JimMichael έγραψε:Εγώ ξέρω ότι η αφισσοκόλληση γενικότερα είναι παράνομη... Αν δεν ήταν δε θα έβλεπα τα βράδια μόνο να κολλάνε αφίσσες στην 28ης. Από εκεί και πέρα η οικειοποίηση ενός τοίχου από κάποια παράταξη για να βάλει τις αφίσσες της (που μετά θα καταλήξει ο τοίχος οικειοποιημένος από μια άλλη παράταξη για να βάλει πάνω στις προηγούμενες τις δικές της που μετά θα καταλήξει ο τοίχος οικειοποιημένος από μια άλλη παράταξη για να βάλει πάνω στις προηγούμενες τις δικές της που μετά θα καταλήξει ο τοίχος ...κοκ) δε νομίζω ότι είναι σωστή. Αν θα'θελε κάποια παράταξη να αναρτήσει αφίσσες, ας αγοράσει ένα πλαίσιο με στηρίγματα σε μέγεθος και υλικών της αρεσκείας της, να γράψει πάνω κιόλας: Ιδιοκτησία Παράταξης Π.Α.Ρ.Α.Τ.Α.Ξ.Η. π.χ. και να κολλήσει ό,τι θέλει. Οι τοίχοι είναι ολονών και ταυτόχρονα κανενός. Εφόσον είναι ολονών έχω το δικαίωμα να πω ότι δε θα κολλήσει κάποιος εκεί γιατί δε μ'αρέσει κι εφόσον δεν είναι κανενός δε θα κολλήσω ούτε εγώ.
+1. Σωστότατος. Ειδικά οι 2 τελευταίες προτάσεις τα λένε όλα. Ανήκουν σε όλους μας για να στεγάζουν ένα από τα κτίρια στα οποία σπουδάζουμε, αλλά δεν ανήκει σε κανέναν για να τους χρησιμοποιήσει για ίδιον όφελος.
Παλιότερα είχαν αναρτηθεί ανακοινώσεις για το forum αλλά ήταν προς όφελος όλων των φοιτητών ανεξαρτήτως "ομάδων" και επίσης δεν ήταν 1 επί 0,70... Ούτε έβαλαν τα παιδιά 10 τέτοιες ανακοινώσεις από τη μια άκρη του τοίχου μέχρι την άλλη. Ήταν διακριτικότατες (Α4) και έκαναν μια χαρά την δουλειά τους.
Αφού λοιπόν δίνονται τόσα λεφτά για αφίσες δεν θα ήταν μεγάλο βάρος να δοθούν και για ένα
πλαίσιο με στηρίγματα
και η κάθε παράταξη να
κολλήσει ό,τι θέλει