11η κοινή | συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

11η κοινή | συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Δεκ 2008, 10:47

- Χε! Χε! Άμα λέω εγώ: "παιδιά", πάει να πεί: Παιδιά.

- Λοιπόν όχι μόνον "επιτρέποντας" κ.λπ., αλλά βεβαίως και για Γενικές Συνελεύσεις του Τμήματος* ...

- Παιδιά! Ω! Παιδιά! Και ειδικότερα: "Παιδιά της Πολυημερίδας"...

- Πέτρος Ζιμουρτόπουλος

* Ως το συνημμένο της προσθήκης

| Sent: Tuesday, December 16, 2008 11:27 AM
| From: ""Γραμματεία Τμ. ΗΜ&ΜΥ / ΔΠΘ"" <[email protected]>
| To: "Μέλη ΔΕΠ" <[email protected]>
| Subject: Διαβίβαση Πρόσκλησης Εκλογής ...
|
| Για ενημέρωσή σας, σας διαβιβάζουμε την πρόσκληση για τη 11η κοινή
| συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος για εκλογή στη θέση με
| γνωστικό αντικείμενο ...
|
| Από τη Γραμματεία του Τμήματος
Συνημμένα
prosklisi_eklogis_11.jpg
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 17 Δεκ 2008, 14:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Μετακίνηση δημοσίευσης στο σωστό θέμα.
pez

Re: 11η κοινή | συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος

Δημοσίευσηαπό pez » 17 Δεκ 2008, 17:20

Βλέπω πως χειροτερεύετε σταθερά. Κρίμα. Αυτό το μήνυμα αποτελούσε σχόλιο, με παράθεση "ντοκουμέντου", στην απόφαση της για "διευκολύνσεις" της Γραμματείας προς τους φοιτητές, εν μέσω των ... "καταλήψεων". Έτσι που το βάλατε εδώ, ξεκάρφωτο, του αλλάξατε και τον τίτλο, δεν λέει και πολλά πράγματα, ε; Κουκούλωμα λοιπόν. Κρίμα. Αλήθεια μήπως μπορείτε να "αποκαλύψετε" στους εαυτούς σας -εμένα μη μου το πείτε, δεν χρειάζεται, εγώ το γνωρίζω εδώ και πάρα πολύ καιρό, πάρα πολύ καλά- ποια/ποιος ακριβώς είναι αυτή/αυτός που "έβαλε θέμα" πως "θα πρέπει" -τάχα- "να ανοίξει η Γραμματεία" για ένα και μόνον ακριβώς διήμερο προς "διευκολύνσεις" -τάχα- "των καημένων των φοιτητών" και "ξέχασε", όπως συνηθίζει, όταν ξεγελάει παιδάκια, η μαντράχαλη/μαντράχαλος κουκουλώτρια/κουκουλωτής-παιδάκια που διαγκωνίζονται, για να μην ξεχνιόμαστε, για το ποιο θα πρωτοκάτσει να ξεγελαστεί- να συμπληρώσει: "για να προλάβουν να ανακοινώσουν, την μια ημέρα, και να πραγματοποιήσουν, την άλλη, κάποια Γενική Συνέλευση του Τμήματος"; Πέτρος Ζιμουρτόπουλος. ΥΓ. Σας το είπα: Δοκιμές κάνω. Δοκιμές δημοκρατικής ευαισθησίας. Προς διάκριση των ορίων μεταξύ σκοπού και σκοπιμότητας, δηλώσεων και πράξεων, προθέσεων και έργων. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Θα σας παρακαλούσα μάλιστα -αν αισθάνεστε πως περιέρχεστε σε δύσκολη θέση, ως ένας από τους υπεύθυνους του forum- να το διαγράψετε το μήνυμα αυτό. Αν θέλετε μπορείτε ακόμη και να διαγράψετε κι εμένα τον ίδιο από το forum. Να τελειώνετε. Να ησυχάζετε. Να ξαναγίνουν όλα ξανά όπως ήταν: κουκουλωμένα. Αυτό άλλωστε δεν επιθυμεί σφόδρα η/ο γνωστή-άγνωστη/άγνωστος-γνωστός γενική/γενικός τραμπάκουλα/τραμπάκουλας κουκουλώτρια/κουκουλωτής; d;^) Αυτό. Εύχομαι λοιπόν: "Περαστικά!" και "Καλά Χριστούγεννα και Αίσιον και Ευτυχές το Νέο Έτος!" -Αυτός μάλιστα! Θα ήταν ένας πολύ πιο κατάλληλος τίτλος του μηνύματος προς περιγραφή της πραγματικότητας.- ΥΓ2. Όχι. Δεν κάνω screen-capture τα μηνύματα που στέλνω. ΥΓ3. Όχι. Ούτε τον τίτλο του μηνύματος θα αποκαταστήσω.
pez

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 17 Δεκ 2008, 18:22

Πείτε το ευθέως, αν θέλετε τη διαγραφή σας από την κοινότητα αυτή, ότι ο JimMichael είναι
pez έγραψε: η/ο γνωστή-άγνωστη/άγνωστος-γνωστός γενική/γενικός τραμπάκουλα/τραμπάκουλας κουκουλώτρια/κουκουλωτής; d;^)
.
Αφήστε τους υπαινιγμούς και τις δοκιμές για μια φορά και μιλήστε ευθέως. Αυτό δεν είναι απειλή. Δεν αισθάνομαι ποτέ την ανάγκη να απειλήσω κανέναν. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί επιμένετε να διατηρείτε νοήματα μέσα στα δημοσιεύματά σας τα οποία δεν βγαίνουν εύκολα από το μέσο αναγνώστη, που αν πάρει κυριολεκτικά αυτά που λέτε θα κάνει τις κινήσεις που κάνω εγώ. Και όπως διαπιστώνω κι εγώ εύκολα, μια κι εσείς όσον αφορά το άτομό μου εύκολες διαπιστώσεις κάνατε στο παρελθόν, θεωρήσατε πως αυτό που έκανα είναι κουκούλωμα... Τι σχέση μπορεί να έχω εγώ με κουκουλώματα ή όποιος άλλος από τα παιδιά εδώ του deece.... Τι είμαστε εδώ πέρα; Κυβέρνηση που διορίζεται ο καθένας με ρουσφέτια και με υποχρεώσεις να καλύπτει τους "πισινούς" των άλλων για το ευχαριστώ της θέσης που τον έβαλαν; Συνεχίστε να με προσβάλλετε έτσι. Είναι τρομερά ευχάριστο εκ μέρους μου... Τέτοια χαρά αναγνώρισης των ωρών που αφιερώνω εδώ μέσα καθημερινά δεν την περίμενα... Εγώ το μόνο που έκανα ήταν, όταν διαπίστωσα την απουσία των σχολίων που θα ένωναν την απάντησή σας με τα προηγούμενα δεδηλωμένα, να το μεταφέρω σε ένα άλλο θέμα. Νομίζετε δεν κατάλαβα τι θέλατε να κάνετε με αυτό το σχόλιο; Ή μήπως με την ταινία δεν κατάλαβα; Αλλά βάλτε και ένα παραπάνω σχολιάκι που να τα συνδέει και να φαίνονται καθαρά. Πείτε τα πιο καθαρά τα πράγματα. Πχ "θα λείπετε εσείς οι φοιτητές στις διακοπές σας για τα χριστούγεννα από τώρα κι εμείς οι καθηγητές στη συνέλευση θα κάνουμε ό,τι θέλουμε ερήμην σας", λέω εγώ τώρα ένα παράδειγμα. Φυσικά και δε θα το μετακινήσω κάτι τέτοιο. Και έντονα χρώματα θα του βάλω που λέει ο λόγος.

Κ. pez, δε σας προσέβαλα ποτέ και το ίδιο επιθυμώ από εσάς με λίγα λόγια. Ήμουν ο πρώτος που σας καλωσόρισε πίσω όταν αρχίσατε να ξαναγράφετε στο φόρουμ αυτό. Συμμόρφωσα τους πάντες σε πιο ήρεμες και σαφείς τοποθετήσεις απέναντί σας. Μη με κάνετε να πιστεύω εν τέλει ότι αυτά τα έκανα τζάμπα επειδή προσπάθησα να ακούγονται όλες οι φωνές μέσα στους κανονισμούς που διέπουν την κοινότητα αυτή. Από εκεί και πέρα πράξτε αναλόγως και το ίδιο θα κάνω κι εγώ. Καλές γιορτές
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό nuovo » 17 Δεκ 2008, 22:17

Προφανώς, δεν μπορείς να λες ούτε να αλλοιώνεις όπως εσύ θες τα λεγόμενα οποιουδήποτε, ιδιαίτερα όταν βρίσκονται εντός όρων του φόρουμ. Ακόμα μια απαράδεκτη και ηλίθια κίνηση σας, JimMichael.
(άντε πάλι σβήσε τα flame posts -- όλα ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ!!!)
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 17 Δεκ 2008, 23:10

Συνηθίζω να προειδοποιώ πρώτα φίλτατε nuovo. Κι αυτό θα κάνω αυτή τη στιγμή λέγοντας πως αν είναι να πεις κάτι επί της ουσίας του θέματος τότε συνέχισε. ΔΙαφορετικά τα μέτρα που θα ληφθούν τα γνωρίζεις. Και να σου θυμίσω ότι έχω κι άλλα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με βεντέτες ή να σου αναλύω κάθε κίνησή μου. Και πάλι όμως εύχομαι καλές γιορτές να'χεις.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό pez » 18 Δεκ 2008, 11:25

Αν μου επιτρέπετε: Πολύ καλύτερα! Σας το είπα, δεν σας το είπα; Δύσκολη δουλειά πιάσατε -εθελοντικά, άρα ας μην ξαναπαραπονεθείτε, σας διαβεβαιώνω και πάλι πως το ξέρουμε όλοι μας ότι μόνος σας την αναλάβατε την δύσκολη αυτή δουλειά- και, αναπόφευκτα, πρόκειται να εκτεθείτε. Συνεπώς: Μην χάνετε το κουράγιο σας! Κι αν επίσης μου επιτρέπετε: Συνιστώ να εκτιμάτε περισσότερο την αξία των δοκιμών, αν σκοπεύετε να γίνετε ουσία-Ηλεκτρολόγος, καθώς και να το πάρετε απόφαση πως οι προσβολές έχουν υπόσταση μόνον όταν προέρχονται από ξεγελαστές/χτυποπλατητές/κουκουλωτές - ξεγελάστριες/χτυποπλατήτριες/κουκουλώτριες παιδιών: "μια-χαρά-τα-πας-,-τα-πας-μια-χαρά-,-και-φουπ-άντε-μεσ'-τον-λάκκο-σου". Καλές Γιορτές. Πέτρος Ζιμουρτόπουλος (Μετά κι από αυτά, σαν να βλέπω τη διαγραφή μου να απομακρύνεται κάπως... d;^) ) ΥΓ Περιττό να πω ότι το:

Αφήστε τους υπαινιγμούς και τις δοκιμές για μια φορά και μιλήστε ευθέως.

δεν μπορεί προφανώς να με αφορά, γενικώς: αν διαβάζετε τα μηνύματά μου, και ειδικώς: αφού υποδεικνύω πως μπορείτε -αν θέλετε- να πάτε από μόνοι σας -καιρός δεν είναι;- να την/τον ανακαλύψετε την/τον κουκουλώτρια/κουκουλωτή. Ειδικά αυτήν/αυτόν πρέπει να πάτε να την/τον ανακαλύψετε από μόνοι σας. Το οφείλετε όχι μόνον στους εαυτούς σας αλλά -και ιδίως- και σε όλους εμάς. Τους υπόλοιπους.
pez

Δημοσίευσηαπό brera » 18 Δεκ 2008, 22:10

Δηλαδή το πρόβλημα σας είναι το πού μπήκε το θέμα και με τι τίτλο;Γιατί αυτό κατάλαβα από την όλη φασαρία.Δηλαδή είναι τόσο σημαντικά αυτά που γράφετε που στηρίζεστε στον καλό τίτλο και στη εμφανή θέση στο φόρουμ;Εγώ αυτό που βλεπω είναι ότι φτιάξατε ενα τέτοιο θέμα μόνο και μόνο για να δημιουργήσετε θόρυβο και φασαρία και να πείτε τα γνωστά σας περί κουκουλώματος.Αν δεν κατάλαβα καλά διορθώστε με. ???
Άβαταρ μέλους
brera
Γενικός Συντονιστής

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 18 Δεκ 2008, 23:45

Ας παραμείνουμε εντός θέματος κι ας μην αναλύσουμε τις κινήσεις του χρήστη pez. Υποτίθεται το θέμα αναφέρεται στη συνεδρίαση της Γ.Σ. του εκλεκτορικού σώματος. Κι όχι αν έπραξε σωστά ο κ. Ζιμουρτόπουλος ή εγώ. Η πλευρά αυτή συζητήθηκε μεταξύ μας και έληξε. Συνεχίστε περί σχολιασμού πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Δημοσίευσηαπό ckoukou » 04 Ιαν 2009, 18:26

Να σας εξηγήσω εγώ λοιπόν τι συμβαίνει: Κατά την "11η κοινή συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος" (έτσι οφείλει να λέγεται και να γίνεται) εξελέγη στη βαθμίδα του Καθηγητή ο αγαπητός συνάδελφος Γ. Κυριακού με γνωστικό αντικείμενο "Μικροκύματα". Ο λόγος που σκιάστηκε από τον πρώτο που έθεσε το θέμα στο forum το γνωστικό αντικείμενο στην Πρόσκληση την οποία επισύναψε στο ποστ είναι προφανής: πρόκειται για τον Καθηγητή του. Ο κ. Κυριακού λοιπόν, που είναι έτσι και αλλοιώς ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροκυμάτων, θα είναι ο Καθηγητής του κ. pez, αφού ανήκουν και οι δύο στο ίδιο Εργαστήριο.

Ελπίζω ο moderator να μην ενοχληθεί από την ερμηνεία που δίνω. Άλλοι moderators είναι περισσότερο αυστηροί, όπως αυτός των HELLENIC PROFESSORS ... Τα μηνύματα των HELLENIC PROFESSORS διακινούνται παγκοσμίως. Κάποιος (από 'δώ μέσα) που προσπάθησε να προωθήσει διεθνώς μήνυμά του στο οποίο αναφέρονταν ότι του έκλεψαν δύο σκληρούς δίσκους, ένα σκληρό πιάτο και άλλα κουζινικά και ότι κάποια τοπική συμμορία "local gang" τον κατατρέχει "κόπηκε" από τον moderator. Το ομολογεί ο ίδιος με κοινοποίηση του μηνύματός του στα μέλη ΔΕΠ και στη λίστα eece.
ckoukou

Δημοσίευσηαπό pez » 04 Ιαν 2009, 21:24

Εξαιρετικά χρήσιμη δημόσια κατάθεση. Θα χρησιμοποιηθεί αρμοδίως για τα περαιτέρω. Πέτρος Ζιμουρτόπουλος.
pez

Δημοσίευσηαπό pez » 05 Ιαν 2009, 09:04

| To......: minister-at-ypepth.gr
| .........: DEP DUTh [email protected]
| Cc......: EECE [email protected]
| .........: Antennas RG [email protected]
| .........: /F/L/O/S/S/ [email protected]
| From...: Petros Zimourtopoulos [email protected]
| Sent....: Monday, January 05, 2009 8:57 AM
| Subject: "Να σας εξηγήσω εγώ λοιπόν τι συμβαίνει:"
|
| -
| "Να σας εξηγήσω εγώ λοιπόν τι συμβαίνει:"
| --------------------------------------------------
|
|| Re: 11η κοινή | συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος
||
|| από ckoukou την Κυρ Ιαν 04, 2009 7:26 pm
||
|| Να σας εξηγήσω εγώ λοιπόν τι συμβαίνει: Κατά την "11η κοινή
|| συνεδρίαση της Γ.Σ. και του Εκλεκτορικού Σώματος" (έτσι οφείλει
|| να λέγεται και να γίνεται) εξελέγη στη βαθμίδα του Καθηγητή
|| ο αγαπητός συνάδελφος Γ. Κυριακού με γνωστικό αντικείμενο
|| "Μικροκύματα". Ο λόγος που σκιάστηκε από τον πρώτο που έθεσε
|| το θέμα στο forum το γνωστικό αντικείμενο στην Πρόσκληση την
|| οποία επισύναψε στο ποστ είναι προφανής: πρόκειται για τον
|| Καθηγητή του. Ο κ. Κυριακού λοιπόν, που είναι έτσι και αλλοιώς
|| ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροκυμάτων, θα είναι ο Καθηγητής
|| του κ. pez, αφού ανήκουν και οι δύο στο ίδιο Εργαστήριο.
||
|| Ελπίζω ο moderator να μην ενοχληθεί από την ερμηνεία που δίνω.
|| Άλλοι moderators είναι περισσότερο αυστηροί, όπως αυτός των
|| HELLENIC PROFESSORS ... Τα μηνύματα των HELLENIC PROFESSORS
|| διακινούνται παγκοσμίως. Κάποιος (από 'δώ μέσα) που προσπάθησε
|| να προωθήσει διεθνώς μήνυμά του στο οποίο αναφέρονταν ότι του
|| έκλεψαν δύο σκληρούς δίσκους, ένα σκληρό πιάτο και άλλα
|| κουζινικά και ότι κάποια τοπική συμμορία "local gang" τον
|| κατατρέχει "κόπηκε" από τον moderator. Το ομολογεί ο ίδιος με
|| κοινοποίηση του μηνύματός του στα μέλη ΔΕΠ και στη λίστα eece.
|
| http://www.deece.gr/phpBB/viewtopic.php?f=170&t=1002
pez

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης