν καποιοι τελικά? Εγώ ένα έχω να πω ντροπή τους που δεν μπορούσαν τόσα χρόνια να μας δίνουν ή έστω να μας προτείνουν αυτά τα συγγράματα και μας έδιναν κατί αηδίες που από προσωπική πλευράς το 90% πήγε στην ανακύκλωση και δεν ντρέπομαι να το πω.
Υ.Γ. Συγνώμη για την καυστικότητα του λόγου μου αλλά λέω πάντα την γνώμη μου και αυτό που νιώθω και αυτήν την στιγμή αυτό αισθάνομαι. Ας με συγχωρέσουν οι αναγνώστες του forum.
Πάντως vagoulas μην ανησυχείς MIT δεν μπορούμε να γίνουμε και ούτε θα γίνουμε(
κυρίως λόγω αυτοκινήτων και βενζίνης

) αλλά και γιατί τα βιβλία αυτά έχουν το ρόλο της κολώνιας...
Δυστυχώς το περίγραμμα της ύλης αυτών των μαθημάτων δεν θα καθοριστεί από τα νέα βιβλία αλλά από τις
"σύχρονες" πανεπιστημιακές παραδόσεις που θα συνεχίσουμε να παίρνουμε(βλέπε Μικροεπεξεργαστές και Εφαρμογές που το ζήσαμε αυτό...). DUTh ήμασταν και DUTh θα μείνουμε...
Sorry αν μας απογοήτευσα, αλλά
"ένα χελιδώνι δε φέρνει την άνοιξη"...
Η αλήθεια να λέγειται.