... και ο σώζων εαυτόν σωθήτω ...

Θέματα που αφορούν το τμήμα των Η.Μ.Μ.Υ.

... και ο σώζων εαυτόν σωθήτω ...

Δημοσίευσηαπό pez » 15 Ιουν 2010, 06:48

Ι/ΙV

Αν είστε μέλη του forum και αναζητήσετε τις 675 δημοσιεύσεις του pez, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που διαβάζετε τώρα, θα δείτε ότι προς το παρόν λείπουν μόνον τρεις (3), κι αυτές είναι από τις πλέον πρόσφατες οπότε αν και καμιά τους δεν έχει παραβεί στο παραμικρό απολύτως κανένα όρο χρήσης του forum, εν τούτοις έχουν ετσιθελικά καταστεί ... "αόρατες", λέει.

Από τις προς το παρόν τρεις (3) μόνον αυτές δημοσιεύσεις, θυμάμαι σίγουρα τις δύο:

1 "Εν έτει 2010 : Μαθήματα Δημοκρατικής Αγωγής!", που μπορεί όμως να βρεθεί στη: "Διαγραφή θέματος" και

2 "Re: Παρουσίαση: Ένας τοπικός Ηλεκτρολόγος Μ + Μ Υπολογιστών για Κεραίες", με "αόρατο" περιεχόμενο":

"Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε!

Πάντως, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε θερμώς όπως, ουδεμία και
ουδείς εκπλαγούν, αν η παρουσίαση τελικώς ματαιωθεί για
λόγους ανωτέρας βίας, οι οποίοι οπωσδήποτε δεν θα μπορούν
να αποδοθούν -όπως ευελπιστούμε- σε υπαιτιότητα υμών είτε ημών.

Μετά βαθείας εκτιμήσεως,

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
Νικολίτσα Γιαννοπούλου

Antennas Research Group
-Not-for-Profit-"

ενώ δεν είμαι σίγουρος αν η εξαφανισμένη τρίτη δημοσίευση είναι η ακόλουθη, της Κυριακής, 6 Ιουνίου 2010:

3 "Στο υποπτυχιακό του τμήματος"

Χε! Χε!

'Αντε τώρα, πηγαίνετε την Τρίτη να εγκρίνετε ομόφωνα άλλον έναν
"κανονισμό" φωτισμένων για το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών
του τμήματος, με τον οποίο θα συνεχίσετε να δίνετε *άλλο ένα*
μεταπτυχιακό δίπλωμα *και* στους διπλωματούχους του τμήματος,
σε εκείνους δηλαδή που πολυετείς πανελλαδικές συσκέψεις επί
συσκέψεων πρυτάνεων πολυτεχνείων, κοσμητόρων πολυτεχνικών σχολών,
προέδρων του τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος, και άλλων πολλών,
όλων ειδημόνων, θέλουν να έχουν πάρει *ΗΔΗ* ένα τέτοιο μεταπτυχιακό
δίπλωμα, στις διάρκειας 5 ετών προπτυχιακές σπουδές τους
-
τώρα, και σε ... "ομάδες μαθημάτων" διάρκειας 2.5 ετών (!), όπως
είναι η τρέχουσα ονομασία με την οποία βαφτίσατε τις παράνομες
κατευθύνσεις ή εξειδικεύσεις ή ειδικεύσεις ή κύκλους σπουδών,
που συντηρείτε στο τμήμα (άγνωστον, στους πολλούς, σίγουρα τους
περισσότερους, από εσάς, που θα εγκρίνετε μεθαύριο ομόφωνα
τον "κανονισμό", για να ξεφύγει ποιος, από τι, αλλά και ιδίως:
από ποιον, και για πόσον καιρό ακόμα -αυτό είναι κάτι που
περιμένουμε, όλοι μας μαζί, χρόνια τώρα, να το δούμε).

d;^)

Υποβαθμίστε δηλαδή, εσείς, οι ίδιοι, το 5-ετές δίπλωμα = πτυχίο +
+ μεταπτυχιακό, όπως διατυμπανίζετε πως είναι αυτό το δίπλωμα,
σε εκείνους βέβαια τους αφελείς ψηφοφόρους φοιτητές, που στηρίζουν
"αβλεπί" όλα αυτά τα τερτίπια -θα έχουν τους λόγους τους, υποθέτω,
"τα παιδιά"...

Πάρτε το απόφαση: αυτό *δεν* είναι μεταπτυχιακό δίπλωμα. Είναι
υποπτυχιακό δίπλωμα. Το ξέρουν άλλωστε όλοι. Ιδίως εκείνοι στους
οποίους απευθύνεστε για να αναγνωρίσουν το 5-ετές δίπλωμα ως
πτυχίο + μεταπτυχιακό, τους εκάστοτε δηλαδή κυβερνητικούς,
που νομοθετούν τις ισοδυναμίες πτυχίων, διπλωμάτων και μεταπτυχιακών.
Γι αυτό και -χρόνια πολλά τώρα, πάρα πολλά- πάψανε -όλοι τους μαζί,
ανεξαρτήτως κόμματος!- να σας κάνουν όλα τα χατίρια: καταλάβανε
με τι το "σοβαρό" -όπως θα έλεγε και ο ηθικός ομότιμος- καθόμαστε
και απασχολούμαστε όλοι μας Εδώ Μέσα, κι έτσι, για όσο καιρό ακόμα
θα πιστεύουν πως όλα αυτά δεν έχουν συνέπειες στην κοινωνία, δεν θα
τους νοιάζει.

Εσείς όμως, εν τω μεταξύ, συνεχίστε να κάνετε πως ψάχνετε κι από
πάνω, αλλά ποτέ δεν τους βρίσκετε Εδώ Μέσα, τους υπόλογους για την
τοπική χρεοκοπία, του ενός από τα καλύτερα κ.λπ. τμήματα "όσον αφορά
την διδασκαλία και την έρευνα". Αυτοί πάντα Εκεί Έξω θα βρίσκονται.
Ακόμα και τώρα. Στην Εποχή της Μεταπτώχευσης.

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος"

Αν δεν είναι αυτή η εξαερωμένη τρίτη, τότε όποια/όποιος ενδιαφερθεί να μάθει ας ρωτήσει τους εξαερωτές της ποια πράγματι ήταν εκείνη που εξαέρωσαν.

ΙΙ/ΙV

Πέραν των, λίγο-πολύ σε όλες τις ενότητες, δημοσιεύσεων (με σαφώς πιο σημαντικές από όλες -"τουλάχιστον δύο κλάσεις πάνω"- εκείνες τις δύο (2)
-
που δείχνουν τι θα μπορούσε να γίνει Εδώ Μέσα και ούτε -εγκαίρως- έγινε, ούτε γίνεται, αλλά και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει
-
αφορούν την μετά από ~35 χρόνια συνεχούς εργασίας ολοκλήρωση της ανάπτυξης -και διάθεσής της ως δωρεάν ελεύθερο λογισμικό ανοικτού πηγαίου κώδικα- της πρώτης έκδοσης του πρώτου -και μοναδικού- ελληνικού ηλεκτρομαγνητικού εξομοιωτή κεραιών [VEMSA3D]
-
ο οποίος και αφιερώνεται στην εντίμως αγωνιζόμενη, για ένα καλύτερο αύριο, νεολαία
-
νομίζω πως η πλέον ουσιαστική για όλα μας τα Εδώ Μέσα μέλη του τμήματος είναι η σύνοψη στο δημοσίευμα "Η Δημόσια Ανάδειξη των Ιδιωτικών Κολεγίων" στην οποία, αφού διορθωθεί με το χέρι η διεύθυνση [deece.gr] σε [deece.edu.gr] σε κάθε ένα από τα links για να μπορεί κανείς να βρει τις "περιέργως" αδιόρθωτες παραπομπές, και αφού προστεθούν εκεί οι δημοσιεύσεις:

Α. [deece.gr]:

74 Νομιμότητα ΚΑΤΑ Βλακείας - Επανάληψη Εκλογής
75 Εφημερίδα Θράκη: "Έγινε το πρώτο βήμα"
76 Δεν αλλάζουν οι νόμιμες εξετάσεις
77 Για την ανασυγκρότηση του διαλυθέντος τμήματος ΗΜΜΥ/ΠΣ/ΔΠΘ

B. [deece.edu.gr]:

78 [Πλαίσιο Αρχών για Πρύτανη και Αντιπρυτάνεις]
79 [Πρυτανικές Αλλού]
7A Νόμιμες Εξετάσεις Ιουνίου 2010
7B Ανακοίνωση-Πρόσκληση "Πανεπιστήμιο και Κοινωνία" ΕΣ ΔΕΠ ΠΣ
7C Αναπλήρωση ωρών διδασκαλίας
7D Περί του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΠΣ ΔΠΘ
7E Κεκαλυμμένου Δ.Π.Θράκης νέες ασχήμιες - Ουδείς αρμόδιος...
7F Πάει κι αυτό! - "ΔΠΘ : Επί των ψηφισάντων"

80 Τους δείρανε

περιγράφει, νομίζω πλήρως, την από 30-ετίας προαναγγελθείσα τραγική κατάληξη της δημόσιας ανωτάτης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με την παράθεση συγκεκριμένων, απίστευτων αλλά πραγματικών, περιστατικών που συμβαίνουν Εδώ Μέσα.

ΙΙΙ/ΙV

Όλες αυτές οι δημοσιεύσεις, μαζί με εκείνες της yin, έχουν διασωθεί δύο φορές, η πρώτη, σε μορφή text- από τον James -ο οποίος, και προς τιμήν του, μου τις παρέδωσε χωρίς καμιά αμοιβή, αν και εγώ είχα προσφέρει μία- αμέσως μετά την απώλεια του ονόματος [deece.gr], και η δεύτερη φορά, τις ημέρες αυτές, από την yin, σε μορφή html.

Το σχέδιο είναι να διασωθούν τελικά στο διαδίκτυο όλα αυτά τα περιεχόμενα
-
των 674 συν/πλην 1 δημοσιευμάτων, μαζί με τα περιεχόμενα των 21 δημοσιεύσεων της yin (που έχει 9 Δημοσιεύσεις στην ενότητα "Επιστημονικά Νέα", δηλαδή τη στιγμή αυτή έχει εκεί το 42.86% των δημοσιεύσεων όλων των μελών του forum), και αφού πρώτα αφαιρεθούν οι ακατάσχετες ανοησίες των κρατούντων και αποφασισμένων για όλα -αφού δεν έχουν στη ζωή τους απολύτως τίποτα άλλο να κάνουν!- ολοκληρωτικών τρίτων
-
Εκτός βεβαίως του Δικτύου [duth.gr], στην Γερμανία, και έτσι για όποια/όποιον ενδιαφέρεται να τα βρει θα ακολουθήσει αμέσως μόλις ετοιμαστούν, σχετική ανακοίνωση από τις λίστες μας: [Virtual Antennas], [/F/L/O/S/S/] και [minix], πως δηλαδή -και το λέω αυτό από τώρα- όλα αυτά τα δημοσιεύματα πρόκειται να διασωθούν στο URL:

http://www.antennas.gr/pub/yza/deece

IV/IV

Τέλος, νομίζω πως ο πιο κατάλληλος επίλογος για το μήνυμα αυτό είναι η παραπομπή στο εντελώς ξένο προς εμάς δημοσίευμα: "Διαμαρτυρία" (κατά του pez - διάβαζε: "Μεθόδευση μελλοντικής απομάκρυνσης από το forum του καθενός που καταρίπτει με ντοκουμέντα τις δικές μας, τις ορθόδοξες, τις μοναδικές, και, σε τελευταία ανάλυση, τις 'τελείως πρέπουσες' για όλους, τις ολοκληρωτικές, δηλαδή, απόψεις μας"), το οποίο -για όσες και όσους έχουν στοιχειωδώς ασχοληθεί με την Ιστορία και μπορούν έτσι να δουν καθαρά- απεικονίζει ξεκάθαρα -και από τον Οκτώβριο, όπως λογαριάζω, και εντελώς ολοφάνερα- την τρέχουσα, λίαν μακράς διαρκείας, εποχή της τοπικής Μεταπτώχευσης:

Εικόνα

και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Πέτρος Ζιμουρτόπουλος
pez

Re: ... και ο σώζων εαυτόν σωθήτω ...

Δημοσίευσηαπό LoVaBiLL » 15 Ιουν 2010, 14:36

Να πω απλώς πως δεν είναι πάντα θέμα τήρησης των κανόνων που δεν αρέσατε στους χρήστες του φόρουμ και δεύτερον δε νομίζω πως στέκει η διαγραφή σας επειδή έγινε ένα poll κ δεν ψήφισαν ούτε οι 1000(2203).

Όπως λέει και στο χρονικό του χρόνου στην εισαγωγή, "ο εκδότης μου μου είπε πως για κάθε μαθηματικό τύπο που θα εκτυπώνω στο χαρτί θα χάνω τους μισούς αναγνώστες μου". Εσείς βάλατε πολλούς "τύπους"!!!
Άβαταρ μέλους
LoVaBiLL
Hero Member

Ο τσαμπουκάς της περιοχής ...

Δημοσίευσηαπό hannibal » 15 Ιουν 2010, 19:07

Όπως εξήγησα και άλλη φορά, αν δεν με θέλετε ανάμεσά σας είναι κατανοητό. Υπενθυμίζω και πάλι ότι ο λόγος που άρχισα να γράφω στο φόρουμ ήταν επειδή εδόθη "βήμα" στο συγκεκριμένο άτομο με την άρρωστες ιδέες. Κατά μιά λογική μπορώ τώρα να "απομακρυνθώ" αυτοβούλως και σιωπηρά, αφού, όπως βλέπω, μάλλον όλοι τον έχετε πάρει χαμπάρι. Το άτομο θέλει δημοσιότητα. Θέλει να ακουστεί, να επεκταθεί παντού, όπως τα καρκινικά κύτταρα. Κάνει διαρκώς μεταστάσεις. Δικαιολογείστε λοιπόν την "παρέμβασή" μου ως αντίδοτο, ως φάρμακο. Αν θέλετε και ως "ομοιοπαθητικό φάρμακο". Με το τελευταίο του post με επιβεβαιώνει, δείχνει το πόσο επιθυμεί τη δημοσιότητα: Ενώ οι διαχειριστές του έσβησαν κάποια από αυτά που έγραψε, ο θρασύς, τα αναδημοσιεύει. Βλέπετε, κρατά αρχείο, ο τσαμπουκάς, και επιμένει να αφήνει τα ίχνη του. Αυτό θα πει θράσος.

Επεχείρησε το ίδιο και με το forum των HELLENIC PROFESSORS. Όπως όμως μαθαίνω το μήνυμά του που "έγινε αποδεκτό για δημοσίευση" (λες και είναι επιστημονικό άρθρο στο ... Radioengineerig, για τον MacJοhn το λέω..) δεν έχει εμφανιστεί ακόμη. Ίσως είναι και αυτό ένα παραμύθι. Αλλά επειδή εγώ το πίστεψα έχω λάβει τα μέτρα μου...
Άβαταρ μέλους
hannibal
Jr. Member

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες