Μεταφορά στάσης επί της Π. Τσαλδάρη

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Μεταφορά στάσης επί της Π. Τσαλδάρη

Δημοσίευσηαπό thms » 03 Μαρ 2009, 15:25

Επειδή στο εξής τα λεωφορεία θα ακολουθούν διαφορετική διαδρομή και δεν θα περνάνε από την πλατεία, η στάση επί της Π. Τσαλδάρη μετακινείται λίγο πιο κάτω από το σημείο που ήταν μέχρι τώρα. (Δείτε και το χάρτη για να καταλάβετε)
Συνημμένα
map.jpeg
Άβαταρ μέλους
thms
Newbie

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Μεταφορά στάσης επί της Π. Τσαλδάρη

Δημοσίευσηαπό megatron » 03 Μαρ 2009, 15:43

Αααα εντάξει.Πάλι καλά! Δεν είναι τίποτα! Είναι μετρημένα 20 βήματα... ;D ;D Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως thms για την ενημέρωση!!
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Napis » 03 Μαρ 2009, 16:06

Μήπως γνωρίζεις ποια θα είναι η νέα διαδρομή? Θα αλλάξει η αφετηρία?
Napis
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 03 Μαρ 2009, 18:53

Napis έγραψε:Μήπως γνωρίζεις ποια θα είναι η νέα διαδρομή? Θα αλλάξει η αφετηρία?

Όχι η αφετηρία δεν αλλάζει.
Stokos

Δημοσίευσηαπό Giannis » 03 Μαρ 2009, 21:04

Η νέα διαδρομή (αν όντως αλλάξει) μάλλον θα είναι αυτή που ακολουθεί και το υπεραστικό λεωφορείο για Κομοτηνή (μέσω Ιάσμου) μέσα από τα στενάκια.
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Δημοσίευσηαπό MNO » 03 Μαρ 2009, 21:23

παντως σημερα το μεσημερι στις 1 το λεωφορειο για τις εστιες δεν περασε καθολου απο την σταση και το Σαββατο ειχε κολλησει στα στενα για περιπου 15λεπτα λογο ενος Ι.Χ, το παλιο δρομολογιο μου φαινοταν καλυτερο.
MNO
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό jimar » 04 Μαρ 2009, 14:16

Το ίδιο παράπονο το έχο ακούσει και το έχουμε ζήσει λίγο πολύ αρκετοί απο εμάς. Το θέμα είναι πού πρέπει να απευθυνθούμε για να μάθουμε ακριβώς τις όποιες αλλαγές έχουν γίνει στα δρομολόγια, και σε περίπτωση που απλά κάποιοι από τους οδηγούς δεν ακολουθούν τη διαδρομή και δεν περνάν από την προαναφερθείσα στάση, πού μπορούμε να διαμαρτηρηθούμε. Όποιος ξέρει κάτι ας μας ενημερώσει...
Once upon a time i was walking in the wild and i fell onto a tree...
People they say that it happens everyday and the tree just came to me...
Άβαταρ μέλους
jimar
Full Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 06 Μαρ 2009, 15:49

Τα δρομολόγια καθημερινά από 8 το πρωί μέχρι 9 το βράδυ ξεκινάνε κανονικά από αφετηρία , ακολουθούν διαφορετική διαδρομή από τη συνηθισμένη, περνάνε από το δρόμο που βγαίνει ακριβώς στην στάση της Τσαλδάρη (απλά από την κάτω μεριά) και συνεχίζουν προς εστίες (με κάποια επιπλέον καθυστέρηση), πράγμα που σημαίνει ότι για εμάς δεν αλλάζει κάτι άλλο παρά μόνο η διαδρομή! Τις υπόλοιπες ώρες γίνεται το γνωστό δρομολόγιο !
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 06 Μαρ 2009, 17:09

δε ξέρω γιατί έγινε αλλά τώρα θες 20 λεπτο να πας στη σχολή..
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 06 Μαρ 2009, 17:17

Στην πραγματικότητα δεν έχω καταλάβει ποιον εξυπηρετεί αυτή η κίνηση,με το που μπούμε στα στενάκια κάνουμε 5 μέτρα και πατάει φρένο ο οδηγός λόγω καποιου αυτοκινήτου που εμποδίζει την κυκλοφορία(..πράγμα λογικό σε τόσο στενούς δρόμους),μάλλον ο απολογισμός θα είναι τα περιττά έξοδα που αναγκαστικά θα γίνουν αφού μετά απο κανένα 3μήνο με τόσο φρενάρισμα θα χρειαστούν αλλαγμα τα τακάκια,anyway.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό jimar » 06 Μαρ 2009, 19:36

Τότε γιατί σήμερα (τουλάχιστον σήμερα το είδα εγώ) το λεωφορείο των 10:45 δεν πέρασε καθόλου από τη στάση στην Π. Τσαλδάρη, αλλά πήγε από τη Λεωφ. Στρατού;

Θέλω να ξέρω αν θα περνάν όλα τα λεωφορεία από την στάση στη Π. Τσαλδ. ή να το παρω απόφαση και να πηγαίνω κάθε φορά στη στάση δίπλα στην εκκλησία μετά τη γέφυρα... >:(
Once upon a time i was walking in the wild and i fell onto a tree...
People they say that it happens everyday and the tree just came to me...
Άβαταρ μέλους
jimar
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 06 Μαρ 2009, 19:45

ναι όποτε το θυμηθούν περνάνε.. η όλη αλλαγή είναι ανούσια γιατί αυξάνεται ο χρόνος της διαδρομής και στην Τσαλδάρη έιναι μαγαζια και όσοι τα παρατάνε τους κορνάρεις και τα παίρνουν ενω με την άλλη διαδρομή εχει τύχει να κολλήσει το λεωφορείο και ένα τέταρτο...
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό megatron » 06 Μαρ 2009, 21:08

Θα ήθελα εδώ να επισημάνω, ότι μάλλον η αλλαγή αυτή για κάποιο σκοπό λογικά θα έγινε. Εντάξει, ούτε του δημάρχου φίλος είμαι ούτε έχω γνωστούς στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, αλλά δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει, η κεντρική πλατεία με το ρολόι, έχει πλέον κλείσει για τους πεζούς. Εδώ και καιρό, είχε αναρτηθεί στην κεντρική πλατεία μία μεγάλη ταμπέλα που ανέφερε για τροποποίηση - ανάπλαση - ενοποίηση της κεντρικής πλατείας με την πλατεία που ήταν η αφετηρία των αστικών παλιά, (εκεί που είναι η Μεγάλη Εκκλησία πάνω από τον ΟΤΕ).Μάλιστα υπάρχει και σχετικός χάρτης αυτής της ανάπλασης.
Επομένως, πλέον τα λεωφορεία δεν θα περνούν από την κεντρική πλατεία περνώντας από την Π.Τσαλδάρη, αλλά θα κάνει τον γνωστό σε όλους 20λεπτο σχεδόν γύρο, με τα μποτιλιαρίσματα και τα στενά δρομάκια.
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 06 Μαρ 2009, 21:15

Κατι αλλο που εχω παρατηρησει εγω, μηπως φευγουν λιγο νωριτερα τα αστικα απ'οτι πρεπει ή το ωρολοι μου παει λιγο πισω??? Μου εχει τυχει αρκετες φορες να χασω αστικο για 2-3 λεπτα, με ποιο χαρακτηριστικη την περιπτωση οπου παω να παρω αστικο (αν θυμαμαι καλα των 15:30) και οταν ρωτησα καποιον οδηγο αμα πηγαινει αρχιτεκτονικη πηρα την απαντηση 'των 15:25 εφυγε'....
Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό Giannis » 06 Μαρ 2009, 21:24

Pagouras έγραψε:... παω να παρω αστικο (αν θυμαμαι καλα των 15:30) και οταν ρωτησα καποιον οδηγο αμα πηγαινει αρχιτεκτονικη πηρα την απαντηση 'των 15:25 εφυγε'....

Άμα σου πώ ότι ακριβώς το ίδιο έχω πάθει και 'γω.... και του λέω του άλλου οδηγού: "Μα καλά, γιατί στον πίνακα με τα δρομολόγια το έχετε 15:30 αφού φεύγει :25??? " Απάντηση: "Τι να σου πω....εμένα έτσι λέει το χαρτί μου εδώ...." γείωση κανονική....

Γενικά μην την ψάχνετε και πολύ...ξανθιώτες...απάλευτοι άνθρωποι... (η εμπειρία μιλάει).
Θα σε παρακαλούσα να μην σπαταλάς το πολύτιμο ρεύμα και πόρους από αυτόν τον πλανήτη για να γραφεις αυτά που σκέφτεσαι.

Να κλέβεις ιδέες από ένα άτομο είναι κλοπή, να κλέβεις από πολλά...είναι έρευνα.

Πάτα εδώ
Άβαταρ μέλους
Giannis
Full Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες