Εκδρομή/Συνέδριο ή Εργαστήριο?

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Εκδρομή/Συνέδριο ή Εργαστήριο?

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 26 Μαρ 2009, 19:58

Αφού από τους καθηγητές δε παίρνω απάντηση, πείτε εσείς καμια γνώμη...
Είμαι 4ο έτος και παρακολουθώ τα εργαστηρια της C κάθε Παρασκευή. Άυριο ο κ. Καρλής θα κάνει μια εκδρομή σ ένα υδροηλεκτρικό στη Δράμα και θέλω να πάω.
Σε 2 βδομάδες είναι το συνέδριο... και θέλω να πάω.
Όμως στο εργαστήριο δεν επιτρέπονται απουσίες και ούτε παίρνω απάντηση για το αν οι συγκεκριμένες θα μπορουσαν να δικαολογηθούν...
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Re: Εκδρομή/Συνέδριο ή Εργαστήρο?

Δημοσίευσηαπό m.j. » 26 Μαρ 2009, 21:08

βασικά το εργαστήριο της τελευταίας εβδομάδας δεν ξέρω κατα πόσο θα γίνει και αυτό ίσως είναι το πρώτο που θα πρέπει να ρωτήσεις,πάντα πριν πασχα,χριστούγεννα έχω την αίσθηση ότι δεν γίνεται εργαστήριο γιατί απουσιάζουν πολλοι τώρα για την αυριανή αν έχεις χαρτί από τον κ.Καρλή που να σε δικαιολογεί,είναι δυνατόν να μην σε δικαιολογήσουν?????
δεν νομίζω.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό elen » 26 Μαρ 2009, 21:18

Πέρισυ λόγω ΣΦΗΜΜΥ δεν γίνανε τα εργαστήρια της Παρασκευής στην C, άρα μάλλον ούτε και φέτος θα γίνουν, αρκεί να ζητηθεί.
Επίσης, αν δεν έχεις κάνει κάποια άλλη απουσία, μία δεν είναι πρόβλημα, διότι από όσο γνωρίζω μια απουσία μπορεί να δικαιολογηθεί αν υπάρχει σοβαρός λόγος και στην περίπτωσή σου υπάρχει. (Εκτός του ότι και να μην αναφέρεις την εκδρομή, πιστεύω -προσωπική μου άποψη πάντα- ότι δεν θα σε κόψουν από απουσίες, άρα μην το σκέφτεσαι).
elen
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 26 Μαρ 2009, 21:22

μπα φέτος και με μία απουσία σε διωχνουν. Τωρα το πιο είναι πιο σημαντικό ένα εργαστήριο ή ένα συνέδριο το αφήνω σε σας.
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Δημοσίευσηαπό paul21 » 27 Μαρ 2009, 16:29

και εγω παντως νομιζω ..οτι τελευταια παρασκευη δε γινονται εργαστηρια ....αλλα καλυτερα να ρωτηδεις τον διδασκων ..για σιγουρια...
Δε θέλω τζάκι , Δε θέλω σόμπα.... θέλω μονάχα της Original τη μπόμπα.
Άβαταρ μέλους
paul21
Full Member

Δημοσίευσηαπό Napis » 27 Μαρ 2009, 17:39

Το γεγονός ότι η εξέταση του εργαστηρίου δεν είναι την τελευταία βδομάδα αλλά την προηγούμενη, εμένα μου φαίνεται ως πρόθεση για να μην χάσουν την εξέταση του εργαστηρίου όσοι πάνε στο συνέδριο. Την συγκεκριμένη ημέρα λογικά δεν θα γίνουν εργαστήρια. Βέβαια ο μόνος αρμόδιος να το διευκρινύσει είναι ο κ. Καράκος.
Όσο για την σημερινή εκδρομή, δεν ξέρω τι ώρα έχεις εργαστήριο αλλά επιστρέψαμε τη 1.
Napis
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό karakosA » 28 Μαρ 2009, 18:31

Οι απαντήσεις σε όλα αυτά τα θέματα των εργαστηρίων έχουν ήδη προηγηθεί, κατά τη διάρκεια του μαθήματος.
Επαναλαμβάνω ότι όποιος συμμετάσχει στο συνέδριο επίσημα δηλαδή, με βεβαίωση παρουσίας, η απουσία δικαιολογείται πλήρως. Το ίδιο και με την εκπαιδευτική εκδρομή.
Επειδή η πρωτομαγιά είναι Παρασκευή, αν δεν κάνουμε εργαστήριο στις 10/4/09 θα περάσουν 40 μέρες για το επόμενο εργαστήριο. Επομένως, αν και είναι πριν από το Πάσχα, θα γίνει κανονικά.
Και μη ξεχάσετε οτι στις 3/4/09 θα γίνει η πρώτη εξέταση στο εργαστήριο. Φροντίστε να ενημερωθείτε έγκαιρα από τη σελίδα του μαθήματος .

Ο υπεύθυνος του μαθήματος
karakosA
Newbie

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες