alehunter έγραψε:να ρωτησω φιλε μου megatron
για να γινεις web developer σημαινει οτι εισαι ηλεκτρονικος ή τηλεπικοινωνιακός(ή απλα καμμενος με το αντικειμενο)???
brera έγραψε:Απλά πρέπει να σου αρέσει το αντικείμενο και να γνωρίζεις πράγματα περί web developing. Δεν έχει σημασία τι κατεύθυνση είσαι.
megatron έγραψε:Προσωπικά φίλε μου alehunter, χωρίς να έχω ασχοληθεί με γλώσσες προγραμματισμού θα συμφωνούσα σε όλα με τον προλαλήσαντα brera.
Αρκεί να σου αρέσει το web developing και να εντρυφήσεις σε αυτό.
καταλαβαινω την σκεψη σου και μου φαινεται λογικη απλα μου κανει εντυπωση....Επιση,δλδ καποιος που θα εχει τελειωσει ηλεκτρονικος(απο εμας εννοω οχι απο κρητη) αντε web designing να μην ξερει τπτ αλλα και απο προγραμματισμο μου φαινεται λιγο παραξενο...brera έγραψε:1) Δεν τους νοιάζει η πιστοποίηση. Τους νοιάζει να ξερεις να κάνεις καλά τη δουλειά που θέλουν. Άλλωστε οι περισσότεροι τελειοφοιτοι ΗΜΜΥ δεν έχουν ιδέα από προγραμματισμό, web design κλπ. Αυτούς τι να τους κάνουν;
ναι οκ αυτο ισχυει γενικα πιστευω για τις γλωσσες προγραμματισμου αλλα και παλι η σχολη σου δινει νομιζω εναν εκαστοτε μπουσουλα(κατι σαν να θες να μαθεις C και να κανεις μαθημα λες και διαβαζεις το βιβλιο C for dummies2) Στη σχολή θα μάθεις τα πολύ βασικά σχετικά με το web developement. Άλλωστε πρέπει να καταλάβεις ένα πράγμα. Αν δεν ασχοληθείς μονος σου (εντελώς ομως ) οταν πάρεις πτυχίο δε θα ξέρεις όντως τίποτα και ας τελειώσεις στα 5 χρόνια ακριβώς. Οπότε μονο αν κάτσεις σε έναν υπολογιστή και ψαχτείς , θα μάθεις.
alehunter έγραψε:καταλαβαινω την σκεψη σου και μου φαινεται λογικη απλα μου κανει εντυπωση....Επιση,δλδ καποιος που θα εχει τελειωσει ηλεκτρονικος(απο εμας εννοω οχι απο κρητη) αντε web designing να μην ξερει τπτ αλλα και απο προγραμματισμο μου φαινεται λιγο παραξενο...
MNO έγραψε:Εγω πχ που ειμαι ηλεκτρονικος και εχω περασμενα html/C/fortran μπορω να σου πω οτι δεν αποκόμισα και πολλα σε "προγραμματιστικη σκεψη/λογικη", αυτην την ειχα μαθει στην 3η λυκειου. Μαθαινεις καποια εξτρα βασικα πραματα οπως δεικτες/διαχειρηση αρχειων/κτλπ αλλα κυριως σου δινετε ενα εναυσμα για περαιτερω προσωπικη ενασχοληση. Αλλωστε ποσα πραματα να πεις/δειξεις σε 5-6 εργαστηρια της μιαμισης ωρας...
δεν μου αρεσει δεν γινεται καθε φορα που θελω πραγματικα να μαθω κατι μονος μου να χρειαζεται προσωπικη ενασχοληση ωρων,δλδ τοτε γιατι παω στη σχολη????περαιτερω προσωπικη ενασχοληση.
alehunter έγραψε:τωρα παλι με προβληματισες να σου πω την αληθεια.Δλδ τι θα επιθυμουσες να αλλαζε για να ελεγες οτι πραγματι ξερεις καλα μια γλωσσα προγραμματισμου???
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης