Οι "Αποδείξεις"

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Οι "Αποδείξεις"

Δημοσίευσηαπό v-g-s » 13 Μαρ 2009, 22:31

Σεβόμενος τους Κανόνες Λειτουργίας του forum και παραθέτοντας απλά μερικά από τα λόγια συναδέλφων σε άλλες συζητήσεις..

2gether έγραψε:
μεχρι τωρα οι παραταξεις δεν προσφερουν τιποτα και το μονο που κανουν ειναι να πηγαινουν πισω το πανεπιστημιο αλλα τωρα θα ηθελες να σε ειχαν ενημερωσει ε;; ειναι ωραιο να κατακρίνεις οταν ξερεις οτι υπαρχει το διχτυ προστασιας αλλα οταν αυτο εξαφανιζεται δε σου πολυαρεσει ε;; δεν ειναι αρμοδιοτητα μου να σου διαβασω τα δικαιωματα σου..

Πολύ σωστά τα λες αγαπητέ αλλά αφού είναι έτσι,τι έκανες πάνω από το κεφάλι μου όση ώρα εγώ ετοίμαζα τα χαρτιά για την εγγραφή μου?? Σου ζήτησα εγώ τότε βοήθεια?? Υποτίθεται πως με "βοηθούσες" εσύ "οικειοθελώς" έτσι?? Εμένα τον αφελή κ γεμάτο άγνοια πρωτοετή φοιτητή?? ε??

αν δεν θεωρουσες οτι σε βοηθάω γιατι εκατσες και δεν εφυγες; θεωρεις οτι επρεπε να σου εξηγησω ολοκηρη τη λειτουργεια του πανεπιστημιου στην εγγραφη σου;; να μαντεψω εγω με τι θα εχεις προβημα αργοτερα για να σε ενημερωσω;; και γω που ειμαι κερδοσκοπος τι κερδισα με την εγγραφη σου; ...

patirgerasimos έγραψε:...με το να στηρίξεις ένα πλαίσιο που δεν έχει κατάληψη, δεν σημαίνει οτι χρωματίζεσαι..

...επισυνάπτω τα παρακάτω χωρίς κανένα σχόλιο,ως απάντηση στα λεγόμενα των συναδέλφων...:
n1633383085_63141_3737.jpg
n1633383085_68272_3977.JPG
n1633383085_63142_3978_2.JPG
n1633383085_68297_3173_2.JPG
Τελευταία επεξεργασία από v-g-s και 13 Μαρ 2009, 23:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Κανείς δ απαγορεύει σ κανέναν ν παλεύει γι αυτά π επιθυμεί,ο καθένας μπορεί ν απαγορέψει όμως στ καθένα ν παλέψει γ κάτι,όταν τ μέσα π ο δεύτερος χρησιμοποιεί αγγίζουν κ ξεπερνούν τ όρια π γραπτοί κ άγραφοι νόμοι θεσπίζουν σ'αυτήν τν χώρα.
v-g-s
Newbie

Re: Οι "Αποδείξεις"

Δημοσίευσηαπό Stokos » 13 Μαρ 2009, 22:46

Επιτέλους χειροπιαστά στοιχεία! Γιατί κάποιοι πήγαν να με βγάλουν τρελό όταν τους το είπα κατάμουτρα, χωρίς να έχω (τότε) τα στοιχεία αυτά...
Stokos

Δημοσίευσηαπό dim » 13 Μαρ 2009, 22:50

Συμπέρασμα: "Ο έρωτας κόμμα δεν κοιτά!!!"
Απόδειξη: Κοπέλα φοιτήτρια προσκείμενη στην ΔΑΠ τα έχει ("ΓΚΟΜΕΝΟΣ") με ΠΑΣΠίτη Ιατρικής.

ΕΛΕΟΣ!
dim
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό macJohn » 13 Μαρ 2009, 22:50

Στον εισαγγελέα γρήγορα!!!
Άβαταρ μέλους
macJohn
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό m.j. » 13 Μαρ 2009, 22:59

dim έγραψε:Συμπέρασμα: "Ο έρωτας κόμμα δεν κοιτά!!!"
Απόδειξη: Κοπέλα φοιτήτρια προσκείμενη στην ΔΑΠ τα έχει ("ΓΚΟΜΕΝΟΣ") με ΠΑΣΠίτη Ιατρικής.

ΕΛΕΟΣ!

και ποιος είπε ότι θα υπήρχε θέμα...αφού ούτως ή άλλως τα κόμματα για έναν πασιφανή λόγο υπάρχουν,συμφεροντα και μόνο.

παντώς εγώ πιστοποιώ τις οδηγίες για τις εγγραφές 2008 ..και για τα προηγούμενα έτη,ισχύουν κάθε χρονιά,δεν θα ξεχάσω πως ακόμα και τους γονείς μου είχαν προσεγγίσει όπως καλή ώρα αναφέρεται στις οδηγίες και η μητέρα μου τους είχε συμπαθήσει καθώς ακολουθώντας τους..κανόνες δεν έθιξαν κανένα πολιτικό θέμα αλλά προετοίμαζαν το έδαφος και ήταν τόσο γλυκανάλατοι ευγενικοί και δεν συμμαζεύεται,που το μόνο που σου δημιουργούσαν ήταν η ψεύτικη ασφάλεια κάποιου που είναι εκεί για να σε βοηθήσει και να σε κατατοπίσει και μόνο,και όταν μου ζήτησαν το κινητό μου για να με ενημερώσουν και άλλες τέτοιες αηδίες,-(μπορώ να ενημερώνω για τον τόπο και τον χρόνο οποιουδήποτε παρτυ τους για οποιον ενδιαφέρεται μεχρι και σημερα:P )-ο πατέρας μου λίγο ξαφνιάστηκε και αμέσως πονηρεύτηκε για το τι παίζεται κ αμέσως ακολούθησαν την τακτική,δεν πιέζουμε το θύμα,για να μην καρφωθούμε, ε ρε και να χαν γνώση οι φύλακες τότε....ε ρε....αλλα έχει ο καιρός γυρίσματα.-
ειδομεν.-
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 14 Μαρ 2009, 03:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαίερεση παραταξιακών ονομάτων
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 13 Μαρ 2009, 23:58

για εξηγα μου ρε vgs που είναι η απάντηση σε αυτό που έγραψα? Θελεις τη σχολή κλειστή ή σε νοιάζει τόσο πολύ οι γνώμη των άλλων που αν στηρίξεις ένα πλαίσιο φοβάσαι μη σε χαρακτηρίσουν.. Φωνάζετε εδώ μέσα όταν η σχολή κλείνει αλλά όταν έρχετει ή ωρα δεν κάνετε κάτι γιαυτό αλλά κάθεστε (όχι ολοι και περιμένετε απο το forum να μάθετε τι έγινε).

Α και δεν ήταν μόνο η ΔΑΠ που δεν κατέβαζε κατάληψη τότε έτσι αν ήσουν εκεί θα το ήξερες
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό v-g-s » 14 Μαρ 2009, 00:43

patirgerasimos έγραψε:για εξηγα μου ρε vgs που είναι η απάντηση σε αυτό που έγραψα? Θελεις τη σχολή κλειστή ή σε νοιάζει τόσο πολύ οι γνώμη των άλλων που αν στηρίξεις ένα πλαίσιο φοβάσαι μη σε χαρακτηρίσουν.. Φωνάζετε εδώ μέσα όταν η σχολή κλείνει αλλά όταν έρχετει ή ωρα δεν κάνετε κάτι γιαυτό αλλά κάθεστε (όχι ολοι και περιμένετε απο το forum να μάθετε τι έγινε).

Συνάδελφε, sorry κιόλας, αλλά νομίζω ότι είσαι offtopic. Ανέφερα εγώ πουθενά κάτι περί καταλήψεων? Σου είπα ότι φοβάμαι να μη με χαρακτηρίσουν στις συνελεύσεις? Δηλαδή εσένα αυτό σου έμεινε σαν συμπέρασμα κοιτώντας όσα επισύναψα??? Όλα σου φάνηκαν φυσιολογικά και λογικότατα..
Με την 4η επισύναψη σου αποδεικνύω ότι λάθος πιστεύεις ότι "δεν χρωματιζόμαστε". Ή μήπως πάλι διαφωνείς??

patirgerasimos έγραψε:Α και δεν ήταν μόνο η ΔΑΠ που δεν κατέβαζε κατάληψη τότε έτσι αν ήσουν εκεί θα το ήξερες

Όσο γι'αυτό..Τι υπονοείς? Ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις είναι αθώες και "καθαρές" και δεν θα με "χρωμάτιζαν" στα χαρτιά τους?
Κανείς δ απαγορεύει σ κανέναν ν παλεύει γι αυτά π επιθυμεί,ο καθένας μπορεί ν απαγορέψει όμως στ καθένα ν παλέψει γ κάτι,όταν τ μέσα π ο δεύτερος χρησιμοποιεί αγγίζουν κ ξεπερνούν τ όρια π γραπτοί κ άγραφοι νόμοι θεσπίζουν σ'αυτήν τν χώρα.
v-g-s
Newbie

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 14 Μαρ 2009, 01:21

δεν είμαι αγαπητέ offtopic γιατι παράθεσες post μου από εκείνο thread.. Επίσης καλό είναι να μην γενικεύεις επειδή ότι κάνει η συγκεκριμένη παράταξη δεν σημαίνει ότι το κάνουν και όλοι οι άλλοι στο πανεπιστήμιο, ούτε χρησιμοποιούνται δεκάλογοι και οδηγίες ούτε φακελώνονται τα πάσα( γιατι αυτά δείχνουν οι υπόλοιπες φωτο που δεν ανέβηκαν)

Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν πιστεύω ότι δεν χρωματίζεσαι..αλλά κάθε πράξη έχει και τη συνέπεια της. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πολύ ενοχλούνται με τον αν θεωρούνται χρωματισμένοι ή όχι, τη στιγμη που στηρίζεις κάτι το οποίο θεωρείς σωστό ή εξυπηρετεί τα συμφεροντά σου ως φοιτητή.

Εκείνο που θα έπρεπε να φοβίζει κάποιον δεν είναι ο χρωματισμός αλλά το φακέλωμα..αυτά εδώ που έδειξες (και τα υπόλοιπα) δείχνουν το φακέλωμα.
Τελευταία επεξεργασία από JimMichael και 14 Μαρ 2009, 03:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαίρεση περιττών σχολίων - κατηγοριών
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 14 Μαρ 2009, 03:22

Οι παραταξιακές αντιπαραθέσεις παρακαλώ να σταματήσουν αμέσως. Δε με νοιάζει αν δεν αναφέρθηκαν ονόματα. Δεν είμαι δικαστήριο να ψάχνω και να κρέμομαι από τέτοια. Θέλω να προλάβω μελλοντικές διενέξεις που, με την πορεία του θέματος αυτού, είναι σίγουρες. Ο επόμενος ο οποίος θα συνεχίσει τις παρατυπίες έχει warning και το θέμα θα κλειδωθεί. Οι μέχρι τώρα υπεύθυνοι θα λάβουν pm, τσεκάρετέ τα.

patirgerasimos έγραψε:Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν πιστεύω ότι δεν χρωματίζεσαι..αλλά κάθε πράξη έχει και τη συνέπεια της. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πολύ ενοχλούνται με τον αν θεωρούνται χρωματισμένοι ή όχι, τη στιγμη που στηρίζεις κάτι το οποίο θεωρείς σωστό ή εξυπηρετεί τα συμφεροντά σου ως φοιτητή.

Εκείνο που θα έπρεπε να φοβίζει κάποιον δεν είναι ο χρωματισμός αλλά το φακέλωμα..

Και γιατί ο χρωματισμός να είναι καλός για κάποιον που θέλει να πιστεύει στο σωστό της σχολής χωρίς να δίνει τα εύσημα σε παρατάξεις τις οποίες δε θεωρεί ότι αξίζουν εύσημα; Συμφωνώ ότι κάθε πράξη έχει τη συνέπειά της, αλλά πιστεύω ότι η συγκεκριμένη είναι μια συνέπεια την οποία την αντιμετωπίζουμε χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Κι επίσης, είπες συνέπεια, η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για να δηλώσει αρνητικές επιδράσεις που ακολουθούν. Διαλέγουμε το σωστό (κατά τη γνώμη μας) για τη σχολή, γιατί πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους συνέπειες; Κι αυτό συμβαίνει με οποιασδήποτε παράταξης το πλαίσιο κι αν ψηφίσουμε, είναι δηλαδή μια συνέπεια που θα υπάρχει ό,τι κι αν κάνουμε. Το λόγο που να είναι αναγκαία δε βρίσκω. Με λίγα λόγια, γιατί δε μου αρέσει ο χρωματισμός; Γιατί δε μου αρέσει πίσω από την πλάτη μου να λένε: "αυτός είναι ταδ-ίτης" κι ανάλογα να μου συμπεριφέρονται, τη στιγμή που εγώ δεν έχω υποστηρίξει κάποιον δημόσια.

Εκείνο που εσύ ονομάζεις "φακέλωμα" κι εγώ το ονομάζω "πολιτική χαρτογράφηση" δε με φοβίζει πλέον γιατί είναι κάτι που εξ όσων γνωρίζω ισχύει για όλες τις παρατάξεις σε όλα τα πανεπιστήμια και λειτουργεί ακριβώς με τον τρόπο που αναφέρθηκε πιο πάνω παντού κι ανεξαιρέτως.
Φίλοι και χρήμα, νερό και λάδι.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό nuovo » 14 Μαρ 2009, 03:40

Μπράβο και πάλι μπράβο, v-g-s!!
nuovo
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό v-g-s » 14 Μαρ 2009, 12:25

patirgerasimos έγραψε:δεν είμαι αγαπητέ offtopic γιατι παράθεσες post μου από εκείνο thread..

Δεν νομίζω αγαπητέ ότι μας αφορά στο συγκεκριμένο topic από ποιο thread παράθεσα το post σου. Και τα άλλα πάρθηκαν από την συζήτηση περί ιδρύσεως Σ.Φ. του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ. Ε και? Σημασία έχει σε ποιο thread ειπώθηκαν τα παραπάνω? Από τα λόγια και των 3 χρηστών δεν φανερώνονται κάποιες γενικές αλήθειες για την κατάσταση που επικρατεί? Η παράθεση τους δεν έγινε για να εναντιωθώ σε κάποιον ή σε κάποια συγκεκριμένη παράταξη ή για να προσβάλλω κάποιον άλλον. Γι'αυτό και στη 2η παράθεση έσβησα το όνομα του χρήστη, καθώς αποτελεί μέλος παράταξης και δεν είχα ούτε έχω σκοπό να "επιτεθώ" σε κάποιον προσωπικά. Στα δικά σου λεγόμενα έδωσα βάρος στο "..δεν σημαίνει οτι χρωματίζεσαι..". Τα υπόλοιπα περί στήριξης πλαισίων που δεν κατεβάζουν κατάληψη, παρατέθηκαν για να έχει η πρόταση ολοκληρωμένο νόημα. Δεν νομίζω όσοι το διάβασαν να κόλλησαν έτσι όπως εσύ στο πρώτο μισό της πρότασης σου.

patirgerasimos έγραψε:Επίσης καλό είναι να μην γενικεύεις επειδή ότι κάνει η συγκεκριμένη παράταξη δεν σημαίνει ότι το κάνουν και όλοι οι άλλοι στο πανεπιστήμιο, ούτε χρησιμοποιούνται δεκάλογοι και οδηγίες ούτε φακελώνονται τα πάσα( γιατι αυτά δείχνουν οι υπόλοιπες φωτο που δεν ανέβηκαν)

Όπως φαίνεται γνωρίζεις αρκετά : "γιατι αυτά δείχνουν οι υπόλοιπες φωτο που δεν ανέβηκαν".. Όσα ανέβηκαν, ανέβηκαν απλά για να φανερωθεί η αλήθεια, δεν νομίζω πως σε αυτό το σημείο χρειάζονταν και οι υπόλοιπες "αποδείξεις". Στα παραπάνω φαίνεται η ουσία.. Ε δεν νομίζω να θέλουμε και κάτι άλλο. Αρκούν. Και λες λοιπόν ότι είμαι άδικος που γενικεύω.. Έλα όμως που εσύ από τις 4 επισυνάψεις "κόλλησες" μόνο στην 4η αρχικά, προσπαθώντας προφανώς να υποστηρίξεις κάποια άλλη παράταξη.. Και τώρα μιλάς για δεκαλόγους και οδηγίες.. Ναι ναι μάλλον έχεις δίκιο.. Οι παρατάξεις διαφέρουν ως προς τον τρόπο προσέγγισης των πρωτοετών στις εγγραφές.Νομίζω αυτό είναι εμφανέστατο.. ::) ::) ::)

patirgerasimos έγραψε:Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν πιστεύω ότι δεν χρωματίζεσαι..αλλά κάθε πράξη έχει και τη συνέπεια της. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πολύ ενοχλούνται με τον αν θεωρούνται χρωματισμένοι ή όχι, τη στιγμη που στηρίζεις κάτι το οποίο θεωρείς σωστό ή εξυπηρετεί τα συμφεροντά σου ως φοιτητή.

Εκείνο που θα έπρεπε να φοβίζει κάποιον δεν είναι ο χρωματισμός αλλά το φακέλωμα..αυτά εδώ που έδειξες (και τα υπόλοιπα) δείχνουν το φακέλωμα.

Με κάλυψε απόλυτα σε αυτό ο συνάδελφος JimMichael.
v-g-s
Newbie

Δημοσίευσηαπό JimMichael » 14 Μαρ 2009, 13:47

patirgerasimos έγραψε:Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν πιστεύω ότι δεν χρωματίζεσαι..

v-g-s έγραψε:
patirgerasimos έγραψε:...με το να στηρίξεις ένα πλαίσιο που δεν έχει κατάληψη, δεν σημαίνει οτι χρωματίζεσαι..

Να συμπληρώσω και το εξής: Αποφάσισε ποιό από τα δύο patirgerasimos, να μπορούμε να σχολιάσουμε αναλόγως.
Άβαταρ μέλους
JimMichael
Hero Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

Δημοσίευσηαπό Stokos » 14 Μαρ 2009, 14:07

Τελευταία επεξεργασία από Stokos και 14 Μαρ 2009, 14:58, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
Stokos

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 14 Μαρ 2009, 14:43

Εκείνο που εσύ ονομάζεις "φακέλωμα" κι εγώ το ονομάζω "πολιτική χαρτογράφηση" δε με φοβίζει πλέον γιατί είναι κάτι που εξ όσων γνωρίζω ισχύει για όλες τις παρατάξεις σε όλα τα πανεπιστήμια και λειτουργεί ακριβώς με τον τρόπο που αναφέρθηκε πιο πάνω παντού κι ανεξαιρέτως.

Όχι αυτό δεν λειτουργεί σε όλες τις παρατάξεις έτσι.

Όσα ανέβηκαν, ανέβηκαν απλά για να φανερωθεί η αλήθεια, δεν νομίζω πως σε αυτό το σημείο χρειάζονταν και οι υπόλοιπες "αποδείξεις". Στα παραπάνω φαίνεται η ουσία..

Και όμως χρειάζοταν και τα υπόλοιπα..τα πιο ενδιαφέροντα.Για να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει (αν και εδώ αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό-λογω κανονισμών)

patirgerasimos εγραψε:Α και δεν ήταν μόνο η ΔΑΠ που δεν κατέβαζε κατάληψη τότε έτσι αν ήσουν εκεί θα το ήξερες

v-g-s έγραψε: Όσο γι'αυτό..Τι υπονοείς? Ότι οι υπόλοιπες παρατάξεις είναι αθώες και "καθαρές" και δεν θα με "χρωμάτιζαν" στα χαρτιά τους?

Δεν υπονοώ τίποτα, αναφέρω οτι σε εκείνη τη συνελέυση υπήρχαν και άλλα πλαίσια για να συνεχιστούν τα μαθήματα. Τίποτα άλλο

Τελος το να στηρίξεις ένα πλαίσιο το οποίο θα κάνει καλό στη σχολή και πόσο μάλλον αν θα διασφαλίσει το αν θα είναι ανοικτό το πανεπιστημιο πιστεύω ότι δεν είναι κακό. Τώρα αν καποιος δεν θέλει να τον θεωρούν ταδιτη είτε κάνει κάτι σαν τις παρδαλες καμήλες (πως το λέγανε) στο ΑΠΘ είτε δεν ασχολείται και αφήνει άλλους να αποφασίζουν για το σύνολο με όποια συνέπεια και αν έχει αυτό.

Αυτά απο μένα.
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό v-g-s » 14 Μαρ 2009, 15:33

patirgerasimos έγραψε:
Όσα ανέβηκαν, ανέβηκαν απλά για να φανερωθεί η αλήθεια, δεν νομίζω πως σε αυτό το σημείο χρειάζονταν και οι υπόλοιπες "αποδείξεις". Στα παραπάνω φαίνεται η ουσία..

Και όμως χρειάζοταν και τα υπόλοιπα..τα πιο ενδιαφέροντα.Για να ξέρουν όλοι τι συμβαίνει (αν και εδώ αυτό δεν ξέρω αν είναι εφικτό-λογω κανονισμών)

Μπορούμε να κάνουμε 4 επισυνάψεις maximum. Έκρινα ότι αυτά ήταν τα σημαντικότερα και αυτά που κυρίως εμάς εδώ μας αφορούν, ως ΗΜΜΥ στο ΔΠΘ στην Ξάνθη. Αυτό με τα πάσο μπορεί να γίνεται σε ένα ΑΕΙ στην Έλλαδα από την συγκεκριμένη παράταξη. Στο συγκεκριμένο topic δεν κανουμε πολιτική συζήτηση γενικώς και αορίστως. Ας ασχολήθούμε πρώτα με τα δικά μας, ας τα λύσουμε και μέτα βλέπουμε και συζητάμε τι γίνεται γενικώς σε αυτή τη χώρα. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι και εδώ γίνονται τα ίδια με όσα επισύναψα, γι' αυτό και ανέβασα αυτά που ανέβασα. Αν κρίνεις ότι μας αφορούν και τα υπόλοιπα, εμπρός, be my guest..

Να επαναληφθώ και να πω πως στόχος μου δεν ήταν να "ξεμπροστιάσω" συγκεκριμένη παράταξη. Ο λόγος που το έκανα νομίζω είναι προφανής.

patirgerasimos έγραψε:Τελος το να στηρίξεις ένα πλαίσιο το οποίο θα κάνει καλό στη σχολή και πόσο μάλλον αν θα διασφαλίσει το αν θα είναι ανοικτό το πανεπιστημιο πιστεύω ότι δεν είναι κακό. Τώρα αν καποιος δεν θέλει να τον θεωρούν ταδιτη είτε κάνει κάτι σαν τις παρδαλες καμήλες (πως το λέγανε) στο ΑΠΘ είτε δεν ασχολείται και αφήνει άλλους να αποφασίζουν για το σύνολο με όποια συνέπεια και αν έχει αυτό.

Πάρα πολύ ωραία αυτά που λες. Αλλά μην κοιτάμε ένα θέμα μονόπλευρα. Έχουμε δημοκρατία υποτίθεται ή κάνω λάθος? Να υποστηρίξω το συμφέρον μου ώστε να ανοίξει η σχολή, σύμφωνοι. Αλλά από που κι ως που πρέπει αυτό να έχει και ένα "τίμημα", που στο κάτω κάτω αυτό το "τίμημα" δεν είναι νόμιμο ούτε και δημοκρατικό αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα. Και δεν είναι το θέμα αν ο Κώστας, η Βούλα και ο Τάκης θα με θεωρήσουν ταδ-ίτη. Από που κι ως που καταγράφουν αυτό που μπορεί να ψηφίσω για μια φορά για το συμφέρον μου και μαζί με αυτό και άλλα προσωπικά-κουτσομπολίστικα στοιχεία μου? Και ποιος ξέρει που στέλνονται αυτά τα χαρτιά μετά.. Δεν με ενδιαφέρει τι θεωρεί ο καθένας. Προσωπική του άποψη και κρίση. Αλλά όχι και να με φακελώνει. Αυτό παραπάει
v-g-s
Newbie

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες