Εκδρομή φοιτητών ΗΜΜΥ

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Re: Εκδρομή φοιτητών ΗΜΜΥ

Δημοσίευσηαπό Pilax » 29 Ιαν 2009, 16:55

Την Τρίτη 14:00 θα γίνει συνέλευση για το 5ο έτος σχετικά με την εκδρομή.Θα βγει κ ανακοίνωση στη σχολή
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Joe » 30 Ιαν 2009, 11:20

Που ακριβώς θα γίνει η συνέλευση?
koubi or not koubi?
Άβαταρ μέλους
Joe
Full Member

Δημοσίευσηαπό Pilax » 30 Ιαν 2009, 12:06

Για την αίθουσα δεν μπορούμε να ελιμαστυε σίγουροι καθώς στα νέα κτίρια κλειδώνουν τις αίθουσες
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 03 Φεβ 2009, 13:33

Αν και λίγο άκυρη η στιγμή που ρωτάω μιας κ δεν είναι ώρα να μιλάμε για εκδρομές (βλ. εξεταστική :( ), απλά προς ενημέρωσή μας.. τι έγινε τελικά με αυτό το θέμα??
Guest

Δημοσίευσηαπό Pilax » 03 Φεβ 2009, 15:51

Το πανεπιστήμιο δεν είναι μόνο η εξεταστική..Όσοι ενδιαφέρονταν θα μπορούσαν να αφιερώσουν μισή ώρα από το διάβασμά τους για να παρερευθούν στη συνέλευση...Τα υπόλοιπα στις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν...
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Napis » 03 Φεβ 2009, 16:04

Τελικα "με αυτό το θέμα" φάνηκε πως υπάρχει έντονο ιδιαφέρον από αρκετούς φοιτητές του 5ου έτους για διοργάνωση εκπαιδευτικής εκδρομής. Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδρομή καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά που ανέλαβαν πρωτοβουλίες για την διοργάνωσή της. Ζητήθηκαν προτάσεις και ενδιαφέρον. Τπτ δεν είναι υποχρεωτικό, όλα είναι ανοιχτά.
Επιπλέον, δεν θεωρώ καμία χρονική στιγμή ως "άκυρη" για να συζητάμε θέματα σχετικά με εμάς και το τμήμα, ειδικά όταν συμβάλουν στην βελτίωση των σπουδών μας.
Napis
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Guest » 03 Φεβ 2009, 16:29

ok ρε παιδιά πάσο.. λες και είπα κάτι κακό..Τι σας πείραξε? Η "εξεταστική" που ανέφερα? Η που είπα "με αυτό το θέμα"? Άλλο ήταν το πρόβλημά σας (μάλλον η προσέλευση ελάχιστων ατόμων στην συνέλευσή σας) και ξεσπάσατε σε εμένα. Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Εξάλλου αναφερθήκατε σε φοιτητές 5ου έτους. Αν ήμουν 5ο έτος, πολύ ευχαρίστως να ερχόμουν. Δεν θα είχα πρόβλημα "να αφιερώσω μισή ώρα από το διάβασμά μου για να παρερευθώ στη συνέλευση", όπως είπες αγαπητέ Pilax. Στην τελική, αν και εμείς μικρότερων ετών μπορούμε να βοηθήσουμε ή να συμμετέχουμε μπορείτε να το πείτε, όχι να τα βάλετε με έναν χρήστη του forum που απλά θέλησε να μάθει τι έγινε και να ειρωνεύεστε τα λεγόμενά του..
Guest

Δημοσίευσηαπό Giannis » 03 Φεβ 2009, 16:36

Μα βρε, 2gether, "τα παιδιά να βοηθήσουνε θέλανε και τους κράξανε"...να μην κράξουν και αυτοί πίσω λίγο?
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Pilax » 03 Φεβ 2009, 16:40

Δεν είχα πρόθεση να ειρωνευτώ κανέναν αλλά "απογοητεύτηκα" από το έτος μου...θεώρησα πως είσαι 5ο και αναρωτιώσουν ενώ θα μπορούσες να ήσουν εκεί..Για τα μικρότερα έτη αυτό που μπορεί να γίνει είναι να καθιερωθεί μια εκδρομή ως θεσμός και να γίνεται κάθε χρόνο..Κάναμε εμείς την αρχή, με τη σειρά σας να τη συνεχίσετε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Giannis έγραψε:Μα βρε, 2gether, "τα παιδιά να βοηθήσουνε θέλανε και τους κράξανε"...να μην κράξουν και αυτοί πίσω λίγο?

Και μέσα σε όλο το "κράξιμο" είπες να χωθείς κ εσύ Γιαννάκη?
Τελευταία επεξεργασία από Anonymous και 03 Φεβ 2009, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση διαδοχικών δημοσιεύσεων.
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 03 Φεβ 2009, 16:55

Θα μπορούσες να απαντήσεις απλά στον συμφοιτητή σου και να αφήσεις τις ειρωνίες κατά μέρος.

Τα "-άκι" επίσης καλό είναι να τα αφήσεις κατά μέρος, γιατί ούτε 3ό έτος είμαι, ούτε 4ο, ούτε 5ο. Όσο για το που θα χωθώ, είσαι ο τελευταίος που του πέφτει λόγος.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό Pilax » 03 Φεβ 2009, 17:09

Αφού δεν είσαι 5ο έτος, θα μπορούσες απλά να μην απαντήσεις καν και να αφήσεις εσύ πρώτος τις ειρωνείες κατά μέρος. Το -άκι θα το κολλάω όπου θέλω και όπου νομίζω ότι ταιριάζει. Και όσο για το που θα χωθείς, ναι δε μπορώ να στο απαγορέψω, αλλά αν με αφορά αυτό που γράφεις θα σου απαντήσω, και μάλλον όχι με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 03 Φεβ 2009, 21:18

ρε παιδια δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε και για τα θετικα πραγματα μεσα στο πανεπιστημιο.. ολοι χρειαζομαστε εκτονωση αλλα αυτα ειναι για το γηπεδο.. θα μου πειτε ποιος μιλαει τωρα.. (και θα εχετε και δικιο..) αλλα ας μεινουμε στα ωραια που δημιουργουνται και ας ασχοληθουμε λιγο με την εκδρομη.. ειναι ευκολο να ενημερωσει καποιος για το τι ειπωθηκε στη συνελευση και ποια ειναι η δραση απο δω και περα;; που χρειαζεται βοηθεια κλπ..
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 03 Φεβ 2009, 21:27

...πάντα θα υπάρχουν άτομα που θα τρέχουν τελευταία στιγμή --(συμφέρον)-- και άτομα που θα επωμίζονται όλο το βάρος..καλό θα ήταν όμως όσοι είναι 5ο έτος να κάνουν μία κίνηση,τόσα μέλη έχει πια το φόρουμ μας,δεν ευαισθητοποιήθηκε κανένας εκτός από όσους δήλωσαν ενδιαφέρον??για το καλό όλων δεν γίνεται αυτή η κίνηση? για τους πεμπτοετείς και για εμάς που θα ακολουθήσουμε..

για εκδρομή είπαμε ρε παιδιά όχι για να πάτε να σκάψετε νεα συρραγα για το cern γιατί η πρώτη δεν αποδείχτηκε γουρλίδικη και σταμάτησε πριν καλά καλά αρχίσει το πείραμα..τόσο δύσκολο είναι?(αναφέρομαι σε όσους εμμένουν να απέχουν,για να μην παρεξηγηθώ)
Τελευταία επεξεργασία από m.j. και 03 Φεβ 2009, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Pilax » 03 Φεβ 2009, 21:28

Στη συνέλευση υπήρξε ενδιαφέρον και όρεξη για εκδρομή...Προτείναμε κάποιους προορισμούς..Ορίστηκε νέα συνέλευση για την Παρασκεύη στις 15.00 στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ στα παλιά κτήρια για να ψηφίσουμε τον τελικό προορισμό.Θα βγει και σχετική ανακοίνωση αύριο στη σχολή όπου θα αναγράφονται οι μέχρι τώρα πιθανοί προορισμοί καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες.
Pilax
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 03 Φεβ 2009, 21:34

Giannis έγραψε:Μα βρε, 2gether, "τα παιδιά να βοηθήσουνε θέλανε και τους κράξανε"...να μην κράξουν και αυτοί πίσω λίγο?

καλο ειναι να μην χρησιμοποιεις τις εκφρασεις μου γιατι υποδηλωνεις εμεσα οτι τους υπερασπιστηκα γιατι ειναι της κλικας μου... κατι που εκτος του οτι ειναι αναληθες δειχνει και μια κατηγοριοποιηση των ανθρωπων και αυτη η αντιμετωπιση προς τους αλλους δε σε τιμα.
papadrikos
Full Member

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης