Επιλογή τομέα και αλλαγή

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

Επιλογή τομέα και αλλαγή

Δημοσίευσηαπό laplace » 29 Ιουν 2009, 01:08

Με λίγα λόγια ήθελα να ρωτήσω πόσες φορές μπορεί να αλλάξει κάποιος τομέα? Π.χ Αν πάρω τηλεπικοινωνιακό τομέα και δεν μου αρεσει μπορώ να αλλάξω σε ηλεκτρονικό το επόμενο εξάμηνο? Και πόσες φορές μπορώ να αλλάξω?(όχι οτι θέλω να το κάνω χομπι,απλά ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν υπάρχουν περιορισμοί). Ευχαριστώ
laplace
Full Member

Re: Επιλογή τομέα και αλλαγή

Δημοσίευσηαπό dimitrisgzs » 29 Ιουν 2009, 01:44

Απ ότι ξέρω είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να αλλάξεις τομέα! Πρέπει να συζητηθεί σε συνέλευση καθηγητών το θέμα κλπ...
Καλύτερα ρώτα και κάποιον καθηγητή για σίγουρα
Άβαταρ μέλους
dimitrisgzs
Full Member

Δημοσίευσηαπό m.j. » 29 Ιουν 2009, 17:04

Απο ό,τι ξέρω εγώ και σύμφωνα με όσα είχαν ειπωθεί από καθηγητές στην ενημέρωση για τους τομείς, η αλλαγή τομέα μπορεί να γίνει έως ένα διάστημα,μετά τις δηλώσεις.Από την άλλη ίσως η δυσκολία αλλαγής αφορα τους φοιτητές και μόνο,άλλο να είσαι ηλεκτρονικός και άλλο να αλλαζεις μετα ,μένεις πίσω δηλαδή,και ίσως γιαυτό είχε δωθεί μικρό διαστημα για την όποια αλλαγη,για να πιεστούμε να διαλέξουμε και να μην τρέχουμε μετά.Το θέμα είναι αν μπορείς μετα από ολόκληρο εξάμηνο παρακολούθησεις πχ του ενεργειακού, να αλλάξεις.
peace just wanted to be free.
m.j.
Sr. Member

Δημοσίευσηαπό pez » 29 Ιουν 2009, 19:52

- Τι είναι αυτά; - Άλλ' αντ' άλλων - Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω - Εκτός πραγματικότητος - Κρίμα - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δημοσίευσηαπό thms » 29 Ιουν 2009, 20:02

Στην ενημέρωση που έγινε φέτος για τους τομείς, είχαν πει ότι γίνεται να αλλάξεις τομέα, αλλά αν οι προθεσμίες έχουν περάσει, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το επόμενο εαρινό εξάμηνο για να το δηλώσεις πάλι. Στην ουσία δηλαδή χάνεις έναν χρόνο από τις σπουδές σου, γιαυτό και το κάνουν ελάχιστοι. Τώρα αν επιτρέπεται να το κάνεις πάνω από μία φορά δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
thms
Newbie

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Ναι

Δημοσίευσηαπό mther » 29 Ιουν 2009, 20:28

Ενημερώστε μας εσείς τότε κύριε Ζιμουρτόπουλε!!!
mther
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό Stokos » 29 Ιουν 2009, 20:29

mther έγραψε:Ενημερώστε μας εσείς τότε κύριε Ζιμουρτόπουλε!!!

Βασικά είναι παράνομοι οι κύκλοι σπουδών. ;D
Stokos

Δημοσίευσηαπό pez » 29 Ιουν 2009, 20:49

- Χε! Χε! - Μπα... - Ο καθένας μας παίρνει αυτό που του αξίζει - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
pez

Δημοσίευσηαπό mther » 29 Ιουν 2009, 22:09

-Χε! Χε! Σ'αυτό συμφωνούμε απόλυτα κύριε Ζιμουρτόπουλε!!! O0
mther
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 29 Ιουν 2009, 23:02

Εντάξει,μια απολυτα φυσιολογικη ερωτηση την βρίσκω.Αν γνωρίζετε κάτι επί της ουσίας πείτε γιατί η γραμματεία που ρώτησα μου τα λεγε λίγο μπερδεμένα. Για παράδειγμα ένας φίλος από πολιτικούς μηχανικούς ΔΠΘ άλλαξε τομέα χωρίς πρόβλημα,στο μπαμ μπαμ κιόλας :P .Εντάξει,δεν ξέρω για ποιόν λόγο το έκανε. Μάλλον βρήκε ότι ο άλλος τομέας είχε καλύτερη αποκατάσταση. Εφόσον είναι το ίδιο ίδρυμα με τον ίδιο εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας δεν πρεπει να ισχύει το ίδιο σε όλα τα τμήματα για τα τυπικά? (μαθήματα/βαθμολογία/βελτίωση/τομείς κλπ).
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό kkalop » 29 Ιουν 2009, 23:11

κι εγώ γνωρίζω άτομο που το έχει κάνει πάντως , άρα γίνεται
Άβαταρ μέλους
kkalop
Sr. Member

Φοιτητής ΗΜΜΥ: Όχι

3 PULMAN SICURO των 52 θέσεων με μία/έναν συνοδό

Δημοσίευσηαπό pez » 30 Ιουν 2009, 05:45

- Πάντα λέω όλα-όσα γνωρίζω - Το θέμα όμως είναι πως όταν προσπαθώ να πω αυτά που γνωρίζω, παρεμβαίνουν συστηματικά οι εγκατεσπαρμένοι γειωτήρες του ολοκληρωτισμού που αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση και συσκοτίζουν τις συνέπειες Στο Καφέ Τραμπούκ - Και δεδομένου ότι τα νανουρίσματα σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα, ενώ τα δυσάρεστα ήταν από ανέκαθεν αντιδημοφιλή, κανένας σας δεν θέλει να ακούει τίποτα από τα τελευταία - Προτιμάτε την ασφάλεια του σκότους, από την έκθεση στο φως - Και δεν είναι βέβαια δυνατόν να τα λέμε όλα αυτά τηλεγραφικά, από τη θέση αυτή - Γιατί άραγε δεν διοργανώνει ο Σύλλογός σας μια "Ανοικτή Εκδήλωση Αποκαλύψεων", να ακουστούν τα πράγματα με το όνομά τους, και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του; - Εγώ, αν με καλέσετε, θα έρθω - Εσείς όμως θα έχετε τα κότσια να πάτε; - Αμφιβάλλω - Καλύτερα σας πρέπει μια Xορευτική Eκδρομή Πίτας με 3 PULMAN SICURO
-
Εικόνα
-
των 52 θέσεων με μία/έναν συνοδό - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
-
pez

Re: 3 PULMAN SICURO των 52 θέσεων με μία/έναν συνοδό

Δημοσίευσηαπό rabbit » 30 Ιουν 2009, 09:55

pez έγραψε:- Πάντα λέω όλα-όσα γνωρίζω - Το θέμα όμως είναι πως όταν προσπαθώ να πω αυτά που γνωρίζω, παρεμβαίνουν συστηματικά οι εγκατεσπαρμένοι γειωτήρες του ολοκληρωτισμού που αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση και συσκοτίζουν τις συνέπειες Στο Καφέ Τραμπούκ - Και δεδομένου ότι τα νανουρίσματα σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα, ενώ τα δυσάρεστα ήταν από ανέκαθεν αντιδημοφιλή, κανένας σας δεν θέλει να ακούει τίποτα από τα τελευταία - Προτιμάτε την ασφάλεια του σκότους, από την έκθεση στο φως - Και δεν είναι βέβαια δυνατόν να τα λέμε όλα αυτά τηλεγραφικά, από τη θέση αυτή - Γιατί άραγε δεν διοργανώνει ο Σύλλογός σας μια "Ανοικτή Εκδήλωση Αποκαλύψεων", να ακουστούν τα πράγματα με το όνομά τους, και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του; - Εγώ, αν με καλέσετε, θα έρθω - Εσείς όμως θα έχετε τα κότσια να πάτε; - Αμφιβάλλω - Καλύτερα σας πρέπει μια Xορευτική Eκδρομή Πίτας με 3 PULMAN SICURO
-
Εικόνα
-
των 52 θέσεων με μία/έναν συνοδό - Πέτρος Ζιμουρτόπουλος -
-

Γιατί δεν δοκιμάζετε να τα πείτε με το όνομά τους? And see if that works
Άβαταρ μέλους
rabbit
Jr. Member

Δημοσίευσηαπό laplace » 30 Ιουν 2009, 11:29

excuse me but δεν καταλαβαίνω "χριστό".Για ποιές πίτες μιλάτε? Εγώ για τομέα ρώτησα όχι για καφέδες/πούλμαν.Τέλως πάντων αν δύναται να γίνετε λίγο πιο ξεκάθαρος κύριε pez ή όποιος άλλος γράψει κάποιο σχόλιο στο τόπικ για να καταλαβαίνουμε πιο εύκολα? :) Και πχ γιατί ΕΜΠ αλλάζεις τομέα χαλαρά όσες φορές θέλεις? Θέλω να πώ δεν είναι "παράνομη",άτυπη,περίεργη η ερώτησή μου νομίζω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως
laplace
Full Member

Δημοσίευσηαπό patirgerasimos » 30 Ιουν 2009, 11:35

εχεις χάσει επεισόδια βλ στο topic καφε τραμπουκ.. αν βγάλεις άκρη πες μου κ μενα. Λοιπον από όσο ξέρω μπορείς να αλλάξεις τομέα. Το θέμα πάει στο τμήμα και αποφασίζουν οι καθηγητές. Φαντάζομαι ότι πρέπει να έχεις και κανά σοβαρό επιχειρήμα γιατί πρέπει να έχει μια διαδικασία.. Εαν γίνει το αίτημα δεκτό όμως ξαναγυρνας νομίζω στο 6ο εξάμηνο...
Άβαταρ μέλους
patirgerasimos
Hero Member

Επόμενο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες