Πρόταση για μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Πρόταση για μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 03 Μαρ 2009, 23:34

υπαρχει η προθεση να οργανωθει μια μονοημερη εκπαιδευτικη εκδρομη, στο σιδηροκαστρο, να επισκευτουμε το φωτοβολταικο παρκο, τις ανεμογεννητριες, οπως και τις εγκαταστασεις του φυσικου αερίου. υπαρχει επικοινωνια με τους υπευθυνους των εγκαταστασεων οποτε θα υπαρχει και η αναλογη ξεναγηση - επεξηγηση των χωρων και της λειτουργιας αυτων. η πρωτη σκεψη ειναι για τις 13 μαρτιου. το προβλημα ειναι οτι δε γινεται να δεσμευσουμε αυτους τους ανθρωπους απο τις δουλειες τους (γιατι δεν ειναι μεσα στα καθηκοντα τους..) και τελικα να εμφανιστουμε 10-20 ατομα. οποτε πρεπει να γνωριζουμε εκ των πρωτερων αν θα υπαρχει συμμετοχη.. (40-50 ατομα.. να γεμισουμε ενα λεοφορειο) αν υπαρχει διαθεση και ενδιαφερον παρακαλω εκδηλωστε το το συντομοτερο για να γινουνε οι αναλογες ρυθμισεις που χρειαζονται. Θα γινει προσπαθεια να περασει σαν προταση απο το τμημα ετσι ωστε να εξασφαλισουμε πρωτον οτι θα γινει σαν τμημα ηεκτρολογων (για να μην λειτουργησει σαν ανασταλτικος παραγοντας το γεγονος οτι η εκδηλωση μπορει να γινει υπο την αιγιδα καποιας παραταξης), δευτερον αν μπορεσουμε να εξασφαλισουμε καποιο καθηγητη συνοδο.. (προτιμοτερο σχετικο με το αντικειμενο..) και τριτον και να αναλαβει τα εξοδα της μεταφορας το πανεπιστημιο.
papadrikos
Full Member

Re: προταση για μονοήμερη εκπαιδευτικη εκδρομή

Δημοσίευσηαπό megatron » 03 Μαρ 2009, 23:41

Πολύ καλή η πρόταση αυτή φίλε μου papadriko. Ελπίζω να είναι για όλους μας μια καλή ευκαρία να δούμε από κοντά ένα τέτοιο φωτοβολταικό πάρκο και να δούμε από πρακτική σκοπιά κάποια πράγματα που μόνον στη θεωρία τα ακούμε εδώ. Μακάρι να υπάρχει συμμετοχή από πολλά άτομα και να μαζευτούμε να πάμε!
Είμαι κι εγώ της άποψης να μην γίνει υπό την αιγίδα κάποιας φοιτητικής παράταξης αλλά από το ιδιο το τμήμα μας των ΗΜΜΥ. Εγώ πάντως, είμαι μέσα και εκδηλώνω ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο!
Άβαταρ μέλους
megatron
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Pagouras » 04 Μαρ 2009, 00:24

+1 και απο εμενα. Καλο ειναι να γινονται τετοιες δραστηριοτητες ;)
Άβαταρ μέλους
Pagouras
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό niki » 04 Μαρ 2009, 00:55

+1 και από εμένα!!! ;)
Άβαταρ μέλους
niki
Full Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Re: Πρόταση για μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

Δημοσίευσηαπό dichri » 04 Μαρ 2009, 01:50

+1 (και στο προηγούμενο εξάμηνο κανονίζαμε εκδρομή με την κ. Σαφιγιάννη στην Κομοτηνή
αλλά τελικά δεν έγινε. Ελπίζω αυτή να πραγματοποιηθεί)
dichri
Newbie

Δημοσίευσηαπό Cobra_MX5 » 04 Μαρ 2009, 14:35

+1
Cobra_MX5
Full Member

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 04 Μαρ 2009, 16:20

papadriko αμα πας εσύ θα έρθω και εγώ.
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 04 Μαρ 2009, 17:17

ωραία ιδέα ψήνομαι
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό iagros » 05 Μαρ 2009, 10:34

Papadriko στις 13 θα είμαι ακόμη στο Γουδή, αν το τρενάρεις 3 βδομαδούλες κράτα μου μία θέση!Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, μία Κομοτηνή ξεκινήσαμε να πάμε πριν δύο χρόνια και μας βγάλανε την πίστη...
Άβαταρ μέλους
iagros
Newbie

Δημοσίευσηαπό m.j. » 05 Μαρ 2009, 15:13

++1
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 08 Μαρ 2009, 14:51

αυριο θα προσπαθησω να βγει η αφισα για την εκδρομη.. θα ηταν ευτυχες αν μπορουσατε οοι οι ενδιαφερομενοι να δηλωσετε συμμετοχη το συντομοτερο δυνατο στο τηλεφωνο που θα αναρτηθει για να δουμε τι συμμετοχη θα εχει. ευχαριστω εκ των προτερων
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 09 Μαρ 2009, 15:29

σημερα μιλησα με την αρμοδια υπηρεσια για να μας διαθεσει το λεοφορειο του πανεπιστημιου για να κανουμε την εκδρομη σαν τμημα. δυστυχως ομως μου ζητησανε αποφαση τμηματος η οποια ομως δε μπορει να παρθει πριν απο τις 31 μαρτιου που ειναι το τμημα. αυριο θα επιχειρησω να κλεισω το λεοφορειο μεσω του αντιπρυτανη (κατι που μαλλον θα φερει αποτελεσμα) η κυρια σαφιγιαννη και ο κυριος μπακος δεν ειναι σε θεση να μας συνοδευσουν οποτε θα ζητησω απο το τμημα να ορισει αυτο συνοδο καθηγητη και τελος η εκδρομη θα πραγματοοιηθει στις 19 μαρτιου (κατα πασα πιθανοτητα) για να προλαβω να τρεξω τις διαδικασιες
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 11 Μαρ 2009, 15:46

η προταση για την εκδρομη εγκριθηκε απο το τμημα. ο κυριος καρλης θα ειναι ο συνοδος καθηγητης ενω εγινε και εγγραφο στην πρυτανεια για την διαθεση λεοφορειου του πανεπιστημιου. νεοτερα εντος ολιγων ημερων.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 16 Μαρ 2009, 15:33

σημερα πηραμε την εγκριση για το λεοφορειο και τον συνοδο απο το πρυτανικο συμβουλιο. παρολα αυτα ενημερωθηκα απο το σιδηροκαστρο οτι στις 19 του μηνα δε θα εχει καλο καιρο και δε θα μπορεσουν να μας ξεναγησουν. μας προτειναν μια ημερομηνια στα μεσα απριλιου. την πεμπτη εχει και ΓΣ οποτε χαρη της μαζικοτητας της εκδρομης και βαση της συγκιριας θεωρησα καλο να μεταφερω την εκδρομη στις 2 απριλιου ετσι ωστε να μην υπαρχουν ανασταλτικοι παραγοντες. καλο θα ειναι επισης να ξεκινήσουν οσοι ενδιαφερονται να ξεκινησουν να δηλωνουν συμμετοχη στο 6936590392 (αλεξανδρος) ετσι ωστε να καταρτισουμε και τη λιστα που ζητησε ο συνοδος καθηγητης για τους συμμετεχοντες.
papadrikos
Full Member

Δημοσίευσηαπό papadrikos » 22 Μαρ 2009, 16:17

μεχρι στιγμης εχουμε 12 συμμετοχες. αν υπαρχουν και αλλοι ενδιαφερομενοι καλο θα ειναι να δηλωσουν το συντομοτερο δυνατο.
papadrikos
Full Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες